• Ninnnis

    GRATTIS, Heloise! Så himla roligt! Jag kände det på mig, härligt att få det bekräftat

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-12-06 11:21:27 följande:
    Ninnis: hur går det för er och lilleman?
    Bra, tack! Men jag har tyvärr inte så mycket tid att hänga här just nu eftersom maken är i Tyskland hela veckan (söndag kväll till fredag kväll), så stunderna när Mini sover går åt till plockade och fixande. Julklappar och tackkort borde jag också ägna mig åt... Nästa vecka är maken i Gbg, men då får jag besök av bästisen med bebis

    Mini verkar fortfarande besväras av tänderna som är på gång så han är lite kinkig av och till, annars är det bra. Han har så smått börjat förflytta sig i gåstolen och vi provar oss fram med smakportioner.

    Imorgon ska jag luncha på jobbet så ikväll tänkte jag baka denna och ta med:

    http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=14337

    Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer, men skickar kramar till alla
  • Ninnnis

    Ingis, jag har inte gjort den innan. Jag hittade den i min receptmapp och tänkte ge den en chans. Återkommer med recension!

  • Ninnnis

    Tack så mycket för idag, Hvidis och Fru Bygg! Så himla trevligt att fika, prata och leka med de små gullungarna. Hvidis, jag fick byta inte mindre än tre blöjor vid samma tillfälle nu i eftermiddag, jag hoppas det smittar av sig på J!

  • Ninnnis

    HEJA J! Jag visste väl att N och Mini skulle inspirera honom Så skönt att ni slipper akuten nu. Jag låter bli att fråga hur laddningen var efter två veckor...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård