• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa-med risk för att låta tjatig men har maken provat akupunktur min kollega som är mycket allergisk och har astma har kunnat dra ner på sin medicin relativt mycket under den värsta perioden, även hennes astma har blivit bättre.

    Ninnis-mår bättre och bättre men tankarna finns kvar inom en och vissa dagar vill jag bara dra täcket över huvudet eftersom det inte går att undvika barn, magar och barnprat runt omkring en. Men det är bara att bita ihop och stjäla lite stunder av S 2år och E 4 månader.

  • Fru E

    Ingis-hur mycket blommor vill du ha förresten jag tänkte sätta upp en lapp utanför vårt hus där jag bjuder in de som vill att gräva i vår trädgård och då finns det risk att det kan försvinna en del. Men skulle iofs kunna gräva upp till dig om du inte har möjlighet att komma och hämta

  • Fru E

    Ingis-som det ser ut nu är jag hemma både lördag och söndag

    Ninnis-hur ser det ut för dig har du tid över för fika i helgen

    Hvidis-?

    Lovar att skriva ett längre inlägg snart men nu måste jag jobba en timme innan det är sommarfest på vår avdelning, eller fest för oss som har fyllt 0:a rättare sagt.

    Muttrar just nu högt över att min kropp börjat strula igen den var snäll förra månaden så då kunde det nog ha fortsatt tycker jag!

    Kram & till alla!

  • Fru E

    Ingis- när på söndag passar det bäst? Jag är hemma hela helgen som det ser ut nu men om vi ska fika så vid två halv tre tiden kanske?

    Ninnis-håller tummarna för att du får ett ja från maken

    Soldemor, Hvidis- hur ser det ut för er på söndag?

  • Fru E

    Ni som har MBT-skor går det att hitta dem till bättre priser nu min sjukgymnast rekommenderade dem till mig men jag har än så länge varit för snål att köpa

  • Fru E

    Kom när ni känner för det jag är hemma hela dagen men om Ballabus sover till 14-14.30 så ska vi kanske säga närmare 15 än 14 då.
    Hoppas att du kan boka om Ninnis så vi får klappa magen en sista gång

  • Fru E

    Ninnis- ringde igår men antiklimax när hon var på Irland, tillbaka imorgon

    Blommis-ja varför bor ni inte närmare så ni kan få alla blommor ni vill

  • Fru E

    Tack själva tjejer för trevlig fika men nästa gång får ni allt ta med er blommor härifrån

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård