Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    E vägrar somna ikväll. Mu förklara hon för maken: Jag är ledsen pappa. Detta efter att jag bestämt lagt tillbaka henne på madtassen. ja se denna charmiga unge.

  • lanovia 08

    Blommis vi har spelat in så mkt bäätre, så jag får snyfta en annan dag. Önskar så att du kunde ta steget o börja skriva.

  • lanovia 08

    Men kära nån, nu har det hänt igen det där underbara, ni skriver o skriver o skriver. Men jag har inte hunnit läsa här de sista dagarna så nu har jag att ta igen.

  • lanovia 08
    Fru E skrev 2012-11-06 08:18:08 följande:
    Blommis, Hvidis-försöker intala mig själv det med att jag kommer att gå över och han vänder sig rätt . Som bekant är jag mästare på att nojja.......

    Lanovia-fått sova liiiiiiite mer nu

    Men alltså blir så jäkla trött på min oförmåga att komma ihåg, när var BF?


    Ja vi fick sova två ljuvliga nätter i stugan. SEdan har det faktiskt blivit bättre för varje natt så inatt låg jag bara vaken 1h med A. Det kan jag står ut med lätt jämfört med de vidriga veckor som varit.


    Men nu säger jag *peppar peppar* för att glädjas över bra nätter är detsamma som att be om vakennätter.

  • lanovia 08

    För övrigt är detta en sådan där dag då jag inser at båda barnen är friska. A hostar lite o jag har gett honom medicin en gång idag, men bättre än så lär han inte bli de närmsta månaderna. Så jag njuter.


    Sedan finns risken att jag snart sitter med två prickiga barn... kanske. Träffade barnens kusiner i helgen varav det slog ut en hel mängd vattkopper på den ene. Så nu är det bara att vänta o se... Men kan lätt erkänna att detta knäckte mig lite lätt. Inte vetskapen av att kanske få prickiga barn, men allt som skulle ställas in. Vi skule varit o hälsat på Fru Bygg i helgen, men där var det inte riktigt läge att riskera sjuklingar mer än nödvändigt nu, så inställt.


    Fick ställa in lite aktiviteter igår och även As inbokade sjukhus tid nästa vecka. Vi hade äntligen fått remisstiden för o kolla upp cystisk fibros. Men det fick ställas in o invänta o se OM barnen blir sjuka.


    Nu är det ju inte så att jag satt oss i karantän men i vissa fall är det liksom inte läge att bli sjuk. Kompisar som inte haft vattkoper någon som skall få nr 2 snart o inte vill att nr 1 ska bli sjuk etc etc.

  • lanovia 08

    Blommis den där blindkartan, gud nej hade inte klarat.


    Det ser jag som fördelen med barn i skolan, när de börjar ska jag sitta med o lära om mig.

  • lanovia 08

    Jaha hinner inte längre nu... forsätter senare eller annan dag. Nu väntar duschen o kvällmat efter en joggingtur.

  • lanovia 08

    Matte var ju SÅÅÅ roligt. Valde till och med till en extra kurs på gymnasiet. *nörd*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård