Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa skrev 2012-06-14 20:04:07 följande:

    Barnkläder. Gah.


    Jag får en otrevlig klump i magen när jag tänker på förskola och skola och att jag ska handla kläder som mina barn måste ha på sig på förskola och skola. På min tid var jag en hopplös tönt med konstiga kläder och fula glasögon. Inte tror jag att jag har bättre smak nu. Så... kommer mina barn att vara "barnen med de konstiga kläderna och den skumma mamman och det sunkiga (läs: orenoverade) hemmet"?


    Hm.


     


    Nu ska jag hänga med maken en stund innan läggdags (sista dagen innan semestern imorgon!). Det är ju trots allt vår bröllopsdag. (Jo, imorgon blir det restaurangbesök).


     


    Kramar.


    Nää-äää, inte nån skum mamma och inte nåt sunkigt hem. Så det så!! ♥ Det vet jag!  Oroa dig inte vännen!! *kramar om* När vi träffas (nån gång i sommar hoppas jag) så kan jag berätta hur det var på vårt dagis och hur vi satte stopp för utseende och klädhysterin på dagis i femårsåldern. Det är nämligen nånstans där det börjar för tjejerna iaf.
  • Norrskensflamman

    Hvidis: Buuuu för slamkrypare. Hoppas bara att han tycker det är värt det... Så att han inte slår sönder familjen för en vårromans menar jag.

    Och buuuu för konstiga prickar Hoppas ni får svar på vad det är och hjälp med dem.

  • Norrskensflamman
    Im yours skrev 2012-06-14 21:28:44 följande:
    Flamman, det är tydligt att dottern har god smak ) Själv är jag ju mode-nörd från födseln ..... tror jag. Det är synd att jag inte bor närmare ...... skulle nämligen behöva låna nått skolbarn ..... för att ha en rimlig anledning till att sjunga sommarpsalmerna i kyrklig miljö Krama om tjejerna från mig.

    www.finest.se/lizbloggar
    Tack, tack! Ja, du hade gärna fått låna mina
  • Norrskensflamman

    Idag ska T uppträda i Talangtävlingen. Hu så nervöst för mamma. Själv verkar hon ta det med ro.

    Ni som hängde i Tanttråden, minns ni att Lilla K skickade ett Nalle Puh-kort med kalasinbjudan till Kevin Borg när hon fyllde 4 år?? Hon var ju så kär i honom och bestämd på den punkten att hon skulle bjuda honom på sitt kalas. Då minns ni också att den unge mannen ringde upp mamman (MIG) på mobilen och tackade för inbjudan och ville gratulera Lilla K på den stora dagen??? Tyvärr var hon ju på dagis, men bara att höra att Kevin faktiskt ringde till henne på hennes födelsedag var ju en sån enorm lycka som hon levde på ett år säkert.

    Den ödmjuka, goa Kevin är nu i stan och ska uppträda ikväll. Gissa vilka som ska dit?!?! Nu råkas hon som engagerat alla artisterna vara en av mina bästa väninnor, så hon ska ordna så att vi får träffa Kevin efter soundchecket i e.m.!!!! Jag törs inte säga det åt K innan det är helt klart att det går att fixa...

  • Norrskensflamman

    Blomman; håller med om det där med barnledigheten. Känner att just nu skulle jag behöva vara mer ledig med mina barn

    Och ang det du berättar om sonen... de där stunderna när de öppnar sig... ♥ då känner man att man kanske inte är så himla värdelös som förälder  i alla fall. Att man gjort något rätt iaf...
    Du är en underbar blommamma Det vittnar sonens förtroende för dig om bl a.

    Själv hade mina barn ett il av intensiv pappalängtan igår, sorg, ilska och hundratals frågor om varför det blev som det blev... Svettigt...

    För er som undrar så gick fredagens bravader bra. Lilla K fick kasta sig i Kevin Borgs öppna famn. Han var så glad över att träffa henne, och det var förstås ömsesidigt Han började med att säga: "Katja, förlåt så mycket att jag inte kunde komma på ditt kalas..." VA?!?! Snacka om ödmjuk kille.

    T gjorde ett jättefint framträdande och belönades med 3:e pris i talangtävlingen.

    ">



    Ikväll är det sommarfest med jobbet. Hmmm... hur f-n kan man lägga en sån fest på en MÅNDAG?!?!
    *skakar på huvudet*

    Tjingeling, puss o kram till alla trådisar!

  • Norrskensflamman
    Im yours skrev 2012-06-19 00:34:32 följande:
    Flamman; Applåder och visningar ....... blir alldeles rörd .......... vilken röst tjejen har. Hur bra som helst ))))))
    Vad kul det här med Kevin Borg.
    Hoppas festen var trevlig!!!!

    Kram/ Liz

    www.finest.se/lizbloggar
    Tack Jo, hon är goooo, men framför allt modig o tapper Hjärta
  • Norrskensflamman
    Ankan80 skrev 2012-06-19 14:22:18 följande:

    Hej alla fina tjejer! Tassar in....


    RUL idag och BF den 13 nov. Väntar en liten flicka (nästan säkert)


    Åhhhhhhhhh så underbart!!!
  • Norrskensflamman

    Blomman, låter som en bra plan du har för sommaren. Mysigt att åka upp och vara på Storsjöyran!

    Vad planerar alla att göra i midsommar?
    Här blir det lugnt. Tror jag.
    Imorgon traditionsenligt firande hemma i byn med dans kring midsommarstången och glassätning (morfar bjuder) och obligatorisk "uppvisning" av barnbarnen för byborna. Det är väl midsommarens höjdpunkt för mormor o morfar. Sen stannar vi i grannbyn hos goda vänner i deras stuga. Det är ju så praktiskt att en av mina bästa väninnor sedan barnsben är tillsammmans med en av M:s goda vänner via musiken (de spelar i samma band) och dryckesklubben... Tänk så det kan bli
    Där blir det sillunch och senare grillning.
    Vet ej om M. blir med oss på dagens firande för han står i detta nu, och förmodligen imorgon också, ute i älven med sitt flugspö (med egenhändigt knutna flugor) och fiskar lax.

    Jag har haft stressiga dagar på jobbet. KOm mig inte hem tidigare idag, men iaf i tid för att föra T på fotbollsträningen.
    Det är viss match på söndag
    Midsommardagen åker vi nog ett bar mil norrut uppåt älven till M.s mor o far som är i stugan där.
    Söndag e.m middag hos mina föräldrar med min bror m familj.
    Och sen så är midsommar helgen slut :-/
    Det blir inte märkvärdigare än så.

    Har precis kommit hem från att ha varit och handlat mat.
    Tänkte mig på att försöka göra NÅGOT gott att ta med sig imorgon till sillunchen, förutom burksill. Ansjovisrullar och en laxkavring. Och en sallad med bönor o fetaost till grillningen imorgon. Men jag orkar nog inte göra allt ikväll. :P

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård