• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej alla!

    Vi har haft en härlig helg hos mina föräldrar med ljusstöpning och mys med Minis kusin. Idag har vi varit på babysim och Mini "dök" och doppade huvudet två gånger

    Jag ska försöka läsa ikapp så snart jag kan, men nu måste jag hänga lite tvätt.

    Ingis, idag hämtade jag koftan/tunikan som du tipsade om. Jag tänkte ha den på dopet. Och Hvidis, Mini ska ha dräkten som du tipsade om på dopkalaset. Vad skulle jag göra utan tråden?  

  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-14 14:22:59 följande:
    Mellan mig o maken är det fantastiskt bra, pratar mkt MED varandra o det känns verkligen som att vi är inne på rätt väg. "Fann" varandra så till den milda grad i helgen att jag fortfarande har träningsvärk i hela kroppen! SÅN träning gillar jag. Fast inte alltid!
  • Ninnnis

    Finaste Hvidis, du är en fantastisk mamma! Du vet att du är en av mina stora mammaförebilder Det är klart att man tappar humöret ibland, det är bara mänskligt. Hur har du det nu? Är E inne i en jobbig period fortfarande? KRAM på dig!

  • Ninnnis

    Blommis, hur går det med magen? Usch vad jobigt med din anhöriga och knarket. Hur gammal är ungdomen i fråga?

  • Ninnnis

    Mugglan, stackars lilla Ada (eller var det Beda? ) som har problem med magen. Har det blivit bättre?

  • Ninnnis

    Hur är det med Syrinx, förresten? Hoppas inte hösten har tagit ett alltför hårt grepp om dig? *orolig*

  • Ninnnis

    Så skönt att det gick bra att ta ut den, Flamman. Hoppas du vilar skönt nu och mår bättre när du vaknar. Musikern är en riktig pärla, men jag har full förståelse för att du intebville ha honom där under själva uttagandet

  • Ninnnis

    GRATTIS till lilla tejen MSW! Jag ser fram emot att höra mer om hur ni har det.

    Stor, varm kram till Piggelin och Lanovia.

    Lanovia förresten, jag tycker 25 november är en bra dag att födas på

    Heloise, så otroligt skönt att Elise inte verkar ha någon cp-skada. Jag tror det är viktigt att du förklarar för dina nära och kära att du också behöver bryta ihop och vara liten ibland. Det är inte rimligt att du, som lever mitt i det jobbiga hela tiden, ska vara den som förväntas trösta de andra. Kram på dig!

    Mugglan, heja tvillingarna som sover bättre! Bra jobbat Hoppas det inte är någon fara med Bedas höfter. Jag tror att din magkänsla stämmer.

    Flamman, usch vilket skräp du har åkt på! Hoppas du får vila i helgen och att du är på benen snart igen. Bra att du tar emot hjälp och tar det lite lugnt.

    Hvidis, heja E och heja dig! Trägen vinner, och det är som du säger bra att bryta ihop och komma igen ibland. Det låter som att du har en mysig kväll framför dig med väninnan

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård