• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-02-22 10:53:54 följande:
    Soldemor, jag håller tummarna för lilla kissen!
    Håller allt jag har också, det gör det inte lättare att jobba! (vilket jag just nu inte vill, vill mest åka hem)
  • Soldemor
    Villemoa skrev 2011-02-23 09:55:10 följande:
    Just det! Soldemor; vad tråkigt att Solde inte mår bra! Hur har det gått för henne?
    Ringde t djursjukhuset vid 18 i går kväll då ingen ringt, jag var ett fullständigt nervvrak! Då hade lilla bönan precis börjat vakna efter operationen som hade gått bra. De tog bort tre st 3 mm stora stenar och det hade varit mycket blod i urinblåsan eftersom stenarna hade irriterat slemhinnan. De tyckte att hon var en "extremt trevlig och snäll liten tjej". Kan se framför mig hur hon varit på sitt allra bästa charmhumör. Skall ringa när de har telefontid i eftermiddag och höra hur det går och kanske när vi kan få hämta hem henne. Var iaf på betydligt bättre humör i går kväll!

    En hantverkare ringde i morse, han ville komma och se hur vårt kök ser ut, för att laga hålen i morgon. Stackars Siena, en kul sysselsättning (riva loss murbruk) försvinner. Dessutom var han väldigt allergisk mot katter,hmm...

    Har lite ångest nu att någon av de två kvarvarande vesslorna skall rymma när han kommer!
  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-02-23 12:38:55 följande:
    Jag är sugen på fika-träff.......någon mer?
    Hänger gärna på!
  • Soldemor

    Nu kan jag andas lite till. Solde har kissat och det var ljusrosa, hon äter och är glad och pigg! Som det ser ut nu så får jag hem henne i morgon, min älskling!

  • Soldemor

    Så härligt det låter med lite semester nu! Fast jag har att se fram emot, vi åker t Toscana i slutet av maj och sedan har vi fyra veckor i augusti, som nog blir lite vandrarhem och konsumhotell varvat med utställningar. Och så klart, Ullared. Fast dit skall jag redan den 7/3, på väg från Gbg.

  • Soldemor

    Nej, nu har jag sett på den nervräkande snön hela eftermiddagen! Nu är jag mes och överlåter stickkafeet till min husmor m m och åker hem. Har ändå att göra en timme innan jag är framme och det skall vara mycket halt. Jag hade sett fram emot att stica lite ikväll, gör en filt t Amaretto, men känns som om det är bättre att jag tar mig hem.

  • Soldemor

    Skall mhämta hem min svarta dam kl 16.30 idag - vill jag jobba nu? Neej! Har verkligen varit skratt med motivationen denna vecka, tur att jag ligger så långt fram med allt!

    Idag kom kakelkillen och murbrukade hålen. Fröken "ständigt behjälplig med allting" var MYCKET intresserad av murbruket, men jag lyckades hålla hennes rosa nos därifrån. För att undvika tassavtryck i lagningarna satte jag lite kartong över hålet, så nu är man väl mindre populär hemma.

    Men solen skiner och med lite fantasi kan man inbilla sig att våren är på väg och snart får jag hålla om min svarta 'älskling igen och snart är det också fredag och första helldiga helgen denna månad - ja, livet är nog ganska gott ändå! KattHjärta{#emotions_dlg.flower}

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-02-24 11:39:08 följande:
    Jag vaknade med halsont idag, dagen innan semestern. Hoppas kunna bota det med varmt te och halstabletter. Kanske kommer solen och värmen att göra susen också
    ECHINAGARD!! Pronto!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-02-24 12:11:00 följande:
    "Då erfarenheten är begränsad kan användning av Echinagard inte rekommenderas under graviditet och amning"...

    (från apoteket.se)
    Ja, men det var ju skit ocså! Fungerar annars alldeles utmärkt (tycker jag!)
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård