• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-03-15 20:06:12 följande:
    Fru sy: 1998g!
    Då har ju Elvis blivit riktigt stor nu! Orvar beräknades ju väga 1900g för knappt två veckor sedan så han borde ju väga väl 2 kg nu. Hur är det, är du två veckor efter mig? Hur stor var E när hon föddes?
  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-17 16:37:39 följande:
    Läkaren sa att allt såg ut precis son det skulle! Alla klaffar kollade och alla hjärtkammare och kar! Pustar ut!
    Underbara nyheter!!!
  • Fru sy

    Det är så skönt att få sitta upp lite, dagarna går så mycket fortare när man får sitta och sticka och virka Igår var jag uppe lite mer och började tom rensa ett skåp lite. Men det stressade mannen så jag har lovat att vara lite lugnare nu den nämsta veckan. Kände väl själv att det blev lite mkt eftersom de lite mer onda s-dr kom sen. Men tycker faktiskt att det har hållt sig hyfsat, eller så har jag helt enkelt vant mig vid dem och är inte så orolig längre. Ryggen är däremot inte van att jag sitter, skit vad ont det gör i den efter en stund.


    Imorgon skall vi träffa bm, undra om det blir sista gången innan Orvar kommer eller om vi kommer hinna mer fler besök där innan.

  • Fru sy

    Flamman: Bikinin ser jättefin ut! Härlgt att få åka på spa


    Heloise: Klart att Elise ska ha två klänningar om inte hennes mamma kan välja. Hon får väl ha dem en stund var

  • Fru sy

    På tal om vikt under graviditeten har det ju för mig handlat om att jag vill upp för jag ser det som att Orvar växer efter de jobbiga "kräk-månaderna". Så igår berättade jag med glädje för mamma att jag gått upp fyra kg, då kläcker hon ur sig ja då får du inte gå upp mycket mer nu! Du gick ju ner i början så nu är du ju uppe på plus 8-9kg och jag gick bara upp 10 kg när jag väntade dig. Du kan ju tänka på vad du stoppar i dig nu kläcker hon ur sig sen. Så från att jag känt mig rätt fin och smal med bara stor mage kände jag mig plötsligt tjock och ful. 

    Ringde upp henne sen och sade att jag blev jätteledsen och att hon inte borde säga så. Hon kunde ju vara aktiv genom hela graviditeten med mig, lite skillnad med mig som bara legat... Hon bad om ursäkt och sade att det var jättedumt sagt. Hon har hela tiden sagt att jag är jättefin med bara magen så jag blev så paff. Men just nu är vi ju inte oss själva riktigt någon av oss i familjen eftersom oron över pappa finns där hela tiden. Men det är bra med pappa efter förutsättningarna. Han är redan uppe på benen en del och sitter och äter med de andra i matsalen, vilket tydligen är jättebra så snart efter op. Men är ju långt kvar innan han är återställd, så ni får gärna fortsätta hålla tummarna.  

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-17 20:06:26 följande:
    Fru sy: bra att du lyssnar på don kropp! Och vilken gullig make du har! Hoöler tummarna dör att ni hinner träffa bm minst två ggr till! jag tror att det tar sin tid innan Orvar tittar ut. Bara du tar det lugnt...
    Bara det inte tar för många veckor Skulle känna mig rätt lurad om han stannar kvar där inne nu till v.42. Men då hinner jag ju sy desto mer till honom.  Nu är det lite svårt att veta vilken storlek man skall göra till han för om han kommer snart kommer väl st.50 vara för stort? Skulle ju så gärna vilja ha "mina barnkläder" på honom när vi åker hem från bb...
  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-03-17 19:56:44 följande:
    Skitsnygg bikini Flamman!! Önskar jag hade en kropp som passar i en sådan, får väl gömma mig i vassen på Rhodos sen... Smart att ni har delad ekonomi!
    Mysigt med resa till Rhodos! KLart du inte behöver gömma dig i vassen, jag är säker på att du kommer (och är)  vara jättefin.  

    Själv köpte jag en nya jättefina bikini förra sommaren som jag inte ens hann använda. Undra om jag kommer få plats i dem i sommar... hänger väl lite på hur brösten kommer bli när man ammar kan jag tänka mig... 
  • Fru sy

    *skickar över kramar till Fru E jag oxå, och fortsätter hålla tummarna för er!*

  • Fru sy
    Leksi skrev 2011-03-17 21:37:15 följande:
    Meh Fru Sy!! Vilken kommentar...! Förvånad 4 kg är ju ingenting! Hon kan ju inte räkna med de kilona du gick ner i början ju! Man måste ju utgå från din normalvikt ju! *eldar upp mig* Demon  Och varför sätta hennes viktuppgång på 10 kg som någon slags måttstock och mål?! Nä vet du va, som du kräktes och mådde illa är det väl jättejättebra om du går upp i vikt nu!
    Jag vet ju att hon egentligen inte menar något illa men det var liksom som hon uttryckte sig som gjorde mig ledsen eftersom hon hela tiden sagt att jag är så fin gravid (det man behöver höra ju.) Hon menade även att jag gått upp lite innan jag blev gravid och visst jag hade lagt på mig två kg sedan bröllopet men tror det beror på hormonerna jag fick äta för att bli gravid. Men inga sura miner mellan oss längre... och jag tycker att magen är fin igen och inte bara tjock Men längtar mycket efter innehållet nu

    Kram och godnatt tjejer!
  • Fru sy

    Födelsedagspresenter är jättesvårt! Jag fick en liten videokamera av maken nu när jag fyllde år, gamla var otymplig och sönder och vill ju gärna kunna filma Orvar nu framåt. Vi har massa filmer hemma sen jag och srran var små och det är så roligt att ha. Träd är roligt oxå, men beror ju på lite hur man bor. Ska fundera på mer inatt...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård