Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ibland tänker jag tanken att jag ska ta en paus från att skriva här. Bara för att ajg blir så.trött på det jag själv skriver. o jag är rädd för att det ska låta som att jag är tycker mammalivet är skitjobbigt. Men det gör jag ju egentligen inte. Vi har bara haft en tuff period. Jag har liksom försökt undvika tala om när A toppade sin förkylningsastma med falsk krubb. När vi lagom tittade ut ur 3v helvete o sömnlöshet, då blev maken sjuk, när han friskna till kom febern o vatkopporna på ungarna. Själv går jag med vhalsont sean halv vecka tillbaks som jag får äta värktabletter för att hålla nere. Men när jag nu berättar detta låter det ju skitjobbigt o alla undrar hur vi orkar. Men det händer ju så mycket roligt i detta o vi har två ljuvliga barn. Men jag inser ju hur gnällig jag låter. Alltså har tanken på tystnad snurrat i min tanke. Men samtidigt vet jag aatt jag klarar mig inte utan er. Drtea fick jag en exyra påminnelse på av några vännettär igår. Eran omtanke berörde mig mer än vad ni kanske förstår.

  • lanovia 08

    Också lite jubel, köpte ett nytt njurfoder till hunfen idag. Ett som hon dissade totalt när hon var som sjukast. Men edtersom det foder vi haft nu går otroligt segt bestämde vi oss för att testa detta. O hon åt!!Hon slukade en portion lika ivrigt som en labbe ska! Kan ni ana min glädj?ee???Det var nog första gången jag verkligen på riktigt förstod uttrycket: jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta.

  • lanovia 08

    Mina älskade vänner, jsg kommer inte sluta skriva här för jag behöver er. Men jag känner att året sedan A föddes har mina inlägg blivit tjatiga. O jag tycker synd om er. jag känner mig patetisk när kag loggar in o talar om at nu är vi fottfarandr sjuka har bara but ut sjukdommen. Just nu är vi dock relativt friska. O T har ätit med stor glädje idag också o precis så mkt som hon borde.

  • lanovia 08

    De senaste dagarns har vi tjänay 500kr på blocket.Det var ett välkommet tillskott. Jag har dessutom fått en del pengar att handla för på ett köpcentrum, så imorgon ska vi ut o shoppa, främst åt mig?!?! ( skum känsla)

  • lanovia 08

    Daa haha T vid matbordet vore eg dötråkigt, hon äter ju upp på 1 min när hon mår bra.

  • lanovia 08

    Ett snabbt hej då jag just nu inte har tomma händer någon längre stund. Kan sammanfatta med.att Nej vi var inte klara med vattkoppor. Båda barnen är jätteprickiga o gnälliga. Inatt har E fått sova med.vantar på för o inte riva sönder sig. Men hon har varit vaken en del pga av kliet. Så blir inget dagis denna vecka. Fördel: vi slioper magsjukan som går där. Nu skriks det här.

  • lanovia 08

    Hvidis usch o blä för kräkis!! Spännande med husköpartankar istället.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård