Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2012-06-04 20:34:18 följande:
    I lördags blev vår grabb 6 mån. Imorgon ska han på BVC besök. Hoppas så han gått upp i vikt som han ska. Vore skönt att slippa extrakontroller o oro. Om han nu får komma till Bvc han har haft feber i 2 dar o idag är han feberfri mmen med utslag... 3 dagars?
    6 mån?! Herrejösses, vart tar tiden vägen....? Grattis till A ♥  Skönt att han går upp i vikt nu! Och det du beskriver låter precis som 3-dagarsfeber.

    Glömde säga det tidgiare: Härliga lilla E, hon gör verkligen skäl för sitt smeknamn "Spillevinken"
  • Norrskensflamman

    Hoppas ni får en underbar trådträff!! Man blir ju så avundsjuk bara. Vi måste absolut samla ihop oss norrländskor och göra en tripp söderöver! Det skulle ju vara hur skoj som helst

  • Norrskensflamman

    Klassfotboll igår och tyvärr, tyvärr, förlust. Men det var jämt. Tvåorna gav sig inte i första taget. De kämpade som djur!!! Och T alternerade, ibland ute på plan och slet, ibland i mål. Hon och en av killarna turades om att lösa av varandra i målet. Flera fina räddningar och hon verkar tycka det är jättekul att stå i mål. Men även att "böka på och knuffas lite på plan" säger hon !
    Den fotbollshatande musikern var på plats och stöttade ♥
    I helgen kommer förmodligen ett första släplass med grejer...... Jag har frigjort gillestugan åt honom, så nu blir det pojkrum där. Gitarrer, datorer, TV, soffor, elektronik och musikutrustning.

  • Norrskensflamman

    Flickorna ringde till sin pappa igår och tackade för presenterna han skickat med en vän som varit "därborta", och så lägligt återvände till vår ort på K:s födelsedag.

    Det verkar som att han väntar att vi kommer dit i sommar, för han planerar aktiviteter med barnen för fullt. Aqua park, tivoli, stugan osv. Men han var jättearg när han pratade med våra vänner här, och sa att jag var inte lite fräck som tänkte komma och bo hos HANS familj!!! Faktum är att farfar själv med sambo har erbjudit, ja de förväntar sig det, allt annat skulle såra dem enormt, att vi ska bo med dem.

    Sen hade han fått för sig att jag varit så himla fräck att jag tänkte komma dit med musikern i sällskap och att jag t o m bett hans bästa vän göra visum åt mig och musikern!!! Men vilket trams!!!! Jag har aldrig sagt att jag ska släpa med mig musikern dit bort... Inte denna gång iaf. Och visum gör jag själv. Däremot har jag hört med en GEMENSAM vän, om han kan hjälpa mig och flickorna med inbjudan eller registrering om det behövs.

    So WHAT?!?! Hade flickornas pappa varit normalt funtad hade HAN varit den första att försöka hjälpa till med sån't som visum, inbjudningar, registrering, så att jag kunde komma dit med hans barn så han kan träffa dem!!! De är ju faktiskt för små att resa själva till det gigantiska landet i öster. Vi snackar ju inte Norge eller Finland här liksom...

    Jag räknar dock kallt med att det kommer bli livat och att han kommer ställa till någon sorts skandal när vi är där, typ att jag inte får vara i stugan med hans familj, för där ska HAN vara osv. Så jag ska kolla upp med ett par vänner så att jag har en plan B. Att jag har någon som kan hämta upp mig från stugan (15 mil från stan), och att jag har någonstans att bo medan han umgås med flickorna.
    Jag har ingen större lust att träffa honom, och han vill absolut inte träffa mig, för jag vill inte trigga igång honom. Han hatar mig visst så till den milda grad att han förbjudit pappan och kompisar att nämna mitt namn.

    Sjuk i huvet är vad han är. Verkligen. Stackars slamkryparen som lever med honom. Hon vet inte vad som väntar.... när smekmånaden är över. *ryser*
    TACK och LOV att jag slipper leva med honom.

  • Norrskensflamman

    Störtar in och vrålar G-R-A-T-T-I-S Ninnis!!!!!!!!!!!!!!!     Wow, vilken guldäggsvärpare du är!!! Ja det förstås, maken gjorde ju sitt också...
    Helt fantastiskt roliga nyheter, så här en grå och regnig nationaldag {#emotions_dlg.flower}

    Och Fru E; gläds så himla mycket med dig också, hoppas du kan ta fasta lite på vad Ninnis skrev här ovan och köra lite av samma tänk. Att njuta av graviditeten är iofs få förunnat, men iaf så att du kan känna, njuta och förundras, reflektera och minnas känslan sen... Kram!

    Lilla K hade lite feber imorse och är snorig och hängig, så det blev inge sjunga i kyrkan idag för henne. T däremot var där och nu är hon hemma hos en kompis.

    Jag har skurat väggar o tak o golv, putsat 3 fönster i gillestugan som ska bli m:s rum. Och han är i lägenheten och packar lite grejer. Iiiiiiiiiiiiih!!!!!!!   Snart kommer han hit med sina grejer. Känns lite pirrigt. Särskilt för honom tror jag.  ♥

    Måste dra vidare. Men ha en fin nationaldag trots regnet. Och Blompojken och hans lag håller vi tummarna för idag

  • Norrskensflamman

    Lanovia: hoppas sömnen rättar till sig.
    Heloise; läste om din funderingar och jag förstår att såna tankar dyker upp, Men glöm inte att det finns ingen bättre mamma till E och lillasyster än DU!!! Du är bäst, det vet du väl?! Hjärta Jag beundrar dig enormt mycket, min vän. Du är så stark, intelligent, varmhjärtad, klok och MÄNSKLIG!

    INgis: V27 !! Jag hinner inte med... Vet ni att det är en lillebror eller gissar du?

    Var är Synrinx?

    Fru Sy, så spännande med ny arbetsplats och skönt att du har positiva vibbar!

  • Norrskensflamman

    Jag har också full tupp precis som alla andra...
    Verkar som att jag blir fotbollsmamma jag också :-/ Det var inte vad jag ville, men när jag ser hur kul T tycker det är så... tja, vad ska man göra?? Hon var och provade spela med laget som ryckt och dragit i henne. Hon har två klasskompisar som spelar där och så kände hon ett par till tjejer i laget. Ett härligt litet gäng, endast 12 st förutom T. Hon tyckte det var såååå kul och de ville att hon skulle vara med och spela match redan imorgon!!
    Så jag har fasiken inte hjärta att neka henne..

    På fredag är det kulturevent i stan, då kommer vi vara upptagna från kl 15:30 och framåt. T ska delta i invigningsceremonin (tvåspråkig) och klippa banden precis som förra året. Sedan har hon anmält sig till talangtävlingen. Då får mamma vara både nervös och stolt... ♥.
    På kvällen är det artister och annat skoj som jag och flickorna ska på, och förmodligen hakar en viss musiker på också. För att hjälpa mig att hålla rätt på busfröna.

    Skolavslutningen är avklarad. Lilla K:s första i förskoleklassen/skolan. T:s klass sjöng hennes sång som hon skrivit och hon fick vara leadsinger med mick och allt... Hon gjorde det jättebra Hon sken som en sol när hon såg att M slitit sig från jobbet för att komma enkomt och lyssna på henne... ♥.

    Mamma är risig... väldigt trött och ligger mest. Behandlas först med hormontabletter i två mån, sen ska de kolla om tumörerna stannat av/minskat i storlek och sedan blir det väl op. Jag har dock svårt att se hur hon ska klara av en operation när hon är i så dåligt skick. Dessutom har hon diabetes och sedan tidigare vet vi att hennes läkkött är oerhört dåligt... Inget kul alls. Jag förbereder mig för det värsta faktiskt. Vill dock inte att hon ska behöva lida mer än hon redan gjort genom alla sjukdomar....
    Det är så sorgligt alltihop.

    Exet har deklarerat inför vänner att han aldrig mer kommer prata med mig någonsin, han har kapat bort mig från sitt liv, att han INTE vill ha mig på hans lands territorium öht och att han vill att jag bara kommer dit, lämnar flickorna och åker. Det kan han glömma.
    Jag lämnar dem inte i det där landet, särskilt inte hos en pappa som vägrar kommunicera med mig. Hur skulle jag kunna göra det?!
    Vilket rövhål han är.

    Trots att jag nu mår bra och är lycklig så bär jag fortfarande på en stor sorg i mitt hjärta. Över att det blev som det blev... Vi som älskade varann så mycket. Nu finns det bara hat från hans sida och stor sorg och besvikelse och sårade känslor från min sida. Jag försöker svälja mina "bekymmer" för barnens skull, men han låter sitt ego vara viktigare än barnens väl och ve

    Ikväll ska jag med K o T på cirkus!!! Ska bli jättekul.

    Kram!

  • Norrskensflamman

    Kids up cardigan - Unna turkis
    KIDS ISRA STRAP DRESS, VIBRATION, large

    ImYours, du som är modebloggerska...  i sista stund kom vi på att T inte hade examenskläder... Nu är hon dessutom i åldern då det inte får vara för sött... utan lite tuffare....
    Blev dock väldigt glad nrä jag i vår lilla hålas barnklädesbutik hittade ovan klänning och kofta. Till detta vinröda skor som hon hade sen förut. Tack o lov!!! Hon var så fin, så fin... Precis som du så älskar hon TURKOS!!

  • Norrskensflamman

    ....och så blev det den här som hon visst ska ha  på talangtävlingen.


    Klänning - Klänning 104

    Blev förvånad att hon valde en så pass "romantisk" klänning

  • Norrskensflamman

    Alltså... barnkläder... man skulle kunna slösa hur mycket pengar som helst på det. Finns så mycket fint!!! Men plånboken tillåter ju tyvärr inte några större utsvävningar. Och utbudet här i stan är mycket begränsat.


    Så man blir glad så fort man hittar nåt. Men det jag köpte nu var INTE på rea, så nu är klädbudgeten för sommaren snart slut


    Lilla K har mer att välja på, hon ärver ju av storasyrran.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård