Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis hurra och grattis på din dag.

  • lanovia 08

    Daa var det du som frågade hur det går med hunden? Jo tack, hon äter det hon ska och är pigg o glad. Som min mamma sa; Man kan inte tro att hon varit så sjuk o näst intill döende när man ser henne nu.

  • lanovia 08

    Ninnis, oj! ÖH, ja. Har inte stängt av T9 än. Kanske borde göra det.:D

  • lanovia 08

    För egen del kan jag ju säga att 2012 slutade värdelöst, med dödsfall precis innan tolvslaget. Var en avlägsen släkting, som alltid funnits i vår närhet som hittades i sin säng. Åldern tog ut sin rätt helt enkelt. Vilket gör det lättare att acceptera men ändå tråkigt. Så ja 2012 kämpade in i det sista med att vara ett hårt o jobbigt år och vi dubblade oss inte direkt in i 2013.

  • lanovia 08

    Blommis skönt att det gick bra att köra i snöovädret. Låter klokt att sitta hemma med mattetalen idag.

  • lanovia 08

    Ninnis jag har redan uttryckt min glädje cch lättnad på WF, men gör det här också. Så otroligt skönt att allt såg bra ut på CTG och att läkaren var så lugnande. Tycker henne utryck för liten bebis låter väldigt bra. Lillpysen till att skrämmas!

  • lanovia 08

    Hvidis otroligt att du skall behöva komma o säga ifrån för att det skall bli ordning på ¨jobbet. Men bra att du gör det.


     

  • lanovia 08

    Hunden har just nu en sämre period, inte dålig men man märker att matlusten sjunkit o lite andra tecken. Som sagt inget alarmerande men nog för att göra mig lite extra orolig.


    Barnen är något som jag knappt vågar uttala... men låt oss säga som så E är på dagis och A får minimalt med medicin just nu.


    A fick mässlingvaccin för två veckor sedan, vår BVCsköterska sa att endast 20% brukra reagera o få mässlingsymptom. Blir ni förvånade om jag säger att våran grabb hör till dess 20%???? FEber o prickar på magen fick han. Men höll sig glad o pigg ändå.


    På måndag skall vi till sjukhus o utesluta att han har cystisk fibros. Inget läkaren egentligen tror men hon vill utesluta det. Så nu försöker vi hålla honom frisk, inte mkt vi kan göra för att styra det men han behöver inte in på MAXI och köpcentrum. Jag vill bara få gjort det här testet så jag kan stryka det från min oroslista.


     


     

  • lanovia 08

    I övrigt är jag ganska slutkörd, tar lång tid att komma upp på bena i fullhöjd känner jag. Förra årets elände har pumat ut energin. Jag bävar bara för en ny omgång med sjukdomar.


    Sedan hade det ju varit trevligt medett uppdrag på jobbet också, Jag skall egentligen jobba nu o maken vara hemma. Men vi har fått kasta om lite på planerna för att inte riskera att jag blir uppsagd. Så jobbmässigt lever vi månad för månad nu o hoppas att maken kanske kan få gå hem snart även om jag är hemma utan uppdrag, men vi får se. Först o främst måste vi ju säkra att båda har fast anställningar.

  • lanovia 08

    Ingis jag blir lika förvirrad som Blommis övrr grötens vara eller icke vara. Hjälpte det något? Hoppas du får sova bättre snart!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård