• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    andbeyond skrev 2011-03-21 12:02:17 följande:
    Sitter här och väntar... lite mer blod och slemproppsgrejs men annars inte mycket. Kanske skulle ta och baka bullar eller något så lär det väl sätta igång ordentligt lagom till att bullarna börjat jäsa

    Tack för alla glada tillrop
    Spännande att det är på g!! Tänk snart har ni henne hos er!
  • Fru sy

    Hej tjejer!

    Igår kväll hade jag onda s-dr igen rätt länge som inte vill ge med sig först. Gjorde liksom ont som ett bälte runt nedre delen av magen och ryggen... ungefär som mensvärk, så kändes det hela tiden och sen när s-dr kom så ökade styrkan på det onda. Är det de som kallas förvärkar? Det lugnade sig efter några timmar med vetevärmare och massage från mannen. Undrar om det är så att det börjar bli nära nu på riktigt eller om det bara är kroppen som övar. Tog det väldigt lugnt igår så det var inte så att jag var igång för mkt.

    Tittade oxå på en unge i minuten och är så glada att vi kommit såhär långt. Tänk det kunde varit vi som fick vår pojk så tidigt... tom namnen på dem stämde ju. Impad över hur lugna och trygga de kändes, men man kanske valde att visa just de bitarna.

    Pappa blev utskriven från sjukhuset igår, bara en vecka efter op. Tydligen väldigt bra! Så skönt att allt gått så bra såhär långt.

    Nu skall bara Orvar stanna i magen till efter fredag, för då ska vi till IKEA och det vill man ju inte missa Jag har ju tippat innan på att han kommer födas på söndag. IKEA besöket på fredag och så skulle vi haft besök i helgen, samma besök som var här när det började med s-dr innan jul. Nu kommer inte de så då spricker säkert min gissning Imorgon är det precis en månad till det är uträknat.

    Nu skall jag gå och värma korvstoganoff och ris som mannen så snällt gjort till mig. Han kom dessutom hem igår och sade att han om någon vecka kommer jobba hemifrån ist, han känner väl själv att det är lite orligt att inte vara nära nu. Känns skönt tycker jag!

  • Fru sy

    Tittar in senare och kommenterar lite, måste ha mat nu!

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-22 14:38:23 följande:
    Ninnis: ja! Men egentligen tror jag att mary kommer i morgon eller i kväll vid elva och Orvar kommer 17april.
    Så du tror på 17 april? Det gjorde jag från början då både jag och mannen fyller år den 17, fast andra månader. Men nu tror jag inte vi får gå så länge. Läkarna har ju sagt att de tror det sätter igång när jag är uppeoch rör mig mer, vilket jag skall göra from helgen tror jag. Men man vet ju aldrig, Orvar har ju lurat oss tidigare
  • Fru sy

    Kom att tänka på en sak som någon av er säkert kan hjälpa mig med... för visst är det några här inne som är riktigt duktiga på att baka! Jag är så sugen på chokladbiskvier, men sedan jag blev äggallegiker för några år sedan kan jag aldrig äta sådana längre. Att göra dem mjölkfria är inget problem. Men hur gör man en botten till biskvin utan ägg, går det ens?

  • Fru sy

    Funderar på om det är något på g här. Har mått illa och kräkts nu på morgonen och är även kass i magen... men känner mig ändå inte magsjuk liksom. Har molvärk i ryggen och s-dr. Undra om det är på g eller om han trycker mot ngnstans som gör att det känns såhär?!?

  • Fru sy

    Tanken på att det kanske är på gång skrämmer mig inte speciellt. Mannen är hemma idag oxå så det är bra, hade en känsla i morse att det inte kändes bra att vara själv efter en kvväll och natt med mer s-dr. Det som känns jobbigt nu är att jag tömt mig helt på energi, benen bär mig knappt och krampar så fort jag reser mig. Vad kan jag göra åt det, funkar liksom inte att få i mig mat nu? För nga av mina kompisar har förlossningen börjat såär så vi får väl se vad som händer framåt här. Inte ring fl än, känns inte aktuellt ännu.

  • Fru sy

    Lanovia: Massa grattis, det är ju nderbara nyheter!!! Nu förstår jag varför du tyckte jag skulle kolla in här från fb

    Andbeyond: Nu är det ju riktigt spännande. Lycka till vännen!

  • Fru sy

    Här har jag legat i en massa timmar nu och mått pytonilla. Fått springa upp på toa regelbundet, så började tänka att det nog är magsjuka (igen). Inte lyckats få i mig ngnting. Men efter att varit uppe och kräkts (sorry) så kan jag helt plötsligt få i mig både en yoggi och stor kopp honungsvatten... så är det väl knappast om man är magsjuk?! Tycker dessutom s-dr har blivit lite kraftigare, så gäller väl bara att vänta och se vad som händer...

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-23 16:57:09 följande:
    Det låter som nät jag tar järntabletter, fru sy. Men låt oss se. Två bebisar på lördag....
    Mår du så dåligt av järntabletter? Jag har haft bra järnvärde hela tiden så har inte behövt ta. Om det inte är på gång så tror jag att det är för att det är trångt  och Orvar ligger och trycker mot ngnstans som gör att jag mår dåligt. Men lite spännande är det Nu mår jag dessutom lite bättre, har lyckats få i mig lite mat
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård