• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis till lilla E på födelsedagen!

  • Ninnnis

    Solde, usch så mycket jobbigheter! Jag håller tummarnanför att det ordnar sig på alla plan. Lanovia, vi har ju hörts på annat håll, så skönt att A mår bättre nu. MSW, jag slutade med all komjölksprotein under en vecka när Mini var liten och hade ont i magen. Det gick över nästan på dagen! Sen återinförde jag allt utom ren mjölk och yoggi och magontet höll sig borta.

  • Ninnnis

    Tack allra finaste Hvidis för igår! Dina små gryn är ljuvliga båda två Tänk om J faktiskt lärde sig något av Mini! Själv hoppades jag ju att Mini skulle lära sig krypa av J

  • Ninnnis

    Jag ber om ursäkt för korta kommentarer utan radbrytningar, jag hatar att skriva på ipaden. Dessutom måste jag strax mata och lägga en snorig och otålig Mini. Kram på er allihop! Skönt att det känns ok på jobbet, Mugglan! Går det bra för maken och tjejerna hemma? Ingis, när är det du har tid hos BM?

  • Ninnnis

    Heloise, usch och fy för så ont! Hoppas du kan få hjälp så du slipper ha så ont, så kan du ju inte ha det.

  • Ninnnis

    Msw, han hade ont och knip i magen, var jätteledsen och skrek i flera timmar ibland. Han hade även ganska mycketbprickar i ansiktet, det kan tydligen också ha blivit förstärkt av mjölkkänslighet. Han verkar oavsett ha växt ifrån det för både vällingen, gröten och en del burkmat innehåller mjölk tror jag. BVC tycker dock inte vi ska ge honom ren yoghurt förrn han är ett år ungefär.

  • Ninnnis

    Msw igen, jag hade också ett ganska högt mjölkintag innan stoppet, typ ett par glas mjölk och en tallrik yoggi om dagen plus diverse mjölkprodukter i mat och annat. Det kan helt enkelt ha blivit för mycket. Min mamma hade likadant med in syster, fast för henne hjälpte det att bara sluta med mjölk och yoggi direkt. Det var BVC som tyckte att vi skulle sluta med allt i en vecka och sedan återinföra successivt för att se var gränsen gick för var han tål.

  • Ninnnis

    September, vad skönt att ditt kämpande med amningen verkar ge resultat. Tråkigt med krasslig och grinig tjej dock. Mugglan, hur känns det med en jobbfredag?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård