Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-05-15 17:49:54 följande:
    Elvis kom 13.45 alla mår bra! Skriver mer sen!
    Åhhhh GRATTIS!!! Välkommen, Elvis!!
  • ingenjörsbruden

    Flamman: Skönt med ett rejält snack. Trist att det ska behöva bli så här....men du o töserna förtjänar att må bra o vara lyckliga o glada.

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-05-16 09:20:32 följande:
    Hej Ingis! Läget?
    Hej hej! *vinkar glatt*

    Allt bra i casa ingis....hade ett rejält snack med maken i fredags.....vi är rätt slutkörda båda två o rätt frustrerade på....det mesta....men vi löser det!

    Busans dagis är stängt idag så jag är hemma med loppan....i helgen så har vi städat o röjt o haft min syster på middag o svärisarna var här i fredags....svärmor hade grundmålat allt trä till friggen....helt underbart!

    Hur e det med Ninnis idag?! Spännande att vara nästa på bebisploppartur va?!
  • ingenjörsbruden

    Bruttan: *dreglet ligger som en vårflod* Guuu va gott allt lät! Hoppas att det räckte....
    Vad tyckte nu Stora I om konfirmationen o allt?

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-05-16 11:04:07 följande:
    Så, på bb nu till kl 5-6 när doktorn går ronden. Elvis sover i min famn och vi sov till jaöv nio. På rygg! Lyx!

    Bruttan; han nog sova 20min innan vattnet gick.... Men jag sov nog mellan varannan värk, i två minuter...

    Förlossningen: Vattnet gick kl 01.45. Ringdeförlossningen och de sa att jag skulle komma in direkt pga det instabila fosterläget. Ringde morfar som kom direkt med taxi som vi tog vidare till kk. Väl inne på prenatal så låg han fibt neråt men lite ruckbar och jag hade svaga värkar var 3-5min. Batman åkte hem och sov lite, jag sov på prenatal (lugnare utan snark, pappa och E) men fick ta värkar varannan minut. Kl 5 gjorde de riktigt ont och jag var bara öppen ett finger. Kl 6 ringde jag mamma och kl 8 kom Batman och jag var öppen tre cm. Han började massera länden och det var jätteskönt! Det tog 2/3 av smärtan. Hjärljuden gick ner när jag hade värkar, så vi blev körda till förlossningen i rullstol. Där fick jag sitta på pilatesboll och Batman masserade vidare. Barnmorskan insisterade på lustgas, men jag slängde bort den på första försöket. Blev bara förvirrad! Akupunktur nålarna skulle sitta där Batman masserade så det tog vi inte heller. Kl halvtvå fick jag hänga över sänggaveln och då började pressvärkarna. Aj aj aj! Precis i personalbytet, så det var 6 barnmorskor på en gång. Var inte helt öppen så jag fick flämta. Tio min senare var jag helt öppen och fick jag börja pressa. Teletubbie-nålen han hade för att mäter hjärtljuden hade losnat, så de ville byta ut den och mitt i rotande sa de, men här kommer ju huvudet redan! Jepp, det visste jag väl! Jag flämtade igenom en halv värk för jag ville inte pressa up honom för fort och spricka för mycket. Sen jäklar! Hela lilla babyn i en kläm! 13.45 var han ute! Var så öättad över att det onda var borta och att magen var tom! Han skrek så fint den lille... födde ut moderkakan och blev sydd lite i blygdläpparna. Fick mackor och te och födelsedagsflagga! 3710g och 53cm! Fina killen! Fick beröm av barnmorskorna och jag tycker också att det gick bra! Maken var fantastisk! Jag lyckades sova mellan pressvärkarna! Det ni... Och som jag halucinerade på träden i parken utanför... Ja, att föda barn är en stor upplevelse! Tacksam för min födelseförberedande kurs jag tog i dk, vet inte hur jag skulle klarat det utan min andning, fokus och Batman.
    Du, hvidis....DU är bäst! Wow vilken förlossning! Sova mellan krystvärkarna!! Jisses!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-05-16 10:31:47 följande:
    Bra att du och maken löser det tillsammans, även om det är jobbigt. Styrkekram!

    Det är bara bra med mig, tack! På ett sätt känns det verkligen som att det närmar sig, samtidigt känns det som att det är jättelång tid kvar. Vecka 34 idag
    Inte långt kvar alls!
  • ingenjörsbruden

    Fru Bygg: Herreegud...o du pratar om fika???? Det är en riktig byggare det! Har ni planerat för att ha stugan som året-runt-boende eller? Vi hade 8 veckors lev.tid på fönster.....men ni har kanske redan beställt....

    När har ni tid för lite fika då? lör eller sön 28-29/5 är vi obokade....

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-05-16 12:14:57 följande:

    Men SHT! är klockan redan sådär mycket!! ag som ska promenera hunden innan vattengympan!

    *sveper kaffet*

    Seså, ändan av stolen och ut!

    Jag återkommer senare i eftermiddag. Idag är det kallt, blåsigt och regnigt, så mer än en snigelrunda tarvas icke utomhus. Inne däremot, borde vi storstäda å det radikala.
    Men det kan man kanske ignorera en liten stund?


     


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ignorering bifalles!
  • ingenjörsbruden

    Nu lunch.....kyckling med bladspenat, vitlök o soltorkade tomater i en härlig gräddsås o så har jag rättike-tagliatelle till....MUMS...var det igår iallafall!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård