Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Blommis: Väntar med spänning på en liten rapport från er intressanta dag! Synd på lasagnen, men jag är övertygad om att det fixade sig ändå.

    Jag vabbar halv dag idag, sen kommer M hem och löser av mig.

    September, förstår dina känslor. Man vill ju helst att de ska gå när man sätter dem på dagis. Jag hade samma oro när jag förstod att min T skulle vara 11 månader när hon skulle inskolas. Men det löste sig av sig självt... hon började gå när hon var 8 månader. Så när det var dags för dagis var hon redan stadig på benen, om än väldigt liten...
    Men jag tror nog det löser sig ska du se! Inte kommer de springa ner henne. Kram!

  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2012-09-11 10:12:13 följande:
    Jag har! Igångsättning idag! Nu! På förmiddagen! Håll tummar och tår
    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!!!!
  • Norrskensflamman

    Fru E: Finaste, finaste Gravid ♥  Jag är så himla glad för er skull!

    Ninnis: det brukar faktiskt vara lite småskönt att komma igång och jobba igen, om man trivs med jobb o kollegor vill säga. Även om det förstås är blandade känslor, i början känns det som att man bara ser sitt barn 1 tim/dag (en halvtimme på morgonen, en halvtimme på kvällen innan de går och sover...) . Men det ordnar till sig så småningom.

    Lanovia, det där med förkylningsastma är inge kul. Lilla K hade liknande bekymmer när hon var liten, sviterna efter RS-viruset. Men det "växte bort" eller nåt. Efter 3 år tror jag inte vi har haft fram Bricanylen en enda gång. Flytande Bricanyl har jag nog gett nån gång, men det är allt. Visst märker jag att hon har känsliga luftrör och lite, lite tråna luftvägar när hon är förkyld men inte astma.
    Kanske det ger med sig med tiden för lille A också, eller iaf lindras?

    Ingis Så spännande....!!! Hur var det, visste de kön på den lill*?

  • Norrskensflamman

    *störtar in*


    G-R-A-T-T-I-S Ingis och hela familjen till Lill-pågen!!!!!!!!!!!!


    Skål{#emotions_dlg.flower}NalleHjärtaKyssSkrattandeBaby.... ja vad mer ska jag hitta på? Klämmer väl in en Tomte och ett Äpple när jag ändå är igång, hehe CoolTungan uteDrömmer

  • Norrskensflamman

    Kräftor!! Muhuuuuums!!!! Aj, aj vad männen i ditt liv är sköra just nu, Blommis. Tur att du är en rekorderlig kvinna och mor som reder ut situationen... Men du, ta inte ut dig för mycket bara ♥ .  


    Och hälsa Didis!!! Så roligt att ni ska IRL:a


    Visst ÄR det konstigt att vi kvinnor alltid pysslar???
    Och männen a-r-b-e-t-a-r... minsann.

    Jag kan inte undgå och fnissa ang efterförlossningenarbete...
    Mitt ex var jättearg och sur och grinig och skällde som en bandhund på mig för att jag bara satt och "gjorde ingenting" när lilla K var ett par dagar-nån vecka gammal (och T 2 år och 4 mån svartskjukeklängde över mig) när vi måste så ny gräsmatta och räfsa och gud vet allt. På allvar så tvingade han ut mig att bulta jord, kratta och så gräs. Lilla K grät i vagnen och ville inte alls vara där utan med MAMMAAAAA! Det var jättehemskt. När han beklagade sig för ett par vänner hur lat jag var som bara ville vara inne med barnen (läs nyfödd som ville amma jämt) och han minsann fick slita ensam med utejobbet, så stirrade de på honom som om han var tokig. Och det var han ju!
    Fy FAN vad skönt att jag tog mig ur det där.
    Tror jag måste skicka blommor och konfekter till Slamkryparen. Jag är henne evigt tacksam faktiskt att hon dök upp. Lite taskigt kanske gentemot mina barn, men ur ett rent egoistiskt perspektiv så ärjag faktiskt det.

    Har varit på absolut sista fotbollsmatchen för säsongen och brrrrrrrrrrr vilka kalla höstvindar. Seger med 5-1 och T gjorde två målpassningar ♥.

    Och gissa vem som har Miss Li biljett i sin hand?! Tadaaaa

    Ang Visakortet så mejlade jag ärkeaset och sa att han måste kolla med sin bank varför pinkoden inte funkar i affärerna. Fick nu tillsvar att jag skulle gå på bankomaten och ta ut pengarna istället. Så jag gjorde det, och se det funkade!! Och han som sa att jag inte kunde ta ut i bankomat. Var nog bara ett sätt för honom att hålla koll på var jag handlade och gjorde av pengarna...
    Men det gick inte, haha. Jag hade på rikt' allvarliga funderingar att gå på Systemet och storhandla bara för att reta upp honom (han får sms-aviseringar om allt som görs med kortet)

    Nä, en kopp te och sängen då.

    Kram!


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård