Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Men det är trevligt med ägg

    Nu har vi inga husdjur, men väl gårdsdjur... Herr och fru Igelkott bor kvar i skogsdungen bredvid oss och imorse låg det två runda bollar ihopkrupna vid vår husgrund, precis som i fjol. De är så himla fina och bulliga (och taggiga antar jag). 

    Vill så gärna ha en katt, men sambon är lite känslig för pälsdjur. Han klarar dem om han slipper ha dem i ansiktet och så vill det till att man dammsuger ofta, ofta. Det gör inte jag Och kommer förmodligen inte att börja göra heller... Suck! Tänk vad mysigt med en liten misse...  

  • Norrskensflamman

    Jag jobbar... och gluttade in här.
    Igår drog skolfotbollen för kommunens alla lågstadieklasser igång.
    Äldsta hade match ute i en by 3,5 mil härifrån, så vi var och hejjade på dem. Vinst med 8-1 och jösses så lyckliga dom var
    Ikväll gör lilla debut som fotbollspelare. Deras klass ska spela i centrum, så det blir inte så stressigt att ta sig iväg. Igår var det lite för stressigt.

    Lycka till på Blodomloppet Klockis! Några från mitt jobb ska blodomloppa denna vecka, jag tackade dock nej. Har så förbenat mycket på programmet med fotboll och kör och jobb och kalas (bakar inför lilla K:s kalas i helgen).
    Vet inte hur jag ska hinna allt. Städa borde jag också.
    Hade tänkt göra det på torsdag... men så fick vi korister en inbjudan att gratis gå på den lokala förställningen av Grease med musiker- och artistlinjens elever samt lite annat löst folk (typ mina körkompisar). På torsdag. Så om valet står mellan att gå på musikal och städa, så tror jag ni vet vartåt det lutar för Flammans del Tänkte att töserna ska få komma med också. Dans och sång, det är ju livet! Städa är ju bara... tråkigt!

    Däremot ska jag Vårrusa (och då menar jag inte som i alkoholrusa) nästa vecka! Ska bli skoj

    Igår lubbade jag och en kollega 5 km på lunchen. Körde lite styrka mitt däri också. Fin-fint!

    Kjellepräst, huvva så oroligt det är i hufvudstaden nu...  Här uppe är det också lite obehagligheter med upphittade kroppsdelar i tomma ödehus osv... Inte alls roligt Vart är vi på väg?

    Nu kafferast Kaffe

     

  • Norrskensflamman

    Blomman, så himla fin bild du fick av Blompojken! ♥

    Jag fick också ett jättefint kort på mors dag av tjejerna. De hade själva knåpat ihop det och till och med diktat och rimmat på det

    Annars så har helgen bestått av fotboll och kalas. Lilla K fyllde år och det har firats i dagarna två.
    Var även hem till min mor på mors dag och hon var sängliggande hela tiden. Och kunde inte prata annat än "hej". Men hon blev väldigt glad av att se oss och kramade om flickorna länge, länge.
    Pappa hade beställt dit prästen förra veckan så de fick ta nattvard tillsammans. Så fint...

    Annars så har jag en vresig musiker där hemma som jag försöker få på gott humör igen Det är mycket oroligheter kring hans jobb och så ett knä som hindrar honom... och så allt annat. Men vi löser det. 

     

  • Norrskensflamman

    Träningen går åt pipan just nu. Återigen för mycket att göra där hemma. Egentligen borde jag skita i görat där hemma och gå och träna ändå. Men... Ja, ni vet. 

  • Norrskensflamman

    Hej Passionsblomman!


     


    Jo, jag kan tänka mig att det är skönt att det regnar... Ibland är det jobbigt när vädret inte alls är i fas med ens egen sinnesstämning För när det är soooool och vaaaarmt så ska man ju vara uuuuute, och jobba i trädgården, vara nyttig, flitig, arbetsam. Eller åtminstone sooooola och bada, så man får färg och ser "frisk" ut. Och så ska man ju grilla och äta utomhus och helst också cykla, springa, promenera, spela krocket och kubb... Men om man har regn inombords så är det fasen inte så lätt!! Och SÄRSKILT inte efter det du har gått igenom. Och fortfarande går igenom.


    Och samma om man är fylld av energi och uppåt och vill uuuuuuuut, så då är det ju lite trist om det är åska, hagel och drivis... Men då kan man iaf lägga energin på något inomhus och inte känna att man "slösat bort" en findag med att vara inne.


     


    Hur gick matchen för Blompojken?


    Min T hade returmatch i fredags mot ett lag som spöade dem med 5-0 sist. Men våra tjejer ryckte upp sig och jobbade stehårt, ALLIHOP, och HELA matchen (inte bara de sista 10 min.) och de vann!!! Med 4-1.


     


     


     

  • Norrskensflamman

    Jag är faktiskt rätt bra på det där med att älska andra som mest när de förtjänar det som minst, så du kanske skulle ta och komma hit upp till mig och bli ompysslad?


    Tyvärr så är det så att för mig är det sällan det omvända... Jag blir oftast inte älskad som mest när jag förtjänar det som minst. För min omgivning är så himla van och bortskämda med att jag är snäll o glad o go, så de blir helt perplexa och förnärmade och chockade, arga och sårade när jag jag väl sätter ner foten och när jag blir arg och pissed och förbannad och säger min hjärtas mening. Så har det iaf varit större delen av mitt liv. Både när det gäller kompisar och partners, syskon, föräldrar, släktingar, arbetskamrater m fl. Det är ett jävla gissel att vara snäll och godmodig. Jag önskar jag kunde vara mer bitchig! Men då vore jag ju inte jag...


     


     


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård