Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor skrev 2012-10-26 09:21:04 följande:

    Flamman: Varför kan jag inte låta bli att misstänka ditt pucko-ex när det gäller herpesen?


     


    Njae... jag tänker inte så.  Orkar inte spekulera, jag kan ha smittats av viruset för massor med år sedan. Det kan ligga latent vilande i nervknutar och sedan triggas igång av stress. DÄR kan jag däremot tänka att hans senaste beteende och min oro för flickorna spelar en roll. OCH att jag har alldeles för stressigt och pressat på jobbet.
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-10-26 14:03:49 följande:
    Det såg jag också! Skitbra-i ordets rätta bemärkelse.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Norrskensflamman

    Men alltså Blomman... Det där var v-e-r-k-l-i-g-e-n det sista din sambo behövde höra!!!
    Håller tummarna för brandmansjobbet nu! Måtte han få det... så ni får liiite lugn o ro på den fronten åtminstone.

    Själv försöker jag sälja 2 Miss Li-biljetter. Går inte.

    Och imorgon är vi bjudna på Halloweenparty hos M:s vänner (bl a hans ex-ex-ex). Vi var där ifjol (ja och på ett par andra fester hos dem) och hade så kul. Synd om jag inte kan gå. Jag har ju fixat Halloweenkläder och allt...
    Nåja, vi får väl se hur det känns imorgon.
    Annars så kan man ju vara hemma och se på "Så mycket bättre"

    Tihi...

  • Norrskensflamman

    Tinker, tack för uppdateringen!
    Ja, du har väl kanske läst dig till här att jag är skild sedan ett år. Och ärkeaset flyttat tillbaka dit där han kom ifrån och har ny kvinna och nu även barn.
    Och pratar inte med mig. Alls.
    Otrogna jävla svin Må han ruttna!!! Demon
    Så, vad skönt det var att skriva det

    Hur gammal är din flicka nu? Har för mig att hon var i samma ålder som min T va?

  • Norrskensflamman

    Nu har jag tvättat upp mig. Vilket är en pärs. Men med tvättolja så går det, även om det är ont.
    Nu ska jag softa lite till innan jag stapplar upp och börjar förbereda middag. Idag blir det hemmapizza. Hittade ett sånt där Pizzakit i kylen. Det blir nog bra.
    Längtar efter min musiker och mina små stjärneljus Hjärta
    ATT jag är glad att jag har dom. Alla tre.

  • Norrskensflamman

    Hvidisen!! Stå på dig, fy fasiken vad stolt o glad jag blir att det finns såna som du som sätter ner foten och vägrar acceptera mobbing. Vuxenmobbing av värsta sorten...
    Har själv sett det på arbetsplatser och värst var det på jobbet jag hade innan detta. Där var det faktiskt en kvinnlig chef och hon var HEMSK!!! Rena rama mobbingen. Jag sa ifrån ett par gånger och stod upp för de kollegor som blev mobbade. Sedan bytte jag jobb.

    Lanovia, fy så jobbigt ni har det med lille A... Och hunden ovanpå det. Men bra att du fått henne att börja äta lite iaf.

    Daa; falsk krupp En sån tur att du hade folk hos dig som kunde rycka in.

    Jag mår bättre nu, mindre svullen men det känns som att flickan aldrig mer kommer bli sig lik
    Men det blir hon väl antar jag.
    Idag är första dagen jag haft på mig trosor o byxor en stund. VAr tvungen att åka och handla.
    Hade tänkt gå och jobba imorgon. Få  se hur det går.

    Missade både Miss Li-konserten (men såg henne på TV4 iaf, helt outstanding!!) och Halloweenfesten med maskerad. Och jag som fixat kostymen och allt
    Ja,ja huvudsaken jag blir frisk igen.

    Nu har ungarna höstlov till veckan. Jag som hade tänkt ta ledigt nån dag och kanske gå till badhuset med dem... Kan knappast vara borta från jobbet nu, när jag legat hemma i flera dagar. Månadsavslut närmar sig... Tur som är trivs mina barn ypperligt på Fritids så det går ingen nöd på dem egentligen.

    Nä nu ska jag knapra lite chips innan jag hoppar i snarklådan.

    o kram alla fina!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-10-29 15:23:33 följande:
    Haha! Jag berättade för sambon om mina utläggningar angående val av uttryck. Han skrattade högt. Min son skrattade ännu högre.
    Och han konstaterar (sambon, inte sonen) att han nog plockat upp lite olika uttryck under åren, som man gör av folk man möter. (Men angående slarvigt språk så ser han mest ut som "vaddå? Mat är inte slarv-mat är gott!")
    Själv har jag nog varit med och både myntat och spritt en del jag själv tycker är passande. Som mitt egenpåkomna "ärkeas" exempelvis. För att bara inte tala om min mormors "jubiléumsidiot" (ngn som varit dum så länge att den kan fira jubiléum)

    Annars tycker jag sambons dyslexi och felhörningar leder till ett och annat som blir roligare-och bättre-i hans version. Att någon är skogstokig är ju vedertaget-men i sambons värld är man oxtokig, och han tycker att det fattar ju vem som helst att de tär värre. Förutom att han vägrar kännas vid att det skulle vara en missuppfattning från hans sida från början.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Norrskensflamman

    Tinker, tack för meddelandet. Jag har svarat i din inbox
    Vad jobbigt det där med lilltjejens kompis.
    Det är mycket kring det där med kompisar och vänskap, det märker jag på min T nu också.
    Jo Blommis, det är som att det går i vågor det där med vilka de umgås mest med.

    Synrix; jättemärkligt agerande av din väninna Jag förstår att du känner dig ledsen, sårad, arg, besviken och väldigt orättvist behandlad. Jag menar, hon måste väl för farao kunna ange vad det är som föranleder att klippa en så lång och nära vänskap??
    En undran bara; hur ser hennes familjesituation ut, har hon någon partner som påverkar henne till att göra något sådant här?

    Själv börjar jag mer och mer känna (inte bara tänka med förnuftet utan känna längst in, ni vet) att jag är väldigt glad och tacksam att det inte är jag som sitter där med exet och precis har fött honom ett tredje barn...
    Jag tycker ärligt och uppriktigt lite synd om Slamkryparen. För tydligen jobbar ärkeaset väldigt mycket och så har de en liten, prematurbebis där hemma som säkert kräver extra mycket omvårdnad... Och jag vet ju hur ÄA blir när han är trött och stressad...
    Ja, ja... om hon fortfarande lever i villfarelsen att hon snärjt sina drömmars prins, så kommer hon så småningom bli varse att hon lever med Dr Jekyll and Mr. Hyde. På ett ögonblick kan han förvandlas till ett monster.

  • Norrskensflamman

    Jag hade planerat en kvällspromenad med en väninna ikväll, men jag har för ont i magen. Jag tror jag går och lägger mig... Har jobbat 8-17 idag och det tog på krafterna.

    Imorgon ska flickorna sova borta och jag o m ska gå på James Bond-filmen Det är jag som vill, m är lite av en kultursnobb (men vägrar erkänna det) och tycker det är skräpfilm, men jag har två fribiljetter så han "offrar sig" för min skull och kommer och äter popcorn... fniss

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård