• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Bruttan, vad jobbigt att behöva ta med arbete hem över helgen. Hoppas det lugnar ner sig snart!

    Välkommen hem Villemoa! Hur var resan?
    Solig  i massor och ett och annat Skål kanske?

    Hej Fru Bygg! Som vanligt blir jag alldeles matt av att läsa om allt du har på agendan! Skönt att du äntligen fått börja överlämningen på jobbet, hoppas du står ut de sista veckorna. Kram!

  • Leksi

    Hvidis - vad skönt att svärmorsbesöket är avklarat och att det gick så pass smärtfritt.
    Hur gammal har Mr J hunnit bli nu? Har han börjat le?

  • Leksi

    Hur är det med Ingis? Kom in och vinka till oss vettja! Tungan ute

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-06-23 11:21:35 följande:
    Är inte det typ... imorgon?
    Jo...!!! Är du laddad?! Flört Glad
  • Leksi

    Ja tiden går sannerligen i extremfart efter man fått barn. Tänk att Hvidis lille Elvis redan är 6 veckor och ler och jollrar! Min A är dryga året och far runt som en duracellkanin och min kusin som jag verkligen kommer ihåg när han föddes är s-j-u-t-t-o-n år, helt oförståeligt precis som Blomman skriver.

    Hoppas alla får en underbar midsommar och att solen skiner på er och alla barn och alla hundar!
    Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}

    Ja, apropå hundar... Hur går det med den saken Fru E?

    Extra kram till Flamman! Blä för dumma arbetsgivare som lägger två dagar kurs i midsommarveckan! Guld i mun Hoppas du inte behöver sitta allt för sent ikväll. Jag ska liksom du ägna helgen åt att tvätta, stryka & packa för vi drar en vecka till Åland på söndag. Men imorgon blir det tårtbak på förmiddagen och sedan traditionellt midsommarfirande på eftermiddagen. Ska bli så spännande att se Alfreds reaktion på dansen kring stången! Glad

    Ninnis, inga känningar än? Flört

  • Leksi

    *vinkar till alla från Åland*

    Maken har ordnat så vi har internet i stugan nu, två dagar off-line räckte tyckte han...

    Här är det finfint, solen skiner från en molnfri himmel, det blåser bara litegrann och temperaturen håller sig strax ovanför 20-strecket. Behagligt! Det räcker gott och väl när man har en liten med sig och ändå inte kan ligga och sola & bada direkt. Stugan vi hyrt visade sig vara ett riktigt smultronställe precis vid vattnet! Här finns en liten strand och en båtbrygga och det är så vackert! Solig

  • Leksi

    Härligt att du mår så bra Ninnis! Hoppas det fortsätter så och att blodtrycket håller sig i schack. Är din make ledig nu fram tills det är dags?

    Grattis till fint ultraljud Lanovia!! Så underbart! {#emotions_dlg.flower} Också nyfiken på vad ni ska få men förstår om ni vill vänta med att berätta. Nu kan ni börja fundera på namn!

    Hej Fru Bygg! Vad skönt att glukosbelastningen gick bra och att allt annat också såg bra ut! Inte långt kvar till semestern nu väl?

    Grattis småparvlarna på 6-månaders dagen! NalleNalle

  • Leksi

    Ooooh, vad spännande Ninnis!!! Nu är ni snart föräldrar, wow!
    Han kanske är en punktlig en och kommer på självaste BF?

    Men oj potta Hvidis? Redan? Eller när börjar man egentligen...? Och tiden går ju så rasande fort, inte så långt kvar tills lilla E blir två eller hur? Hur gammal är kusinen?

    Vad ni  står i Fru Sy! Är imponerad att ni orkar. Kul med bin och besök!

    Vi är kvar på Åland till på lördag, så sex dagar totalt. Jag ska jobba nästa vecka och sedan har jag en veckas semester till. Tar kanske några dagar i slutet på augusti om det inte är alltför mycket på jobbet. 

  • Leksi

    Oj, vilken aktivitet här inne idag. Kul!

    Var tvungen att logga in på Facebook för att luska ut Lanovias ledtråd... Grattis!

    Duktiga Moa som slutat med napp! Och att Ellie sover hela nätter, låter ljuvligt!

    Blomman, jag kan bara säga att den dag min A gör något som din son gjorde på fotbollsskolan kommer jag känna mig lyckad som förälder. Är det inte dit vi alla strävar? Att barnen ska bli medkännande, generösa och snälla mot sina medmänniskor? Än så länge över vi på att inte dra i håret eller nypas, att "klappa fint" och allt det där men jag hoppas att A blir som din fina fina blompojke!

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-07-01 20:25:22 följande:
    Nu sover äntligen skruttan så jag skall gå o se om det finns godis till mig.
    Jag hittade en hel mjuk pepparkaka som jag åt upp... Slurp! Nu är det bäst jag går och borstar tänderna meddetsamma så det inte slinker ner något mer. Tungan ute

    Hittade du något gott?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård