• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi: nu är du också med i adressboken.

    Daa: jag känner igen mig i dina sömnproblem. Jag fick ung så med Moa när jag var uppe för mkt och ammade för ofta på nätterna. Sömnen blev så störd och upphackad så att jag inte kunde somna fast jag var hur trött som helst. Det tog ca en månad att få ordning på, dvs det räcker inte med några bra nätter. Bara så du vet så kommer det att gå över även om det känns hopplöst när du sitter där mitt i natten och inte kan sova. Kram!

  • muggles
    lanovia 08 skrev 2011-07-29 20:10:19 följande:
    Ninnis det är nog som de andra skriver att Mini är i en utvecklingsfas. Jag funderade också på det där med mjölkprodukter när E hade sin kolik "light" men någon sa till mig att de inte kan få laktosallergi förrän de är typ 3-4 år?? Däremot kan de ha allergi mot mjölkprotein men då krävs det rejäl omställning i kosten.

    Men framför allt skulle jag säga att om han bara är grinig och skrikig i några dar så ställ inte till det för mycket med din egna kost eller för mycket trick. Lätt att säga när jag sitter så här i efterhand och har gått igenom det. Men när vi väl hade tatt oss igenom Es magont så kunde jag verkligen känna att, ja men det var ju bara något kolikaktigt och vi kom långt med minifom. Jag hade klarat mig utan alla tips o tricks som alla i omgivningen skulle komma med och som jag bara sööög i mig. Ät inte mjölkprodukter, gör inte si gör inte så.

    Jag menar inte att predika eller säga att du inte skall testa mjölkprodukterna om du vill det. Bara att ibland är det inte konstigare än omogna tarmar eller en utvecklingsfas. (Detta kommer från en som kommer ha glömt bort allt detta när det är dags för nästa bebis).
    Jag håller med! (Men jag förstår om man vill testa allt för att få sin bebis att skrika...)
  • muggles

    FEL: allt för att få sin bebis att SLUTA skrika skulle det ju vara

  • muggles

    Vi hade en underbara bröllopsdag förresten! Min fantasi vad man kunde köpa i trä tröt så jag frågade en manlig vän vad han skulle vilja ha och han föreslog massage/fotvård etc. Så det blev det och maken blev grymt glad! Han har burit i bärsjal och suttit snett när tjejerna ska rapa, och fått lite värk i axlar och rygg. Själv fick jag en väldigt fin ask som låg på bordet när vi skulle äta. Det var en halskedja i guld Den är väldigt enkel men lite snurrad så den glittrar när man rör sig - och jag älskar den! Jag är en tjej som gillar enkla vardagssmycken som jag kan använda mkt. Till saken hör att maken krockade med en cyklist då för 5 år sedan när han var på väg att köpa morgongåva. Det gick bra med cyklisten men någon morgongåva blev det inte - han blev för skakis för det. Så jag fick den nu istället sa maken. Jag blev så glad för tanken bakom!!! Och så drack vi en flaska schweinedyr Amarone som jag fick av jobbet när jag fyllde 40. Tror den kostar typ 350:- el något - inget man köper själv alltså. Till Amarone ska det vara vilt el ost men vilt mitt i sommaren kändes ju lite svårt. Så vi maken diverse plockmat, bla en ost som heter "Berusad Barolo" (vinmarinerad ost) Det blev kanongott!!! Och plockmat är ju suveränt när man har två bebisar som helt plötsligt blir hungriga och ska äta...

  • muggles

    Vad jobbigt Ninnnis! Vi har varit förskonade från magproblem tack och lov. Det är så jobbigt när de bara skriker...

    EA: vad härligt att höra om Buster förresten! Valpar och bebisar låter inte alltför olika...

  • muggles

    Ninnnis: jag tog find and replace i min förlossningsberättelse. Inboxa gärna!

    Flamman: stor kram!

  • muggles

    Finns det möjlighet att få se Mini och pärlorna? Blink blink

  • muggles

    Men vad fasen, jag skrev faktiskt parvlarna!

  • muggles

    Ninnis: har läst din fina berättelse och de här orden skriver jag under på:

    "Det känns overkligt och självklart på samma gång, och vi inser att livet aldrig någonsin kommer att bli sig likt igen. Jag minns att jag stod och tittade ut genom fönstret och förundrades över att människorna där nere gick runt som om ingenting hade hänt..."

    Väldigt bra formulerat, precis så har jag också känt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård