• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hejsan!

    Blomman: Åh, vad bedårande lille Trulsen är! En sådan gosgosse! Förstår att ni älskar honom jättemycket!

    Vi hade en ljuvlig helg i Göteborg med kanonväder om än ganska kallt. Vi gick från vårt hotell vid Älvsborgsbrons fäste in till centrum, härjade där och gick tillbaks till hotellet. Två dagar med långa rundor utomhus, som dessutom avslutades i Ullared på vägen hem, ma o en kalashelg!

    Blev mindre kalas när jag kom till jobbet igår och skulle diiskutera sommarledighet med chefen. Jag förstår inte riktigt vad det är med henne. Förra sommaren ville jag ha ledigt två helger under de fem veckor som jag in för henne, men fick reda på att jag bara hade rätt till en ledig helg. I år önskar jag en lördag och en söndag, vid två olika tillfällen då det är utställningar, men då har jag plötsligt inte rätt till någon ledig helg alls. Öh? Tur att jag skall på fackmöte i morgon, det här måste utredas. Blir så trött på det här ibland.

    Kramar till alla, tänker på er!

  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2011-03-09 11:38:07 följande:
    med samma vibbar och förståelse! Håller tummarna!
    Solde: klart du har rätt till att vara ledig! Eller?? Hittade dy förresten den där kattunikan du efterlyste?
    Jagar fortfarande, verkar hopplöst Rynkar på näsan
  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-03-09 12:47:27 följande:
    !

    Solde: vilken pestig chef!!! Hoppas fackmötet kan hjälpa!
    ja, det är lite märkligt att det skall vara så här, när vi bara är två som skall komma överens. Känns lite som att hon måste visa att det är hon som är chef.
  • Soldemor
    Fru E skrev 2011-03-09 13:51:50 följande:
    Men hörrni Skånetjejer NÄR kan ni fika min mage behöver gnuggas i hög grad
    Ge mig några datum så skall jag se om  jag kan hänga på, om jag får...
  • Soldemor
    andbeyond skrev 2011-03-10 11:27:52 följande:
    Soldemor: Hoppas det ordnar sig med jobbet! Får jag gömma mig hos dig och katterna eftersom jag just sa att jag inte är en hundmänniska bland massor av hundmänniskor?

     


    Du är så välkommen!  Vi kattmänniskor måste hålla ihop i denna värld full av hundar! Fråga bara Isolde vad hon anser om sådana varelser!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-03-10 11:44:24 följande:
    Kunde alla fredag den 18:e? Jag skulle kunna vara i stan ca.17.30, blir det för sent?
    Jag går på jour på sjukhuskyrkan kl 17, så då vågar jag inte vara i Malmö, tyvärr!
  • Soldemor

    Andbeyond: Fin och mysig mage!

    Blommis: Så skönt att läsa din inställning till kolhydrater. Är själv en ris- och pasta-människa, för jag tycker att det är bra kolhydrater i dem (nu får jag väl stryk av alla lchf-anhängare här  *duckar*
    När Fredrik Paulun lanserade sitt GI-tänkande på 90-talet, köpte jag direkt teorierna om långsamma och snabba kolhydrater och deras effekt på kroppen. Hade till och med en hastighetstabell som man iofs inte fick stirra sig blind på, eftersom det finns andra faktorer man måste räkna in i kosten. Exempelvis att Digestivekex är relativt långsamma, men å andra sidan innehåller mycket fett, eller att morötter är ganska snabba, men å anxdra sidan bara nyttiga ändå. Tycker verkligen du resonerar klokt och håller med om  hur viktigt det är att inte visa för barn att viss mat skulle vara förbjuden.
    Och heja för de där 8 kilona!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård