• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-04-01 13:08:03 följande:

    Jag har iaf fått bekräftat nu att det är sant det som typen jag lever med sa. Han har avsagt sig all behandling och skrivit ut sig från psykiatrin

    Just nu är jag alldeles blank inuti. Vet inte vad jag ska göra. Så just nu är det kanske bäst att inte göra nånting. Får fundera lite på mitt nästa drag.


    KRAM! Det är det som är nackdelen med psykisk sjukdom - om patienten inte har sjukdomsinsikt så kan ingen tvinga dem till vård även om det skulle behövas... (talar av egen erfarenhet).
  • muggles
    Leksi skrev 2011-04-01 21:26:00 följande:

    Muggles - grattis till fint TUL! Nu går det ju nästan bra om de kommer även om de så klart får stanna kvar i magen ett tag till helst. Hur mår du? Börjar det bli tungt?


    Ja det går nog hyfsat om de kommer nu. En av mina kollegor är enäggs och född i v32 och honom är det absolut inget fel på! Men vi hoppas på att vi klarar v34 åtminstone. Men det är dubbla känslor för visst är det jobbigt nu. Framförallt nätterna är en pina med onda fogar (tog en Alvedon i natt men hjälpte sådär) och nu sura uppstötningar som faktiskt också höll mig vaken Har sovit småskvättar hela natten och hela den här veckan har varit usel på sovfronten. Men jag är ju sjukskriven så jag kan ju bara "idla" hemma vilket ju är tur. Vi bor i ett bra land på det sättet...
  • muggles
    Daa skrev 2011-04-02 09:37:44 följande:
    Satt nyss och viftade med en skallra över huvudena på två storleende och viftande bebisar. Nu, några minuter senare, har de båda fallit i sömn. Fälgas blick stannar av och sedan går ridån långsamt ner. Axel börjar gråta lite och en filt, en napp och en stund senare snarkar han. ♥
    Men de verkar vara lite täppta i näsan... vi får väl se hur det utvecklar sig.
    Åååhhh, vad gulligt det låter! Oj vecka 37! Det är ju medel för tvillingfödslar vad jag har hört (v36/37). Det känns ju verkligen inte prematurt alls (inte ens med tanke på enlingar). Får jag fråga en löjlig fråga? Hur har din mage gått ihop sig, börjar den bli som förr? Jag tänker att det kanske tar extra tid när man varit extra stor?

    FruE: alltid i mina tankar, KRAM! *hoppas*

    Bruttan: puh, lät jobbigt med jobbande deppande make, sjuka barn etc. Men bra att du hittar lite guldkanter iaf (snäll väninna!)!
  • muggles
    Fjällbruttan skrev 2011-04-04 09:05:43 följande:
    Muggles, tänk att du har kommit så långt nu, även om krämporna inte är så kul, vad fantastiska vändningar livet kan ta i ibland! Är så glad för er skull!
    Ja jag vet! Det är fantastiskt! Vi hoppades ju på v28, och sedan v30 och nu är jag med stormsteg på väg mot v33 redan! Det är så att tom min BM och läkare börjar antyda att det inte är så farligt om de kommer nu Kan ni fatta att det idag är 12v sedan op?!
  • muggles
    Heloise skrev 2011-04-04 11:19:58 följande:
    I dag är Elise 6 månader!!!!!!!!!!!!!!Hjärta

    Annars började dagen skitbra, pappa ringde för att tala om att han liksom ljög för mig när han sa att han betalat in till lånet... Det var viktigare att betala så att nån kunde ta bort skitstacken... Så högt ligger liksom jag på hans to-do-lista.

    Så nu har jag lite funderingar.
    A:Låta bli att betala, låta skiten gå till kronofogden= exekutiv auktion, och be en bön att de får tillräckligt betalt för att täcka lånen. Bra för då slipper jag hålla på och jävlas och skiten blir äntligen såld, dåligt för huset kanske säljs för mindre, och då har jag skulder kvar, som aldrig varit mina, som jag likförbannat måste betala, och så får jag en betalningsanmärkning.

    B:Kolla om Panzer får låna pengar som täcker det som lånen är på, samt ev vinstskatt. Ge päronen en deadline ex 1 månad att antingen ha ett lån klart eller flytta. Om de inte får lån, sälja skiten till högstbjudande, betala av Panzers nya lån, vinstskatt, mäklare och ta tillbaka pengarna de är skyldiga samt en liten bonus och sen ge dem mellanskillnaden? Bra för då slipper vi fogden, betalningsanmärkning och oro för att det säljs för "för" lite pengar. Dåligt för att vi måste ta itur med päron situationen och Panzer är skitförbannad och ganska hämndlysten, risk för stora familjebråk.

    Men vad mer finns det att göra? De har fått 1 jävla år på sig att få till ett lån, ett jävla år. Pappa bara ljuger, mamma stoppar huvudet i sanden och jag gråter. Det måste väl ändå finnas nått bättre sätt?

    Så ärligt talat vad tycker ni, och sorry bruttan polisanmälning, kontakta hell angels ec är ur bilden, frestande men jag strävar efter att vara den "bättre" människan i vår relation
    Oj vad fort det har gått, Elise 6 mån. Shit!

    Jag röstar på alt B. Låter bäst i alla avseenden.
  • muggles
    Heloise skrev 2011-04-04 19:30:15 följande:
    Det blev en kombo av alt A och B. Dvs låt kronofogden ta hand om allt, men ha ett lånelöfte klart ifall det inte går för tillräckligt mkt o sen sälja det Har världens bästa man och den nya sloganen är *let it burn*
    Go go go! Inte lätt när det är ens egna föräldrar men jag tycker verkligen de har bränt sina broar... Som ngn sa, för Elises skull behöver ni bli fria från det här (kanske hjälper att tänka så?), för ni behöver all kraft till henne.
  • muggles
    Fru E skrev 2011-04-04 20:23:51 följande:
    Blommis- nä bara till v8 inbillar jag mig när hjärtefrågan avgörs
    HA! Gumman, välkommen till klubben säger jag. Först toaskräck i några veckor, sedan VUL v7. Sedan KUB-NUPP-UL - lugnar lite. Toaskräcken kanske försvinner runt v12 men oron består. Sedan oron för RUL. SEDAN kanske du kan börja njuta... El så är du av hårdare virke än jag. Men jag är så GLAD för din/er skull så du anar inte. Jag tänker joina PB i att det här är ett PLUS tills motsatsen bevisats.
  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2011-04-05 11:44:45 följande:
    Och jag vet också att far jag iväg så är det väl spiken i kistan, då kommer han genast återuppta kontakten med slamkryparen (om han inte redan gjort det).
    Jag tror inte att det spelar roll vad DU gör. Vill han ha kontakt med den andra kvinnan så har han det, oavsett hur du agerar. Så tänk på dig själv och dina döttrar i första hand. PRATA med dina döttrar öppet tycker jag. Det är jätteviktigt att du upprepar för dem att det här inte är deras fel. Många barn tar på sig skulden för föräldrarnas gräl (och skilsmässa). En sak jag tycker du bör fundera över i det längre perspektivet: vad får dina döttrar för bild av relationen mellan en man och en kvinna när de ser hur deras pappa behandlar deras mamma?

    Hoppas du inte tar illa upp, vill inte lägga sten på börda. Många kramar i din svåra situation!
  • muggles

    Om någon undrar varför jag inte grattat EA till plusset så har det redan skett på annat håll!

    Det händer ofta (tydligen) att en tvilling dör i magen och tom tillbakabildas (det kan ofta hända fram till v14) men det kommer ingen blödning för det. Den andra tvillingen lever ju och är en "frisk" graviditet. Det döda fostret tillbakabildas el består till förlossningen. Och min läkare sa att hcg är "något högre" vid en tvillinggraviditet men det kan hända att det syns först senare.

    Om jag får gissa så har en av bananerna klarat sig (vilket inte behöver vara så dumt faktiskt).

  • muggles

    PB: ja man vet för mycket Jag är tacksam att jag ändå har lyckats njuta av den här graviditeten stora delar. Det är ju definitivt min sista och det gäller att suga ut så mycket som möjligt av den. Men fortfarande flyger det in en orolig tanke ibland "tänk om ngt händer så att vi bara kommer hem med en?" men jag försöker trycka bort de tankarna för de leder ju ingenstans. Men man är ju inte mer än människa och har lärt sig att livet kan hitta på lite vad som helst. Och det finns ju tyvärr ingen "rättvisa" i hur mycket en enskild får utstå, så det är inget skydd att man redan råkat ut för ngt hemskt. Ibland är det bra att vara naiv...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård