• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa hur är det med dig idag? Hoppas du känner dig bättre än igår!

  • Fru sy

    Ankan: Hur mår din man? Hoppas ni andra klarar er ifrån det!

  • Fru sy

    Villemoa: Skönt att du mår bättre idag! Jobbigt med ryggont, finns det någon hjälp du kan få eller hur ska du göra för att det ska bli bättre.

  • Fru sy

    Tack för era beskrivningar ang skötväska. Jag har faktiskt bestämt mig nu. Ska beställa en blå, vill att den matchar vagnen och stör jag mig på färgen sen till sittvagnen får jag väl fixa det då... antingen syr jag en svart eller köper en ny.

    Mannen har fått tag på golv till vår hall idag. Vi vill ha gummimatta med "ploppar" och har letat runt efter det. Bara hittat riktigt dyra där bara mattan skulle gå på väl 2500. Blev tipsade om Hornbach, de hade mkt billigare... matta och lim för 800 kr. Förstår att kvalitén inte är den samma men det kommer funka kanom där vi ska ha det.

  • Fru sy
    Fru Bygg skrev 2011-02-09 15:26:05 följande:
    Jag är så trött, trött och trött!
    Jag vill verkligen inte klaga, för allt är värt det, men är så trött!
    Jag har gått och lagt mig supertidigt varje kväll och sovit middag på helgerna, men det hjälper inte alls. Just nu är jag supertrött, snurrig och illamående. Börjar tro att det är riktigt lågt blodtryck eller ngt, för såhär trött kan man inte vara annars.

    Någon annan som mådde såhär i början av graviditeten? Gjorde inte alls det med Ella.
    Jag mådde så. Blev ju sjukskriven pga mitt illamående redan i v7. Detta gjorde att jag kunde sova hela dagarna, och det gjorde jag verkligen. Tröttheten var så pass att jag trodde jag skulle ramla ihop i en hög på golvet ibland. Men tröttheten blev bättre, dock stannade ju illamåendet kvar.

    Min kompis hade så lågt blodtryck i början av sin graviditet att hon svimmade ett par tillfällen på jobbet. Hon fick medicin för att höja det lite, vilket hjälpte en del.

    Hör av dig till bm om du mår för dåligt, då ska du inte jobba! Var rädd om dig! Många kramar
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-02-10 09:11:16 följande:
    Fru sy, hur har det gått med illamåendet? Har du kvar det ännu?
    Ja jag mår fortfarande illa när jag är uppe och igång. Märker det tex när vi åker in till sjukhuset på kontroll. Men eftersom alt görs väldigt lugnt nu håller illamåendet sig ganska bra.

    Var på kontroll i fm, vid "vilande" är tappen väl 3 cm så det ser ju bra ut. Dock fick jag en sd under kontrollen och det är tydligt att sd påverkar. Då öppnar sig tappen inifrån så att den stängda delen är knappt 2 cm, öppningen blir bredare upptill och som tratt ner mot den stängda delen. Men den stänger ihop sig sen igen när sd är över. Fortsatt sängläge alltså och åka in ifall sd ändrar karaktär eller kommer mer regelbundet.

    Eftersom vi inte ska gå föräldrautbildningen fixade vår bm att vi fick se de två filmerna som visas där idag ist, jag fick ligga på en bår under tiden. Kändes bra, då missade vi inte filmerna heller.
  • Fru sy

    Glömde ju skriva att de även gjorde tul, nu beräknas Orvar väga 1445g. Han växer som han ska vår lille kille

  • Fru sy

    Idag är det inte roligt längre! Jag försöker njuta av sparkarna jag får och allt underbart det innebär med Orvar i magen. Men idag vill jag inte ligga längre, det är inte kul längre. Jag vet att det är värt det så jag ligger, men tårarna bara rinner. Jag vill köpa barnkläder, prylar och planera själv. Jag vill inte skicka mamma och syster för att köpa första kläderna till Orvar. Visst de njuter och tycker det är jätteroligt att köpa bebiskläder, men det tycker ju jag oxå... och det är ju min lille kille som ska ha det.

    Mannen är iväg hela dagen, han är på begravning. Jag vet att han inte är ute och roar sig men just nu vill jag bara ha han här. Han brukar ju vara hemma på fredagar. Det känns som att jag fixar några dagar själv per vecka men sen behöver jag honom hemma. Kommer säkert kännas bättre när han kommer hem och sen är det helg, men just nu förstår jag inte hur jag ska kunna ligga här själv i 4 timmar till. Som ni förstår känns då 6 veckor som en evighet!

  • Fru sy

    TTack för kramarna! Som det är nu får jag inte sitta heller, bara när vi ska in på undersökningar. Det suger att även ligga och äta kan jag säga. När vi kommit förbi 35+0 får jag vara uppe lite mer, så då skulle vi kunna åka och shoppa lite, men vet ju inte om han kommer stanna inne så länge i magen.

    Jag har bett dem om precis vad vi vill ha, inte precis vilka plagg men 2 pyjamas, 3 body ect. Först tänkte jag skickat efter men kände att det lika väl kan vara, liksom inte det jag är sugen på. Mina föräldrar kommer nästa helg så då har de med sig det de köpt, ngn jag inte gillar så får de lämna tillbaka.

  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2011-02-11 14:27:52 följande:
    Fru Sy, gråt du, det hjälper.Då kommer en massa frustration ut och så kan du klara ett tag till sedan. Jag vet att du är en pysselmaja av stora mått och att allt det där därför är jätteviktigt för dig.
    För dig-precis som för mig, eller heloise eller så många andra, så blev det inte som du tänkt dig. Jag hade fullblodsångest hela min graviditet och sörjer än idag hur blåst jag blev på glädjen. Psykakuten ingick liksom inte i mina drömmar om att vara med barn. Heloise-ja det vet du ju...det går att räkna vidare i evighet. Helt enkelt tror jag sällan man får det där man inbillat sig. Att bära fram ett liv är något helt annat. Det är ingenting alls som när man lekte dockskåp-fast det vet du ju.

    Hur som helst så skiter ens bebisar fullständigt i hur man mår, så man kan lika gärna lipa allt man orkar, bryta fullständigt ihop, och sedan konstatera att "jaja, bara den lever så".
    IHar man tur så fattar ens man ett uns av eländet och bistår med en kram eller två.

    Här har du en från mig med: #== ==#
    Härda uuuuuut gumman! Du gör det BRA!!! Orvar struntar i kläder bara han får vara med dig!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    TACK!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård