• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hur gick det idag, Fru E?

  • Ninnnis

    Flamman, jag har inga ord för hur skitstöveln beter sig. Jag blir förbannad bara jag tänker på det. Stor varm kram till dig, T och K

  • Ninnnis

    Där skulle det ha varit ett hjärta... Fru E, härligt med kompetenta människor som tar er på allvar. Nu jäklar är det er tur!

  • Ninnnis

    Vi är hos mina föräldrar i grannlandet. Ikväll kommer lillasyster hem från studielandet och imorgon kommer även min bror med familj hit. Mysigt! Det har tydligen varit snö här fram tills igår, men den är borta nu. Stor julkram till alla fina trådvänner!

  • Ninnnis

    Mäh?! Varför blev det tummen ner på min julhälsning? Tummen upp ska det vara, och stor kram till er, fina vänner. Hoppas ni har en fin och fredfull jul, det är ni värda

  • Ninnnis

    Hej!

    Jag har läst allt ni skrivit men tyärr inte haft tid att skriva.

    Julen var lugn och skön hos mina föräldrar tillsammans med lillasyster samt bror med sambo och 1,5-årig dotter. Nyår firades i stugan tillsammans med min bästis med sambo och dotter på 8 månader. Vid tolvslaget satt jag, maken och den vettskrämda vovven i badrummet med radion på hög volym och varsitt glas skumpa. Mini sov sig igenom alltihop

    Nu är vi tillbaks i vardagen igen. Mini fyllde ett halvår igår och har hunnit flytta in i eget rum, sova hela nätter (inte alltid men ibland), få sin andra tand, accepterat flaska och slukar välling som han aldrig gjort annat och äter duktigt av både mat och gröt. Senaste veckan har matportionerna blivit större, vilket har gjort att han inte är så intresserad av att amma längre. Han verkar helt enkelt föredra mat (och välling). Jag märkte direkt att brösten började producera mindre mjölk, och de senaste dagarna har han bara ammat litegrann någon gång per dygn. Jag tror jag kommer att ta tillfället i akt och sluta amma helt, nu när han väljer det själv. Kanske var gårdagens amning den sista...? Vi får se.

    Det kommer att innebära att jag inte längre kan äta vad jag vill och ändå gå ner i vikt, så jag är definitivt med på träningspepp, Flamman! Jag har motionscyklat ett par gånger och håller fast vi barnvagnspromenaderna trots pissväder. Men jag ser fram att komma igång mer med ordentlig träning så småningom.

    Förlåt för jätteegoinlägg, men jag tänker på er alla och ska försöka titta in lite mer frekvent framöver. Kram till alla och extra kram till Blommis idag. Hoppas det blir en fin ceremoni och en minnesvärd dag, trots allt. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård