Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-03-11 15:08:36 följande:
    Ligger med mätinstrument på magen. Flödet bra. Bättre rytm idag. Hjärtspecialist mån eller torsdag.
    Åhh hhåller tummarna!
     
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-03-11 18:23:38 följande:
    Hvidis-hoppas så att hjärtljuden bättrar på sig!!!

    Ingis-hur gick rättegången
    Rättegången gick ok....jag slängde ur mig ett påstående under försvarsadvokatens plädering(ajabaja får man inte) men jag tror att min poäng gick fram.
    Många grejor som man tänker...ack skulle sagt ditten osså o dutten...men ja....vi gjorde så gott vi kunde o han har erkänt en del grejor så det är väl eg bara att bestämma straffet....o det spelar oss inte så stor rolll...bara han får en rejäl plump i sitt protokoll!

    Nu kallar maken, sista snutten av "prince of persia" o chokladmousse!

    till er alla!

    KRAAAAM
  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-03-22 08:32:33 följande:
    Ingis, hur är allt med dig och familjen? Har ni fått ngt besked från rätten?
    Ok här....testat maginfluensa i helgen...precis lika tråkigt som vanligt....som tur var så blev bara Busan sjuk.... *phu*
    Jobbar som en gnu men hinner bara med en bråkdel....full beläggning fram till v24....sånt som jag vet idag.....så jag har o göra.
    Familjen är det bra med, lite trötta o slitna...men nu kommer våren o solen känns det som så det finns hopp.
    Är sjukt nellad på att joxa i våra rabatter nu....så på lördag ska vi jordförbättra i vår stooooora rabatt....de andra får invänta friggebodsbygge......
    Lågkolhydratkosten är kanon...mår toppen o byxorna börjar sitta löst!
    Kan varmt rek "Matrevolutionen" av Andreas Eenfelt...läkare som förespråkar LCHF. Mkt fakta o klargörande av både medicinskt o samhällsinriktat. KANONbra bok! Läs den! Väääldigt lättläst osså!
    Kikar in här som hastigast ibland...men hinner nada....
    Tänker dock massor på er alla!

    Domen blev skyddstillsyn där han ska fortsätta sin gruppterapi....ej tidsbestämt....det beslutar frivården.....men det är iallafall nåt....han blev dömd.....om än lite klent....men det passar en klen person.

    Nu måste jag rusa igen......
    MAAAAAAAAAASSA o kramar till er alla!
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-03-28 21:14:06 följande:
    ja det stämmer att jag är i v6 nu och imorgon skall vi till MVC. Kommer nog kännas mer på riktigt då.

    Vem var det som frågade??  Vi åker på torsdag.
    Men ..................GRATTIS! Va härligt!

    Herregud vad jag har missat massor här.....
  • ingenjörsbruden

    Busan har haft 40 gradig feber lör-mån men druckit o ätit en del......slitigt.......febern brakde lördag natt....
    På lördagen så slet jag o jordförbättrade i vår stora rabatt, maken försökte göra första hjälpen på våran sorkangripna gräsmatta o MoMo var o passade vår lilla loppa.....Så man var ju rätt sliten på söndagen av både febrigt barn o trädgårdsslit.

    Har nu fått upp skott på 3 sorters tomater....ska bli gott i sommar....har även frösått Blomma för dagen och luktärt.
    Härligt med trädgård! O så var vi iväg o inhandlade den där vattenstenen som vi fick presentkort till på våran 65 års fest....för 2 år sen...typ....jisses vad tiden går.

    Vikten pinnar på neråt...har stått still ett tag....kollade mina sockervärden för skojs skull....hade farligt högt fastesocker på morgonen....men den har sjunkit undan för undan nu....så nu är den rätt ok....men inte helt ok.
    Resten av dagen är den ok.
    I fredags tog jag på ett par byxor som jag inte haft på 1,5 år så det känns gött!

  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-04-02 19:02:54 följande:
    *ställer mig upp mitt i rummet*

    Har en liten sak ett erkänna........

    Bli inte arga men förra lördagen innan maken åkte fick vi ett väldigt oväntat besked på stickan "Gravid" vilket har väckt en massa känslor från förra gången. Jag har haft svårt att tro på det efter alla spottings som varit under hela månaden och vi ville gärna testa på testdagen med innan vi berättade för någon. På måndag morgon får vi ta ett blodprov på kliniken för att kolla så att hcg stämmer med v5 eller vad jag är i.
    Än tror jag inte på det och har svårt att njuta men kanske efter blodprovet (eller inte)

    *sätter mig ner igen*
    oooh! Ett förisktig men vääääldigt glatt grattis från oss också! Kniper med tummar o tår allt vad det går!
  • ingenjörsbruden

    Känner mig mer som en smygläsare nu....men jag hinner inte kommentera och krama o pussa så som jag verkligen vill på er alla. Men jag hoppas ni känner att jag tänker massor på er ändå!


    Busan skolas in på nytt dagis denna v som kommer...besökte där i ffredags.....o det är så himla rörigt....bara 3 barn (ok) men de andra är båda små....bara runt året......så nu blir busan äldst......o så är en av de ordinarie fröknarna sjukskriven pga fotskada.....så det känns helt upp o ner....hoppas innerligt att hon kommer att trivas där....har ju precis börjat sova ordentligt på förra dagiset.


    O jag har blivit bottenförkyld igen.....fått busans båda senaste förkylni O pga alla VABningar o inskolning av dagis så ligger jag hopplöst efter på jobbet....chefen vet om det.....fick i veckan äntligen en bärbardator så jag har kunnat jobba hemifrån.....(=jäkla tur).
    Samtidigt har maken också överjävligt på sitt jobb....o så har galningen fått för sig att vi ska bygga friggeboden nu osså......jo vi behöver lite mer att sysselsätta oss med.....snark.........
    Skulle eg planerat vår stora rabatt denna helgen o beställt blommor.....men ja....jag måste jobba......

    Förlåt för totalt egoinlägg....

    MAAAAAAAAAAAAAAASSA KRAMAR o ;-p till er alla

  • ingenjörsbruden

    Hej toppenflickor!


    Längtar massor efter er men just nu är det helt galet sjukt mkt....massvis på jobbet för både maken o mig....o så klart massvis hemma osså....maken ska bygga friggebod snart....känns som att vi hade haft mer än tillräckligt utan den. Loppan är stor o duktig o hjälper mer än gärna till med allt.....
    Inskolningen på nya dagiset har gått bra.....är lite få barn.....tre barn o tre fröknar.....mellan 0730 o 0900 så är loppan själv med 3 fröknar....men hon är duktig på att sysselsätta dem! Verkar trivas kanon o nu sover hon också bra på lunchen!

    Syrran har det lite extra motigt nu....stora tjejen tycker hon är mobbad i skolan....men eg så är det bara småretandes.....mellan alla....men HON känner sig mobbad.(o tycker alltid hon har varit det) men hon vill själv inte umgås med tjejerna eller de andra i hennes klass....o umgås man inte så....ja då blir man ju lite utanför om man inte själv bjuder till......tyder ju inte lite på en diagnos....så hon mår jättedåligt....men inte fan säger pappan ja till att hon ska utredas o kunna få hjälp....han snackar om krishantering.....men HAAAAALLÅ? Han är så jävla urbota bottenlöst dum i roten så att tom amöborna ingår i geni-klassen förre honom....

    Nu måste jag tyvärr återgå till att jobba.... ...måste passa på medans loppan lunchsover.

    Massa o kramar till er alla

  • ingenjörsbruden

    Heloise: Hon är så ljuvligt söt!

    Bruttan: Fy, stackars Moa! Skönt det onda har släppt! Fick ni sålt mkt tunnbröd?

    Lanovia: Härligt att er resa gick bra....o lite skit får man väl räkna med?!

    Ninnis: Jodå jag månar om mig själv....planerar trädgård! Vi tar saker o ting lite åt gången...inte lönt att stressa eller oroa sig.....i helgen fick vi äntligen vår vattensten på plats....kommer ni ihåg att vi önskade oss presentkort på vår 65årsfest....det blidde en vattensten så här långt....jäääättefin! Ska bara plantera lite runt den!
    Funderar på silkesnäva/Ballerina (blommar ju rätt länge) som är låg o fin, någon fint prydnadsgräs i bakgrunden......vad tror ni om det?

    I påsk har vi tänkt plantera vår stora rabatt...ska beställa blommorna idag!

    Fru Bygg: Mysig med sommarstugan!
    Mammigheten....ja du....Ballabus är ju osså rätt mammig...men jag brukar berätta för henne att mamma måste laga mat.....eller mamma kan inte bära på dig för mamma får ont i ryggen(liiiite vit lögn).......gå till pappa o mys....o nu myser hon mer än gärna med honom......sen har barnen ju sina faser.......oroa dig inte över det.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård