• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nyss kräktes han över sig själv, matstolen, golvet och båda hundarna. Hundarna passade dessutom på att "städa" golvet när jag var uppe med A. Örk. Nu är alla rena utom jag. Jag minns faktiskt inte vilken dag jag duschade sist, drt kanske är ett teckenatt det är dags?

  • Ninnnis

    Vi kommer en sväng! Unge herrn är feberfri, pigg och glad. Hostar lite men det är nog ingen fara. Det blir nog strax efter kl.12 dock. Jag hör av mig när vi närmar oss! Längtar efter er!

  • Ninnnis

    Men iiihhhh Heloise! Största, varmaste kramen tilll dig, tänk att ni får träffa lillasyster imorgon!

  • Ninnnis

    Tusen tack för idag, Hvidis, Fru E och Ingis! Så himla mysigt att träffa er, det gjorde gott för själen Kram på er, finaste ni!

  • Ninnnis

    HURRA, nu har Heloise uppdaterat på FB med bild på fiiiiina lillasyster! GRATTIS, familjen Helipanzer!

  • Ninnnis

    Hej alla! Ska försöka läsa ikapp lite. Fru E, jag tror inte jag var orolig för att jag skulle klara hund och barn (vi skaffade ju dessutom en till mitt i alltihop...). Däremot såg vi till att genomföra eventuella förändringar (tex inte sova i sängen, inte hoppa etc) i god tid innan Mini kom, så att vovven inte skulle uppfatta det som att det kom en bebis och en massa förändringar i samband med det. Om ni har problem med att Buster drar kanske det är en bra ide att jobba bort det innan bebben kommer. Jag rekommenderar ju vår hundtränare till alla som orkar lyssna, men ni har säkert redan någon ni litar på. Jag är säker på att ni kommer att klara bebbe & Buster alldeles utmärkt Hoppas höften är bättre!

  • Ninnnis

    Tack för grattis! Jag hade en härlig dag med maken och Mini. Ikväll har gudsonen med familj varit här och imorgon åker vi till mina föräldrar i stugan. Kram till alla, hinner tyvärr inte skriva så mycket den här gången heller... *skäms* Kram!

  • Ninnnis

    Heeeeeeej! Tittar in efter härlig en vecka på Mallis följt av en vecka med besök av först bästisen med familj och nu mina föräldrar som bland annat barnvaktar medan vi går på konsert med Winnerbäck i torsdags och Kent ikväll. Dessutom låg bredbandet nere under flera dagar efter mallis. Igår åt vi färska småländska kräftor och då tänkte jag på dig Blommis

    Ska läsa ikapp sen (har bara läst den här sidan), men GRATTIS Leksi! Så roligt!

    Och heja Hvidis och Blommis som har varit så duktiga med vikt och motion! Blommis, min 8-kilometersrunda tar precis över timmen om jag går ensam och riktigt snabbt och upp till 1,5 timme med vagn och hundar, så jag tror din uppskattning är korrekt.

    Igår var vi på NUPP-ultraljud. Eftersom blodprovet blev så konstigt sist valde vi att bara göra ultraljudet den här gången. Allt såg jättebra ut och Pyret sprattlade och var så fin ♥ Siffrorna var fina och jag är i 13+4 nu  

  • Ninnnis

    Blommis, skulle precis betala min fordonsskatt (annars hade jag inte haft någon aning om hur mycket den var) och den är på 2005 kr. Återkommer mer mer innehållsrikt inlägg sen

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård