• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag och Mini hade en härlig vecka med bästisen och hennes dotter. Hon och Mini börjar ha utbyte av varandra nu, det är så sött Maken kom hem igår och är julledig nu. Skönt, eftersom han har vatit borta i stort sett måndag till fredag de senaste tre veckorna. På torsdag åker vi til mina föräldrar, fram tills dess ska vi bara ta det lugnt.

  • Ninnnis

    Tyvärr är jag irriterad på maken mest hela tiden, känns det som. Jag längtar efter honom när han är borta men när han kommer hem blir jag irriterad för minsta lilla grej. Det är nog välbehövligt med långledigt ihop. Hoppas jag.

  • Ninnnis

    Blommis, så tråkigt med din mamma. Jag förstår att det är jobbigt för dig att alltid vara den kloka och stöttande, samtidigt förstår jag att folk tyr sig till dig i tunga stunder. Kram på dig! Jag är förresten också lite avis på din nya irl-väninna

  • Ninnnis

    Fru E, tråkigt att det är irriterat hos er också. Jag håller med om att det känns extra tråkigt att tjafsa i juletider. Nu borde vi vara glada och julstämmiga, liksom. Jag ses gärna snart! I mellandagarna kan jag torsdag och eventuellt onsdag som det ser ut nu. Annars tror jag det är hyfsat obokat efter nyår.

  • Ninnnis

    Usch vad trist med din mamma, Muggles Hoppas ni får en fin jul allihop, även din mamma. Angående tjafset så gör vi ansatser att prata om det med jämna mellanrum, men kommer inte riktigt fram till något. Det blir mest tjafs av det också. Jaja, det löser sig nog. Det är inte irriterat hela tiden, bara lite väl ofta.

  • Ninnnis

    Duktiga lilla Moa! Jag förstår att småtjejerna är frustrerade när de inte kommer någonstans

  • Ninnnis

    Vi använde näsfridan för andra gången idag. Mini skriket så det skär i hjärtat när vi gör det Men det gör ju inte ont, och han slutar så fort vi tar bort den. Kul är det inte, men effektivt. Nu ska jag gå ut med hunden och sedan lägga mig. Jag ska sova i gästrummet för första gången. Maken ska ta uppvaken och bara hämta mig när det ska ammas, förhoppningsvis bara en eller möjligen två gånger. Eftersom Mini nu äter en hel portion gröt ska jag ha riktig sovmorgon utan morgonamning. Det behövs, för jag tullar på reserverna nu märker jag. Godnatt och kram till alla!

  • Ninnnis

    Duktige lille J som kryper! Och söta E som visar vägen Jag hör av mig när jag är utanför dig ikväll, Hvidis. Nu vaken mini!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård