• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis förresten-säg bara till när du är redo för tråd och Buster fika vår marodör behöver lite hundvana

  • Fru E

    Haha vi har lurat Buster att sova i bilen ja när den är tyst och stilla då vill säga men ett steg i taget. Han däckade helt efter att ha lekt med Max 9 år som var kollugn och satte Buster på plats när han blev för vild, perfekt! Nackdelen är att jag snällt får sitta i bilen med honom under tiden men har laddat med dator/post/kaffe etc så klarar mig en timme eller två

    Flamman-ska testa om jag kan se dina bilder

    Mugglan, Hvidis-jag vill gärna se bilder

    Heloise-Buster är brun i bakgrunden med svarta tigerränder ska lägga upp två länkar till er. Visar sig att två i området har Amstaff och även en kollega till mig så vi har många att rådfråga.

  • Fru E

    Flamman- fungerade inte

    Daa-är imponerad över att du roddar tvillingarna själv, här blir jag stressad av att ha Buster ensam och samtidigt hinna med något vettigt på dagarna

  • Fru E

    Blommis-vi gjorde samma misstag med Buster igår att inte hålla koll på när han kissade senast så han satte sig lite på mattan under köksbordet. Vi hade varit ute hela dagen eftersom det var fint väder och då är det inte lika lätt att hålla koll på när han kissade senast så det var vårt fel. Men annars brukar man säga att de från 4 månaders ålder har kontroll på de muskler som styr att de håller tätt. Buster klarar sig uppemot 5 timmar på natten, maken testade eftersom Buster inte ville ut och kissa utan sova när klockan ringde , men på dagen inte lika länge. Idag lyckades han med sätta sig på köksmattan igen men då var det vårt fel igen, försökte få honom att stanna i korgen medan vi åt frukost men han var orolig och ville inte komma till ro vilket vi tolkade fel.

    Angående komma på besök så gör vi det gärna men ber i förväg om ursäkt för kisspölar och vassa bissingar

    Hmmmmm säg till om jag blir för långrandig om Buster

  • Fru E

    Soldemor-du är så välkommen han har även fått nosa på våra vänners katter utan att skälla så nu blir det katträff varje vecka med dem.

    Flamman-fungerar fortfarande inte . Buster beräknas bli mellan 46-49 cm i mankhöjd och väga 28-30 kg. Amstaff misstas ofta för kamphund men sedan 30-40 talet är de framavlade att vara helt underbara familje och barnhundar

    Ninnis-vi är i princip hemma hela semestern, bara dagsutflykter och bröllopet nu på lördag då, kör upp på fredag.
    Har bytt bilen mot golvet framför tv:n nu badade Buster för första gången och han blev helt utmattad efter att ha fått köttbullar som muta . Han ville tom gå in i badrummet igen för att se om där fanns mer köttbullar!

    Heloise-hejja lillskvätten vad duktig hon är på att utvecklas!

  • Fru E

    *Skönt att vara hemma igen*

    Bilåkningen till bröllopet, ett par mil från Kalmar, gick bra. Han fick ben och somnade sedan, hem var det lite sisådär men det är mer att han muttrar/biter eftersom att han inte vill vara instängd.

    Det optimala hade varit att lämna bort honom men överlag gick det bra. På bröllopsdagen blev det helt fel med hans rutiner så han var uppe i varv och sov ingenting, för att totaldäcka 5 timmar under festen istället .
    Han är än så länge lätt att ha med sig men märkte att han inte kom till ro när det var så mycket folk, somnade till slut honom på nedervåningen (vi satt en våning upp) och bar upp honom i hans bur.

    Hälsningen på brudparets hund, som han kommer att umgås med, gick bra men den andra hunden är aningen udda  i sitt sätt så det måste vi lära Buster. Dvs hon är väldigt osocial och vill inte leka utan bara ligga i sin egen lilla grävda grop så Buster var frustrerad över att han inte fick busa till slut.

    På bara de här 2 veckorna märker vi hur han har vant sig här hemma, testar gränserna till max och nafsar/biter oss/saker när han är missnöjd gahhhhhh! Ett riktigt litet monster som ibland kan säljas billigt på blocket . Tycker det är svårt att veta att man gör rätt (hur man bannar honom) när han är uppe i varv men kan tänka mig att det är likadant med barn.

    Några sovmorgnar är det inte tal om vilket vi kan sakna, speciellt maken men det är så det är

    Ninnis-bet/nafsade er vovve något eller testade gränserna? Lanovia, Fru Sy???

    Nu en dusch när maken ändå vägrar att göra något nyttigt medan monstret sover.

  • Fru E

    God kväll!

    Ger ett litet livstecken ifrån mig

    Dagarna fylls med busiga Buster som upptäcker världen, nytt för idag är att han kommit på hur man går uppför trappan till ovanvåningen men han kommer inte ner . Vi testade att ensamhetsträna honom och det var väldans tyst en lång stund och sedan kom det morrningar och skall från Buster som upptäckt sig själv i spegeldörren i sovrummet på ovanvåningen . Testade att sätta upp hinder i trappen men de klev han över som en gasell när vi gjorde ett nytt försök att lämna honom ensam, han tror antagligen att vi är där uppe. Så nu blir det ev en barngrind där till han lär sig att gå ner eller kompostgaller. inte lätt att träna honom att vara ensam när han strandsätter sig själv däruppe ;-.)

    Ninnis-har du provat att massera MInis mage och trycka benen mot magen? Har för mig att det kan hjälpa säger hon som inte kan något om barn..........

    Mugglan-guuuuuuud vad bedårande söta de är

    På måndag drar maken och ett par killar till på mcsemester 4-5 dagar, ska bli spännande att se hur mycket tålamod jag har kvar efter att ha varit ensam med Buster. Att duscha kan bli spännande eftersom han inte sover lika mycket längre........

    Läser allt ni skriver men har inte så mycket att fylla på alltid om barn etc..

    Kram &

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård