Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Torven the Hamster is ready for take off!! På lördag blir vi med hamster  Hjärta

  • Norrskensflamman

    Har någon av er provat såna där veckokassar med mat, typ Linas matkasse eller Coops? Vi har inte Linas här i obygden, men däremot Coops finns. Är lite sugen att testa, men måste kolla upp priser och så vill jag veta om det är stora eller små portioner och lite sånt...

    Fast egentligen så vore det bästa om jag kunde ta mig i kragen och planera veckans middagar i förväg istället och handla utifrån det. Men jag är ta mig tusan urusel på det... 

  • Norrskensflamman

    Nu är Torvens lya något så när inflyttningsklar. Ska fixa matskålar imorgon innan vi hämtar honom. Vi kommer säkert fylla på med fler leksaker och byta ut och ändra. Tjejerna är ju kreativa och påhittiga och kommer förmodligen tillverka en hel del leksaker till Torven själva. Men vi börjar så här...   

  • Norrskensflamman

    Kjell, hur var Galenskaparna och After Shave?! Hoppas ni fick många hjärtliga skratt   Och härligt att du trivs på jobbet. Jag har haft spränghuvudvärk idag och inte fått mycket gjort. Men jag har varit och röstat iaf.

  • Norrskensflamman
    Kjell Präst skrev 2013-09-16 04:42:29 följande:
    GAS levererade, som man säger. Alldeles fantastiska, och vilken kärlek de fick från publiken- flera minuters stående ovationer!
    Wow! Härligt    

    Godmorgon alla!
    Idag är det måndag och jag har ingen huvudvärk och så ska jag och sjuuuuuunga gospel ikväll

    Torven har gjort sig relativt hemmastadd. Han äter, dricker, bajsar, gräver, klättrar, trillar, och hamstrar mat i diverse gömmor. Han är ännu inte handtam, det kräver mer tid och tålamod, men han vågar sig fram och nosa på handen och jag har fått stryka på honom %#9829

    Flickorna har svårt för att hålla sig från att "jaga" honom med handen, i lusten att få klappa honom. Så man får vara med dom och visa dom hur dom ska göra. De älskar sin Torven! 
  • Norrskensflamman

    Men gaaaah, vilken otacksam kollega Daa!!!

    Förresten var vi i dina trakter i lördags, men tyvärr hade vi inte tid att kika förbi. Vi hämtade Torven i byn före er by. Och Torven behövde snabbt få komma till sin lyxlya hemma hos oss, för det var inget kul att vara i Ikea-lådan och åka bil.  

  • Norrskensflamman

    Fy fabian vad läskig magvärk Blomman !! Är det liknande som du brukar ha titt som tätt, eller var det något annat tror du? Svårt att veta förstås... Hoppas du slipper det nu iaf. Och att Truls också blir bättre i magen. 

    Torven har egen toalett, men han bajjar lite här och var... Både där han sover och där han äter! Och igår såg vi honom ta en liten lort i sin mun och bära iväg med den! Hmm... jag trodde hamstrar var renliga, men han verkar vara lite omogen. Iofs så är han bara fem veckor.

    Vi fick byta ut smörbyttan som vi hade som sandbad till en glassbytta istället, för han var så förtjust i att gräva i den så sanden sprätte över kanten hela tiden. Nu går det bättre, han ryms att riktigt gräva och grejsa där. De putsar även pälsen i sanden.

    Han klättrar även upp på sitt hustak och leker superhjälte och svingar sig i takgallret. Det ser så jäkla kul ut så jag kan sitta och titta hur länge som helst. Lite klumpig är han också, för han ramlar ner titt som tätt också. Tur det är mjuka grejer i buren och inte så högt.

    Hans uppfödare sa att han brukar vakna vid 21 och vara igång hela natten, men att han är rätt lugn.
    Vi väckte honom igår tidigare så att vi skulle hinna umgås. Men visst har han varit igång i natt av och till, men inte så det stör. Han har bökat på och grävt, dragit in papper i huset och grävt en gång bakom och under sin toalett och gjort nåt sorts bo därunder allt spån. Eller en matgömma.
    Lilla K vaknade då inte och han är i hennes rum. Däremot har m varit vaken i natt och haft svårt att sova av andra anledningar, så han har varit och kollat till lillkillen titt som tätt för att se vad han gör

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård