Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman! Fy f-n vad strong du är!!! 30 min är väl max vad jag orkat springa i mina dar, och det är då bara 3 km...
    I år har jag inte ens tagit mig ut. Vilka framsteg du gör, vecka för vecka. Just löpning är ju bra för att det märks rätt snabbt att man får upp orken och flåset. Visst, sen kan man ha bättre o sämre dagar, beroende på dagsformen.
    Ha en riktigt trevlig tripp norrut!!

    Solde; stackar missen... Men skönt at thon är bättre nu.

    Nu har det blivit mulet här. Bajs oxå! Vi som bokat bord på restaurangterassen (finns inte tak där) :/

  • Norrskensflamman

    Liz, härligt med myshelg och WOW!!! The Boss i Götet   Så skönt att det löst sig med boende.


    Flytt till Sundsvall låter spännande.  Men du flyttar ju åt fel håll (nedåt)


    Hade en urmysig kväll med mina tjejkusiner igår. Så god mat så jag dreglar fortfarande. Vad sägs om Löjromstoast med rödlök och citruscrème till förrätt och Gremolatakyckling med potatisgnocci, och en massa härliga grönsaker till och en syrlig, typ youghurtsås till varmrätt?


    Kaffe o efterätt blev det hemma hos mig med supergod Carte d'Or mascarponeglass med björnbär o hallon.


    Här får ni en låt som gör mig glad. Rackarns vad duktig hon är denna tjej. Vilket ös!


    http://www.svtplay.se/klipp/192331/allsang-pa-skansen-miss-li-my-heart-goes-boom

  • Norrskensflamman

    Syrinx så kul att läsa om allt som händer i ditt liv! Inte alls dumt att få kontakter och beröm från duktiga musiker, skaffa sig ett bra rykte. Hoppas, hoppas det lossnar nu!

    Men du den där kompisen... så himla skumt. Jag förstår att du känner att det blir svårt att gå tillbaka till som det var efter att hon betett sig så här. Hur har hon det annars i sitt liv just nu? Kanske det är en massa annat som påverkar henne så att hon beter sig underligt? Men är man gamla goda vänner så brukar man ju berätta om det i så fall. Men det låter ju som att hon är ovanligt "känslig" om hon blir sur för att du inte sms:ar o ringer tillräckligt ofta!! Lite barnsligt faktiskt.

    Nåja, hoppas ni kan reda ut det.

    Nu dricker jag ett belgiskt sommaröl, en ljus ale. Mmmmmmmmm... och nu ska jag mysa med tjejerna i soffan. Musikern har spelning ikväll på en mc-klubb i stan. De har 30årsjubileum och det är fest i dagarna två. Bandet spelar imorgon också, och då ska jag dit och rocka

  • Norrskensflamman

    Hej, hej!
    Vi är hemma!! Kom fredagkväll.
    Allt har gått bra.
    Tågresan gick finfint, flickorna skötte sig ypperligt.
    På vägen dit hade vi en rysk tjej i samma "kuppe" och då var det ju inga problem med språket. På vägen hem var det en spansk dam, så vi pratade engelska. Döm om min förvåning när T började prata engelska med henne helt ogenerat och lilla K verkade förstå en hel del för hon nickade o skakade på huvudet och visade med händerna ♥

    Ärkeaset har fått jobb, men kunde träffa dem båda helgerna (tur att jag beslöt att vara två veckor trots att flera i min omgivning gnällde och tyckte det var länge) samt ett par timmar sista dagen.
    De har fått vara ensamma med honom och tillsammans med sina andra kusiner. Ingen slamkrypare, för hon valde att åka ut till sin mammas stuga. Men nästa gång ska hon visst introduceras för flickorna. Det gör mig iofs inget. Men det var ändå skönt att de fick ha pappa för sig själva nu denna gång.

    Han vägrade till att börja med att prata med mig och än mindre träffa mig. Råkade gå ut en gång när han hämtade flickorna och då vände han sig bort från mig, lyfte upp armen i ansiktshöjd och vände sig mot bilen. Fatta så j-a barnslig han är  
    Han är visst väldigt arg för att jag skrivit ut honom från Sverige. Fniss. Kan han gott ha. Nu har han dessutom fått problem med sitt svenska bankkonto pga av det (de klipper väl eftersom han har stor kredit på det kontot). Och det är ju mitt fel, anser han. Hur svårt hade det varit att kontakta banken och prata med dem... ELLER från första början skriva sig som c/o hos någon kompis i Sverige???

    Sista dagen så slumpade det sig så igen att jag råkade se honom, och då gav han mig ett visakort som han lagt in pengar (underhåll) på som jag skulle kunna använda här hemma. Problemet är att det står på honom och även om jag fått pin-koden så vet jag inte hur mycket där ligger och när han fyllt på, vilken kurs osv. Skitjobbigt.

    Annars så har vi haft det bra. Umgåtts med kusinerna, farfar och hans familj, och goda vänner.
    Men det var fasiken så skönt att komma hem!!
    M hade längtat vansinnigt mycket och det har jag också.
    Nu är vi sambos och hela huset är  upp och ner och en massa kartonger o grejer överallt. Men vad gör väl det? Hjärta

    Problem med brorsan igen... och mamma är inge pigg alls.

    Uppdaterar mer sen.

    Hoppas ni alla mår finfint. Massor med kramar!

  • Norrskensflamman

    Hej, hej! *vinkar till Ninnis*

    Hur mår du Ninnis? Vad är status? Har inte hunnit läsa ikapp här så jag vet inte nå't om nå't känns det som... Fru E?
    Fru Sy? Heloise? Ingis?

    Soldemor, exet sa att kortet inte gick att använda i automat... vet inte om det var humbug bara, men jag skulle gärna se att man åtminstone kunde stoppa in kortet och ta ett kontoutdrag. Men vette fåglarna om jag törs chansa...

  • Norrskensflamman

    Här är skitstressigt på jobbet, men nu har jag en mikropaus. Passar på o skriva lite.

    Mamma ligger på lassa, är väldigt svag, ramlar hela tiden och pappa orkar inte baxa henne ens till toa. Igår hamnade hon på akuten och fick ligga kvar Vart ska detta sluta? De tjuras o ska bo kvar i kåken ute på vischan i skogen och där är inte direkt handikappvänligt... Och lång tid innan larmpatrullen är på plats när de ramlar och har sig.

    Jag vill ha in dem i lägenhet i stan så fort som möjligt, även om de fortfarande måste ha hemtjänst, så är iaf både jag o brorsan och larmpatrullen närmare.

    Daa, hur går det, är det inskolning nu eller blir det i september?

    På måndag börjar lilla K första klass. Fatta alltså... Sju år och ska börja skolan. Min bebis...
    Och T börjar trean!! Hon står i kö att få spela piano, få se om det kommer igång nu i höst.

    Annars så är det fotboll för T som tar upp tiden nu. Träning ikväll och två bortamatcher på söndag i en stad 8 mil bort.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård