• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vi har varit i skogen och promenerat, så härligt med Mini i selen och hunden lös. Sedan hann jag med en snabbshopping på egen hand (fars dag-present till min pappa och maken) samt ett skönt bad. nu ska vi äta och imorgon åker vi till mina föräldrar.

  • Ninnnis

    Åh, heja heja heja villavagnen! Jag håller tummarna för att någon vill ha den. Eller förresten, alla tre, så kan det bli budgivning! Vad mysigt det lät med stunden framför kakelugnen. Ni är värda många sådana stunder, du och han.

  • Ninnnis

    Flamman, jag gör verkligen det! Ibörjan tyckte jag i ärlighetens namn att det var ganska jobbigt, men nu tycker jag att det är jättemysigt. Långa promenader med vovven och vagnen, härliga stunder med Mini som börjar kommunicera mer och mer med skratt och joller, babysim, luncher, barnvagnsbio eller bara hemmamys i mjukisbyxor. Att Mini sover bättre gör såklart också att jag är piggare och gladare.

  • Ninnnis

    Framför allt är jag oerhört tacksam över att bo i ett land där jag faktiskt har ekonomisk möjlighet att vara hemma i ett år med mitt barn. Även om det är något sämre regler i Danmark än i Sverige så är det bättre än i de flesta andra länder i världen. Det ska man inte glömma bort.

  • Ninnnis

    Finaste Flamman, fy fasen vilket rötägg han är! Som sagt, ju snabbare han försvinner ur erabliv desto bättre. Stor kram till dig!

  • Ninnnis

    Framför allt är det ett bevis på att du har gjort rätt som har varit öppen mot flickorna med att du träffar en speciell människa. Tänk om de hade fårt höra det genom exets vansinniga verklighetsuppfattning...

  • Ninnnis

    Blommis, nej men eftersom jag jobbar i Danmark så går jag under danska regler. Jag har full lön i ett halvår (plus en månad innan födseln) och sedan dagpengar (en låg ersättning) i ytteerligare ett halvår. Tack vare makens jobb har jag möjlighet att vara hemma i ett år, detvär jag väldigt tacksam över. Det hade känts väldigt tidigtnstt börja jobba om knappt två månader.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård