• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lycka till imorgon Blomman! Tycker dina tankar låter jättebra, hoppas du får stöttning. Här kan du räkna med det iaf

    Verkar som det är många här som ska försöka få nya vanor här nu. Det gäller även för mig sen i sommar och höst när jag är själv om min kropp igen. För mig handlar det om att börja motionera lite, är så kass på att tycka det är roligt men behöver hitta ngt jag gillar. Har ju legat mkt redan i höst och sen dessa veckor nu plus att jag hade dålig kondis innan gör att den är körd i botten nu. Tror det blir att börja med barnvagspromenader så får vi se vad jag hittar på sen...

    Imorgon skall vi på koll igen så håll gärna tummarna!

    Mitt garn kom idag så nu ikväll har jag legat och virkat, funkar faktiskt om jag gör det kortare stunder. Det gör mig glad!!

  • Fru sy

    Ingis: Härlligt att hon trivs på dagis! Visst är det ett bra betyg att de andra barnen vill sitta hos dig, men jag hade ju inte trott ngt annat. Du verkar ju vara så mysig Jag har alltid varit tokig i barn, hållt till mkt på förskolan där min mamma jobbar genom min uppväxt. Undra hur jag kommer bli nu sen då. Kommer jag bli ännu "tokigare" eller blir det tvärt om?

    Soldemor: Övning ger färdighet, kämpa på så du kan hänga hos oss när du är i tvättstugan.

    Klockarbol: Ja handarbete är balsam för själen. Slås varje gång av hur lugn jag blir när jag får ha ngt i händerna. Synd att inte eleverna kan bli det i skolan, vilka lugna lektioner man hade kunnat ha då

    Ninnis: Hoppas kursen är bra idag och att du orkar med hela dagen!

    Blomman: Tycker absolut att du ska köra på blommetoden, låter kanon.

    Kram till alla er andra!

  • Fru sy

    Var på koll av tappen i förmiddags, och det har hållt sig stabilt sedan förra veckan. Så skönt! Ska fortsätta på samma vis hemma och ta det jättelugnt. Kommer bli sjukskriven resten av graviditeten sa läkaren, iaf till v.34 för sen får man inte sjukskriva pga sammandragningar enligt henne. Hon tyckte därför att jag skall prova att söka havandeskapspenning, och får jag inte det så skulle vi se hur vi löser det. Så nu sitter jag här och försöker fylla i dem papprena bra.

    Det gjordes även ett tillväxt ul för att kolla att han växer som han ska. Och det såg bra ut. Han beräknas väga 950 g nu i v.26+3 och det verkar vara normalt tycker jag... snart uppe på 1kg

  • Fru sy

    Daa: Underbart med lilltjejens hjärta!!!

  • Fru sy

    Hej tjejer, bara en liten uppdatering från mig...


    Var på kontroll idag igen, med ul såg tappen lika lång ut som förra veckan. Så först sa läkaren att det var oförändrat. Men sen när hon kände efter tyckte hon inte tappen kändes lika lång som förra gången och att Orvar tryckte på lite neråt med huvudet. Så jag vet inte riktigt hur jag känner, och hur jag skall tänka. Men jag är mer orolig än jag var igår. Sammandragningarna känns lite mer nu neråt i magen och ut i ryggen men kommer inte så jätteofta. Blir det värre under veckan ska vi åka in tyckte hon. Annars ny tid på onsdag. Får inte gå på sjukhuset utan mannen ska köra mig i rullstol... hemma bara upp på toa som innan.


    Min bm kom in efter undersökningen och frågade hur det va, och undrade ifall jag fick gå på föräldrautbildningen som börjar om 2 veckor. Läkaren lät osäker tyckte vi båda men gav med sig efter påtryckning från bm, om jag sitter i rullstol. Men vi har tagit beslutet att inte gå, in dit 3 ggr i veckan blir för mycket då sd alltid blir sämre efter. Och sen kan inte mannen vara hemma från jobbet 3 dagar i veckan, som det isf skulle bli med alla undersökninngar och träffar, om vi vill ha in några pengar. 

  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2011-01-27 21:49:18 följande:
    Fru Sy, huuu som du får ligga och grunna och vänta och oroa dig! Tur att det inte är inläggning än iallafall och hoppas hoppas att Orvar håller sig där han ska vara så länge det bara går!!! *kram*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur


    Ja försöker tänka så, de hade ju inte vågat skicka hem mig om de var oroliga. Frågan är bara hur mkt värre det ska bli för att vi ska åka in. Är rädd för att man väntar för länge och att det inte går att stoppa.
  • Fru sy

    Ninnis: Vilken fin mage du fått. Får hålla med om att det är smart med ditt sätt att komma ihåg veckorna. Själv försöker jag spara ner bilderna i olika mappar med veckorna som namn. Vi skriver också ner och tar kort varje vecka, är jätteroligt att ha och läsa tillbaka redan nu. Har även en låst blogg som jag skriver på och lägger in bilder, tänkte skriva ut det som en bok sen.

    Jag tycker att jag växt jättemycket på de senaste veckorna, slänger in en bild på Orvars etta sen förra veckan. Förresten har vi gått 28 hela veckor imorgon!!

  • Fru sy

    Flamman: Vill bara skicka över en kram till dig och säga att jag tänker på dig! Härligt med bra vänner!

  • Fru sy

    Tack för era förstående ord förresten! Klart vi inte behöver gå föräldrautbildningen, jag har ju er alla! Hade såklart gärna gått men nu ser det ut såhär och då tänker vi inte riskera ngt. Kanske att man kan gå på de två sista tillfällena, då har man ju kommit fram nga veckor till. Bm sade att de visar film, men man får inte låna dem, men om jag blir inlagd mer innan kanske jag kan få se dem där. Men som det känns nu är jag inte alls orolig inför förlossningen utan ser fram emot den, men vill vänta rätt många veckor till för Orvars skull.

  • Fru sy

    Håller med om att det är knäppt med storlekarna gällande kill/tjejkläder. Yngre barn har ju olika kroppsform, men knappasr beroende på vilket kön de är...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård