• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *Vinkar till Lanovia*


    Hur är det med familjen nu, mår ni bra? Visst är det så att du är hemma lite nu igen?

  • Fru sy

    Vad bra med alla tips inför shopping! Vi har ju bara beställt barnvagen än så länge så vi har ju lite att fixa. Men tänker att kommer Orvar snart får vi stanna på bb ett tag och då får vi väl fixa det viktigaste då. Annars blir det lite shopping om någon vecka när jag får vara uppe ännu mer. Satsar på IKEA fred nästa vecka, hade ju varit kul att få bädda sängen till honom innan han kommer

    Annars är det en underbar dag här idag! Solen skiner och snön smälter, vi går mot vår! Och så pratade mamma med pappa tidigt i morse. Läkarna säger att operationen gått jättebra och att han ska bli flyttad från intensiven till avdelningen idag innan lunch vilket är tidigare än vi trodde. (Är så glad att tårarna rinner när jag skriver detta)

    Det var en mycket lång och jobbig dag igår. Vi hade fått veta att han skulle opereras vid 11 och att det skulle ta 3-4 timmar, läkaren skulle ringa direkt efter op. Men vi hörde inget förrens vid halv fem. Men då sade de att op gått bra och att de hade blivit försenade innan pappas op.

    Nu ska jag sätta mig i soffan lite och sticka!

    KKramar till alla!

  • Fru sy

    Ninnis: Vad mysigt att åka till Ullared och shoppa, får väl erkänna att jag är lite avis

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-03-15 09:55:19 följande:
    Jag har en tempurkudde under huvudet, en vanlig kudde under madrassen för att komma upp lite och lindra nästäppan, en kudde över örat för att stänga ute ljud och en amningskudde som bara ligger där. Plus allt som oftast en hund mellan knäna. Tur vi har en stor säng 
    Får du plats själv?
  • Fru sy
    Fru sy skrev 2011-03-15 09:58:08 följande:
    Får du plats själv?
    Iofs så har jag två huvudkuddar, en filt som jag bökar in under magen och mins en kudde mellan knäna. Sen har jag två kuddar som ligger nedanför sängen ifall jag skulle behöva fler Vovven får ligga antingen hos husse eller i sin fotölj...
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-03-15 09:44:42 följande:
    Här hemma ser jag varje dag som en gåva just nu. Njuter av att få se E växa och utvecklas. Varje dag händer något nytt och hon blir mer och mer en egen individ. Just nu är det gå som är det stora. hon släpper och går några få steg själv, snart så traskar hon nog iväg för fullt.
    Så härligt att du får vara hemma och njuta av familjen nu, vara så mycket med E som möjligt och se hur hon utvecklas. Du gör helt rätt som njuter av det!
  • Fru sy
    muggles skrev 2011-03-15 17:24:37 följande:
    Fru Sy: jag har en avlägsen bekant som jobbar med hjärtoperationer (hon är specialistsjuksköterska) och hon sa när vi hade gjort vår op att en op som går bra från början utan komplikationer går oftast bra hela vägen. Det stämde ju i vårt fall så det låter lovande för din pappa!
    Tack!!
  • Fru sy
    muggles skrev 2011-03-15 17:23:12 följande:
    Värmelappar till bröna köpte jag men har aldrig använt...

    Jag var på Östra idag och fick kolla tappen och ctg-kurva på Ada och Beda (som båda ligger med huvudet ner nu!) för jag hade som förvärkar i natt. Låg vaken stora delar av natten, inte för att det gjorde så ont men för att jag var orolig över vad som höll på att ske. Tappen var dock intakt och molvärken har försvunnit, så jag blev hemskickad med order om "aktiv vila" och sjukskrivning, inget mer jobbande. Skulle ju ändå slutat på fredag så det gör inget. Har legat här i soffan och fått undan det sista mha datorn, imorgon ska jag bara slappa (förutom planerat TUL så till Östra igen).

    Jobbigt att du hade typ som förvärkar i natt men skönt att det såg bra ut vid undersökningen. Bra att du blev sjukskriven, ta han om dig och Ada och Beta nu!


    Här får jag mer s-dr nu när jag suttit upp mer, vet inte hur mkt jag vågar vara uppe. S-dr där jag sitter gör inte speciellt ont men blir ju orolig ändå. Så nu ligger jag och vilar lite igen. Läkaren sa ju att jag skulle försöka att inte tänka så mkt på s-dr, men är svårt. Nu när jag lyckats ha kvar han i magen så länge skulle jag gärna ha han där ngn vecka till.

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-15 16:18:56 följande:
    TUL gick jätte fint idag. Hon tittade bara fort på hjärtat eftersom hon inte är specialist, men helt overordnat såg det ut som det skulle och det slog jättefint. Han låg i säte, men vände sig till tvärläge under undersökningen (vilket gjorde henne eld i lågor!) Han låg och gömde sig lite så vi fick bara en liten glimt av hans lilla ansikte, men han är så fin, vår lille ofödde.
    Klart han är fin! Härligt att det hon kunde se på hjärtat såg bra ut! Hur stor beräknas han vara nu då lille Elvis? 
  • Fru sy
    Fru E skrev 2011-03-15 18:32:13 följande:
    Snabb rapport, nu vilar b1&b2 med vardera 4 celler i magen, allt såg bra ut och vi har 6 kvar i frysen. Maken har beordrat soffvila hela kvällen och det är knappt att man får kissepaus
    *Håller alla tummar och tår jag har för er nu, lånar makens och Orvars oxå*
    Kram
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård