• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-02-06 11:44:45 följande:
    Jag vill också se!
    Nu ligger det 2 nya bilder i mitt galleri. Tycker själv att det hänt mkt om man jämför med bilden från 2 veckor sedan
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-02-06 13:46:40 följande:
    Villemoa jag är också oinbjuden. Men såg en fin bild på Ellie på fejjan.
    Såg oxå den bilden, vad söt hon är Ellie!!!
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-02-06 13:50:01 följande:
    Haha... byta ofta är nog det sista du behöver oroa dig för. Ialla fall E spydde så mycket om man vissa gånger knappt hann sätta på henne kläderna innan det var dags att byta.

    Sedan är det inte alla barn som växer så snabbt. E hade stl 50/56 och 62 i ca 2 månader vardera. Nu har hon börjat gå över till 74 men har fortfarande 68, den storleken har hon alltså haft i 8 månader nu. Börjar faktiskt bli lite less på de kläderna.
    Nej precis. Då är det ju viktigt att man har mycket fina små kläder
  • Fru sy

    Vi är lite sugna på ny kamera. Videokameran har gått sönder så vi funderar på om man även skall köpa en sådan. Är det någon av er som vet om det finns bra kombinerade som inte kostar massor? Vill ju ha både bra bilder och bra filmkvalité!

  • Fru sy
    muggles skrev 2011-02-06 20:38:14 följande:

    Fru Sy: min mage är nog större än dig, haha. V 24 här...
    Vill se bild! Du har ju två små där inne, så de tar väl lite mer plats än Orvar

    Jag är så glad att magen växer nu, för då känns det som Orvar oxå gör de. Sen har jag ju gått ner en del i början, men nu ligger jag 0,5kg plus. tycker jag äter mycket och ofta men vågen har liksom stannat där... men snart kanske det smäller till även på vågen.
  • Fru sy

    Skönt Flamman att helgen har funkat! Många kramar

  • Fru sy
    Heloise skrev 2011-02-06 21:24:20 följande:
    Jag gick ner 7kg med Elise, och hon mådde vikt och längdmässigt bara bra. Fast det kanske hade hunnit vända, jag vet inte, för det hann vi ju inte se. Min BM sa att jag inte skulle oroa mig för att jag inte gått upp, så länge man äter så får barnet det den behöver eftersom den tar av näringen först och mamman får det som blir över.
    De var lite oroliga över min vikt där ett tag när jag bara fortsatte neråt. Läkaren jag träffade gällande illamåendet ville att bm skulle hålla lite extra koll. Både för min och bebis skull, hon pratade bla om att vi kunde göra tul ifall det fortsatte för att se att bebis växer. Nu har vi ju gjort det ang sd, och det såg ju bra ut! Bm tyckte även att jag gått upp bra sist vi var där.
  • Fru sy

    Heja Elise som kan lyfta huvudet när hon ligger på mage! Bra jobbat tjejen! (Och mamman oxå som tränar henne) 

  • Fru sy

    Heloise och Villemoa: Jag vill oxå ha fler barn! Blir irriterad på alla som säger till mig att nu blir det väl inga fler barn hos er efter en sådan graviditet... men jag kan faktiskt absolut tänka mig att gå igenom det igen! När jag var yngre tänkte jag mig alltid fyra barn, men nu är vi mer inne på att tre är vad vi önskar oss, sen får vi helt enkelt se hur det blir... Det som kan oroa mig är hur man tar hand om sina barn om man blir liggande såhär under framtida graviditeter oxå. Man vill ju liksom inte missa dem och deras utveckling. Sen ryker ju syrummet om det blir många barn här, det får jag fundera på om det är värt Men visst borde de kunna dela rum ett tag?!? Vi har stort hus ändå funderar jag på hur vi ska få plats

    Igår kom min jobbarkompis hem med sin lilla tjej som föddes för 5 veckor sedan, hon var då 30+1 vecka. De ska få hjälp hemma men amningen funkar nästan helt och hon har gått upp från 1500g till 2000g nu. Underbart! 

  • Fru sy

    Ninnis: Härligt med barnvagnsköp! Jag tycker det verkar vara en bra vagn, hoppas vi blir nöjda båda två. Som Lanovia skriver om däcken är ju ett stort plus. Så det blev matchande skötväska för er oxå? Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha deras modell på skötväska. Tycker egentligen vagnen är finare utan skötväskan på, men det är ju så praktiskt att ha den där... vi får helt enkelt fundera ett tag till... kanske blir det att jag syr en ist. Eftersom vi ska ha olika färg på ligg och sittdel kan jag inte heller bestämma om vi ska ha en blå eller svart väska, om vi skulle köpa en... vilken av vagndelarna vill man helst att den ska matcha till? 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård