• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Glömde ju, Heloise - jag hoppas SÅ att ni får positiva besked på måndag! 

    Nu kvällsumgänge med liten kille. 

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-12-02 17:54:31 följande:
    Grattis lanovia!!!!! Idag kom jag fram till mirakeldoktorn och fick ok på utredning i hbg tid ska jag boka på måndag
    Heja!
  • Ninnnis

    Lanovia bekräftade precis att det bara var jag som wordfeudade i förmiddags

    Det hade satt igång klockan 4 inatt och höll på till 13.15, så det var ungefär som med E. Det var dock väldigt intensivt de sista timmarna. Hon skriver här när hon orkar, lillen sover hos sin pappa och Lanovia är trött men lycklig. Hjärta

  • Ninnnis

    Jag kastar in en snabb fråga om åkpåse, har ni några tips eller rekommendationer? Nu har vi fårskinnsfäll under eller en ärvd åkpåse i fårskinn beroende på temperatur, men när vi byter till sittdelen kommer vi att behöva en "riktig" åkpåse. Vi har köpt Emmeljungas vindskydd/fotskydd och funderar på deras åkpåse, men jag tar tacksamt emot input.

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-12-03 06:22:40 följande:
    Ninnis varför måste ni ha ny åkpåse? Vi har också en ifårskinnmen använde den även i sittdelen. Funkade imte med orginalselen men det köpte vi en ny.
    Den är från när min syster var liten (tidigt nittiotal), och den har inga hål alls för selen, så jag antar att det inte funkar.

    Så häftigt att ni var ett så bra team, du och maken. Det har jag ju alltid sagt att ni verkar vara Hur länge stannar ni på BB?
  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-12-02 21:30:32 följande:
    Ninnis: Elise har en varm åkpåse ifrån babyproffsen( jag tål inte dun) men den är för liten för henne( hon har ju växt galet mkt) så jag ska faktiskt sy en själv.  Den är fodrad med fleece och så har den en teddybaksida( alltså fleece som mellanlägg), Jag måste bara fa tiden att räcka( har köpt material) den blir lila/vinröd/turkos( lappteknik) för att matcha min underbara skötväska!

    Usch nu mår jag illa igen, att kärkas var och varannan minut är ju okej om det finns nått där annars mindre okej!
    Att sy en åkpåse önskar jag verkligen att jag hade kunnat, med jag är pinsamt mycket novis på att sy... Jag ser fram emot att se din egensydda framöver

    HOPPAS att illamåendet är för en god sak! Det låter ju onekligen ganska lovande...  
  • Ninnnis

    Aha, vi har fått en sele av grannarna som enligt mamman gör att barnet sitter fast men ändå kan röra sig, det kanske funkar med den? Jag vill helst inte göra hål i åkpåsen. Maken tycker att vi ska satsa på en ordentlig overall plus vindskyddet, det kanske går lika bra? Det känns lite onödigt att lägga en massa pengar på en dyr åkpåse (typ voksipåse som jag egentligen är sugen på).

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård