Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia, hur går det med vovven?? *orolig*

  • Norrskensflamman

    Hvidis: bra jobbat både med CV och vikten
    Jag orkar inte riktigt ta tag i min vikt just nu. Känner att jag måste få bukt med min huvudvärk först o främst och få ner min inre stress.
    Har ju varit till optikern, glasögonen skulle vara färdiga om ca 10 dgr.
    Nu har jag varit hos min massör som hittade flera låsningar och ömma punkter i rygg, axlar, nacke. Det mesta fick hon mjukat upp men jag ska dit igen  om två veckor.
    Jag ska även boka tid för balansering hos min kinesolog. Det känns som att jag behöver det. Är alldeles för många tankar och oroligheter som tar kraft o energi från mig, som jag skulle vilja kunna puffa ut genom ett hål i huvet.
    MEN: jag tränar ju lite smått ändå, mellan huvudvärk o förkylningar. Och jag har varit på ett par promenader också. Min promenadkompis är på G igen så nu har jag någon att gå med i mörkret

  • Norrskensflamman

    Nämen?!   Vad är det som händer med trådhundarna?? Ninnis, så hemskt... Hoppas de snabbt hittar vad som är fel och kan hjälpa lillskruttan omg!!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-09-26 22:30:24 följande:
    Klockarbol, min sambo skulle behöva din input!  Antagligen Soldes också-vad tycker ni en ansökan till arbete som kyrkvaktmästare ska innehålla för snillrika beskrivningar av ens förträfflighet i alla stycken, så att man får jobbet vill säga?
    Jag tycker själv-helt opartiskt-att min sambo skulle passa perfekt,eftersom han både är representati och korrekt därdet behövs (jag menar herregud, han har stått i högvakten, varit på FN-tjänst, stått för ordning, reda och service i åtskilliga offentliga miljöer, vaktat för kung och fosterland-bokstavligen! och är dessutom glad, lättsam och har en ganska ovanlig förmåga att prata med allt och alla. Han är stark frisk och redig och jobbar gärna varierat såväl ute som inne liksom i grupp eller ensam...ja och såvidare. Vore han inte bra då så säg? Säg!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag tycker det där låter som en klokren beskrivning av den perfekte kyrkvaktmästaren
  • Norrskensflamman

    Nej, faktiskt så har jag aldrig klämt löja! Konstigt nog... Men jag är inte född o uppvuxen i en fiskarby, utan i en av byarna inåt skogen Men alla klasskompisar på högstadiet o gymnasiet som bodde i kustbyarna, de klämde löja på kvällarna!


    Mmmm... i helgen är det löjromsfestival och jag är såååååååå sugen *slickar mig om munnen*. Tyvärr är supén alldeles för dyr, men det skulle visst vara allmän bjudning av löjromstoast i gallerian på f.m. på lördag, så då kanske man går dit med tjejorna. På kvällen ska musikern ha vinylkväll med sina polare, första gången hemma hos oss Jag och en av de andra fruarna är barndoms/ungdomsvänner så vi ska gå på bio och se "Hypnotisören". Ska bli så KUL!


     


     

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-09-26 22:15:01 följande:
    Igår såg jag dokumentären "Bully" som förövrigt går i repris nu i natt, på ettan tror jag det är. Jag visste precis hur den skulle påverka mig, men jag såg den ändå. och fick ännu en gång hjärtat fullt av att jag nog måste vara lite överallt och prata förstånd, sätta ner foten, säga från, dra en fucking GRÄNS och göra något ÅT all jävla skit som pågår.

    Jag. Blir. Fullständigt. Galen. När. Jag. Ser. Människor. Mobba. Kränka.
    Det kan stavas V R E D E.

    Och det enda-absolut enda- möjliga sättet att komma åt saken, är att alla, alltid och överallt gör det till sin uppgift att alltid se aldrig blunda, alltid avslöja ursäkteer och omskrivningar kalla det vid dess rätta namn. Hela tiden.
    Det kommer an på alla!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    W O R D !!! Jag blir också helt galen och vild av vrede (bra uttryckt där Blomman) när jag stöter på mobbing!!!!
    I fucking HATE it!! Det är inte okej!! INte i skolan, inte på arbetsplatsen, inte hemma inte någonstans. Och alla som inte säger emot och reagerar deltar i mobbingen, passivt.
  • Norrskensflamman

    Blomman, intressant det där men snapping hip. Hoppas det går att göra något åt det!
    Jag har liknande typ av knäppningar + smärta i min ljumske när jag t ex sitter på golvet och lyfter upp benen särskilt om de är isär och jag liksom flyttar benet åt sidan. Kan ibland tom smärta och knäppa när jag lyfter benet och ska trycka ner kopplingen vid bilkörning.

    Annars så har jag fått frukost på sängen av mina töser idag Och den här mig tillskickad av mitt Hjärta 

    ">



    Ganska gulligt, eller hur...

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-09-27 16:26:41 följande:
    Flamman, fyller du år idag?

    JA må du leva och HURRA HURRA HURRA!!!!!!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Tack, tack Jodå, så är det. Jag firar med att fara på körrep.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård