Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis Fru sy, måste skriva det här också.

  • lanovia 08

    Vad gäller er diskussion om ett stängt forum så är drt ngt jag verkligen skulle önska mig. Har märkt att jag blivit väldigt hämmad i vad jag skriver här.

  • lanovia 08

    Sedan kan jag säga att jag hatar förkylningsastma!! Ligger här o lyssnar på lillens hosta. Inatt har han fått sitta upp o sova. Vi testade att ha honom i sängen när han vaknade inatt men det blev alldeles för tätt. Var hos läkaren här i veckan o konstaterade att han inte varit medicinfri en hel månad sedan vi fick diagnos o medicin. Det positiva är väl att han ju äldre han blir går det längre tid mellan de nätter han måste sitta upp.

  • lanovia 08

    Nu måste jag sätta fart på dages schema står att hjälpa mamma hitta bikini till resan. Sedan ska vi på kalas till min lille brorson.... ellrr vänta nu han fyllde ju 8!!! På barnen ser man verkligen hur fort tiden går.

  • lanovia 08

    Fru E känner igen känslan så väl, demn där att man vill få så mkt gjort när man är hemma. Men man lär sig nog sakta men säkert att räkna om sin tid. Vad heter lillkillen? Får en känsla av att han är bökig med sömnen, hoppas det vänder snart.

  • lanovia 08

    Flamman det där med nyablivna mammors egentid det har jag märkt stor skillnad på bara mellan mina barns föräldrargrupper.Det var mkt mer focus nu sista gågngen på att man skulle ge ersättning o ha rätt til ditt o datt. Rller så märker man det med Petra Mehde. Jag förstår henne fullt ut att hon vill ta denna livschans som hon fått även om hon har bebis. Men tycker liksom hela samhället i sin argumentation försöker sudda bort mamas roll o amning o allt det naturliga. Orkrr inte utveckla mig mkt mrr på mobolen. Men av naturen har vi en mamma o pappa. Pappan är jätteviktig!! men första året får mamman nog räkna med att ha en liten speciell roll.

  • lanovia 08

    Leksi, men fy vad jobbigt. Hoppas han snart blir bra så han kan gå till dagis o du få lite vila.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård