• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    V37 idag fö...

  • muggles
    Ninnnis skrev 2011-05-06 09:06:07 följande:
    Muggles, vad skönt att du har sovit bättre inatt. Då kan bebbarna gärna komma idag, eftersom du är utvilad
    Exakt så tänkte jag också!
  • muggles

    E: ja varför kunde inte naturen varit mer rättvis - gett dig ett barn och mig ett?! Det hade väl varit mkt bättre? Iofs vill jag ju nu ha mina två såklart för att jag vant mig vid tanken, men tvillinggraviditet är eg inget att rekommendera...

  • muggles

    Ninnnis: det behöver inte bli så tungt på slutet för dig. Nnär jag väntade Moa (som föddes v40+2) så var jag väldigt rörlig och smidig på slutet. Mina kompisar sa att bakifrån syntes det inte att jag var gravid, det var bara den där kulan på magen Jag hade en väldigt lätt graviditet med Moa, och det verkar du också ha. Visst, lite värre blir det mot slutet men förmodligen ingen drastisk ändring om du mått så här bra så här länge.

  • muggles

    E: hellre att du klagar och hänger här än att du håller dig borta. Men jag förstår känslan precis; man vill inte klaga utan drar sig hellre undan (precis så har jag känt den senaste veckan). Vad är det du känner att du vill ändra på (som du skrev om innan), om du vill avslöja?

  • muggles
    lanovia 08 skrev 2011-05-07 10:56:32 följande:
    Ninnis hoppas du får det bra på kursen. :Är det första tillfälllet? Jag tyckte profylax var kanon. Hoppas det hjälper dig/er också när det är dags.
    Jag håller med! Glöm inte att du behöver öva inför förlossningen Ninnnis (om du verkligen ska ha nytta av det alltså). Jag var öppen nästan 7cm när jag kom in till fl och skulle föda Moa, helt övertygad om att jag klarade det mha profylax och TENS-apparaten.

    Lanovia: vad är förresten Novalucol bra för, halsbränna eller?

    Själv är jag sömnlös som vanligt... Inga bebisar här, de tycker tydligen om sin lilla etta med kokvrå...
  • muggles

    Fru Sy: vi hade ingen bärsjal till Moa så jag är ingen expert men jag har hört kommentarer om att en bärsele håller längre i tid än en bärsjal(?). Ergo Baby ska vara bra har jag hört. Vi fick låna en Baby Björn att pröva med och det var tur för Moa hatade den, så skönt att slippa lägga en massa pengar på det... Pröva gärna först om du har möjlighet är mitt råd (inte bara i affären utan gärna ngn längre stund om du tex kan låna av en kompis el så).

    Ingis: men hur blev det sådär orättvist mellan er då? Att du både lämnar och hämtar och tar alla nätter - näe det låter inte bra. Det är väl hans barn också??? El är friggeboden viktigare än ert barn (jag menar, tycker han det?)? Jädra onödig kommentar om maten förresten. Jag menar, planera själv då om du är så himla bra - hade jag sagt. Jädrars vad sur jag hade blivit!

  • muggles

    Flamman: det är nog sunt att ta sig ur det där förhållandet. Jag håller med om att det är psykiskt misshandel

    TUL idag visade att Ada och Beda väger 2,8 + 2,9 kg och fortfarande har gott om fostervatten. Båda ligger nu med huvudet neråt (de bökade så mkt i natt så jag var rädd att Ada, den sk "ettan", hade vänt sig i säte), så väldigt gynnsamt för vaginal förlossning. Men jag tror tyvärr att Beda kan vända sig igen. Jag försökte ta upp det här med igångsättning men eftersom vår vanliga läkare är på semester och vi är inbokade hos honom måndag för bedömning, ville inte den här läkaren göra ngt. Dessutom menade han att det var för tidigt för igångsättning.

  • muggles

    Själv har jag varit ute på en rask kvällspromenad - min nya giv. Hoppas hoppas det kan ge ngt, helst en förlossning men åtminstone en påverkad tapp. Snälla snälla... Min mardröm är att de tittar på tappen på måndag och konstaterar att den är 5 cm och sluten fortfarande (dvs helt opåverkad). Då får jag lida ännu längre...

    I natt sov jag inte mkt. Försökte tom sitta upp i soffan och sova för det tryckte så obehagligt mot revbenen och lungorna när jag låg ner, men det funkade inte heller. Blä.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård