Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kram tillbaka Lanovia o Aleta! Var rädda om er. Stressa inte ihjäl er. Heja Heloise och Elise

    Min aftonbön ikväll:



    Lite dålig ljudkvalitet, men texten kommer fram i alla fall.

  • Norrskensflamman
    Norrskensflamman skrev 2010-12-18 21:03:15 följande:
    Kram tillbaka Lanovia o Aleta! Var rädda om er. Stressa inte ihjäl er. Heja Heloise och Elise

    Min aftonbön ikväll:
    " target="_blank">



    Lite dålig ljudkvalitet, men texten kommer fram i alla fall.
    HÄr är klippet:


    *tröttmössan Flamman*
  • Norrskensflamman

    Hej, hej!

    Fru Sy; Nu är det du som vilar, hör du det *tittar strängt* Iofs tror jag du är rätt duktig på att ta hand om dig och känna efter när det är dags att ta det lugnt. Nu är det det. Skönt att livmodertappen inte var påverkad, men att börja få sammandragningar så tidigt, kan ju kännas oroande, det förstår jag. Kramen till dig!

    Daa; Du och din mysige, coola make kommer fixa två små bebbar galant. Det är jag HELT övertygad om!! Så underbart med två små parvlar Längtar också att få träffa dem, så småningom!

    Jag dricker vitt vin och äter saffransskorpor. En kulinarisk höjdare kan jag meddela
    Fontana CAndida, Friscata heter vinet och det var nån kompis som tipsat maken. Gott som fan. Men namnet Fontana Candida ger mig konstiga accossiationer. Från den tiden då jag hade fruktansvärda besvär med underlivssvamp !

  • Norrskensflamman

    Stor kram tebax till dig Blomman ♥
    Du är så klok, min vän. Och din son kommer minnas sin underbara mamma, hennes gränslösa kärlek och vackra hjärta och alla fina stunder. Precis det kommer han minnas. Så det så. PUss på dig!

    Här ska ni få ett gott recept som jag lagat till middag idag: www.ica.se/recept

    Supergott och enkelt Varsågoda!

  • Norrskensflamman

    Idag fick jag en förhandsinfo om att det finns hopp om ett liv på jobbet efter nyår. Energivampyren ska få gå hem. Yessssssssss! Men jag tror egentligen inte på det förrän det är ett faktum. Styrelsen är tydligen missnöjda med lillchefen.

  • Norrskensflamman

    Ninnis, först o främst: Grattis till ett sånt underbart fint litet pyre Tror aldrig jag sett en så fin och tydlig UL-bild! 
    Sen så tycker jag du fått många kloka råd innan här. Prata med maken och red ut hur ni förhåller er till ev. scenarion. Ring kliniken. Kolla upp organscanning. Och lita på din magkänsla. Klart ni har världens finaste bebbe där i din lilla mage
    Stor kram!

    Heloise: Du har all rätt att balla ur. Herregud så mycket ni har fått gå igenom detta år !
    F ö så känner jag ungefär samma, att jag skiter i ta mig fan ALLT. Maken har ringt på mobilen till Sitt hemland för 5000 (!!!!!!!) kr bara på en månad, så kvartalsräkningen blir väl på 7000. Vår matbudget är ca 5000/mån. Och vi är redan back och jag vet inte hur vi ska kunna betala räkningar och huslån nästa månad och i februari, och nu idecember. Men jag ger upp vad gäller den biten. Det är HAN som ställer till allt och han får FAN FIXA DET!!!!
    Han får låna av nån. Jag tänker inte göra det. Men jag vet hur det blir. I slutänden blir det jag som får sälja mina sista besparingar (fonder) eller låna av mamma o pappa.
    SATAN vad arg jag blir när jag tänker på det. Och även på att han tänker åka iväg utomlands (verkligen inte gratis).

    Aleta: Styrkekramar till dig. Hoppas du får lite välförtjänt julledighet i alla fall?  Kanske flickorna tankar lite extra mammanärhet nu när du börjat jobba?

    Blomman: kram till dig också! Förstår verkligen att du blir förbannad. Men samtidigt så kan jag inte annat än flabba åt din sambos kommentar om att dammsugaren är trasig just när HAN dammsuger, varje gång. Särskilt lustigt blir det när den sen fungerar när du tar den i din hand... Hur tänker han där egentligen...

  • Norrskensflamman

    Im Yours!!! Så trevligt att du kikar in
    Grattis till nya lägenheten. Är det i samma stad som tidigare? Du gästspelade ju i Kungliga hufvudstaden där ett tag   Vad konstigt det måste kännas att fira jul utan barnen... Men som du säger, du har ju haft förmånen att fira med dem i 20 år innan. Nästa år har du väl stugan full istället antar jag...
    Bor du ensam nu (frågar jag lite försynt). Jag har inte riktigt hunnit med i dina svängar här, på kärleksfronten.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2010-12-21 07:54:06 följande:
    Har hon fått sparken?
    Kommer att få. Enligt säkra källor. Men hon vet inte om det själv ännu. Hon har inte fattat det. Huvva, vilket liv i luckan det kommer bli när hon får reda på det, efter nyår. Kommer bli rörigt som fan mitt i bokslutet. Men ändå mindre rörigt om hon blir avpolleterad. För det är hon som ställer till röran...
  • Norrskensflamman

    Tassar in och önskar er GOD JUL!

    Massor med kramar till ALLA i tråden <3

    Ungarna har klätt granen, den ser lika groteskt ostilren ut som vanligt, alla dagispynt är upphängda, jag har griljerat skinkan och tillsammans med maken tömt halva BiB med vitt vin. Ätit upp alla crackers och go'ostar.
    Bingolotto gick åt fanders. Ungarna sover nu sött och äääääääääntligen är det julafton när de vaknar. SOM de väntat!!

    Imorgon ska vi äta tomtegröt till frukost, slå in de två paket som pappret inte räckte till (jag får ta mig en prommis i kylan till ICA o köpa mer papper.), åka på gravarna och tända ljus och sen så blir det hem till byn lagom till Kalle Anka.

    Julotta 07:00 (en timmes sovmorgon i år m a o , yeah!) på juldagen. DET är jul, och en påminnelse om VARFÖR i alla fall JAG firar jul.

    ♥ alla!

  • Norrskensflamman

    God fortsättning allihop! Hinner inte skriva så mycket. Julhelgen har varit lite konstig.
    Sura miner från maken på julafton, ville inte alls följa med till mina föräldar "vad ska jag där å göra, det är totalt ointressant för mig" osv osv. Men han kom ju tillslut ändå. Sen när vi var på väg hem så ringde några kompisar och undrade om vi skulle komma förbi på lite glögg. Jag avböjde för klockan var mycket och åkte hem med flickorna. Skulle ju upp på  julottan. Hörde hur maken suckade tungt, så jag föreslog att han skulle gå dit utan mig. Han blev jätteglad och kom hemvandrandes på natten, och verkade haft trevligt.
    På juldagen var det julotta och sedan skulle tjejerna kolla alla julklappar, packa upp, montera, prova osv. Mys hemma hela dagen. Maken var iväg på träning. På kvällen kom min väninna förbi och maken gick till en kompis, och där fastnade han till mitt i natten, men de verkade haft trevligt och visst, druckit en hel del vin, men jag orkaade inte bråka om det, han kan behöva få surra och umgås med lite kompisar HÄR och kanske inse att han faktiskt HAR vänner här och inte bara i sitt hemland.
    Igår var det en lugn  hemmadag. Jag började tvätta undan inför vår resa.
    Nu är jag på jobbet och ungarna är hemma med sin far. Han fick ledigt idag och imorgon, så då ville han ha barnen hemma. Så bra

    Blommis, jag skickar en stor kram. Förstår känslan. Jag har också haft ups and downs denna jul. Ena stunden gått undan och gråtit över den kyla som belägrat sig i makens hjärta gentemot mig. Nästa stund försökt glädjas åt att det i alla fall inte gapas och skriks där hemma som förut. Men denna kyla gör mig rädd. Riktigt rädd. Känns som en mur mellan oss.

    Ninnis: kramar om och är glad för att ni landat i ett beslut som du känner dig tillfreds med. Tycker ni gör rätt.

    Daa: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH, så spännande!! Håll oss uppdaterade, vem än som får sms:en *kollar min mobil, men inget sms där*

    Håller tummar och tår!

    Kram till alla andra. Tänker på er och vill att ni ska veta att ni är jätteviktiga för mig, allihop

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård