Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-09-12 08:52:12 följande:

    Helgen avlutades på bästa sätt... Megamys med en mycket speciell person som kommit mig mycket nära... och ger mig så mycket kärlek att hjärtat svämmar över ♥ ♥ ♥ Gud är god...


    Det GILLAR jag SKAAAAARPT!!
    Härligt att helgen avslutades bra! Hoppas att exet kan sköta sig o bete sig vettigt.

    Blommis: Fått tag i Bruttan?

    Leksi: Det är bara slapperiande, öldrickande o något studiebesök som står på schemat. Ska bli så GÖTT!
    Maken ska ju passa loppan helt själv, jag hoppas att det går bra, men jag är lite fundersam. Men han o loppan behöver det DEF!
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-09-11 21:45:26 följande:
    Kikar in och säger hej! Här är det förkylt som bara den... började med mannen påvägen hem från Stockholm förra helgen, han kände sig bättre i morse men då vaknar jag med skitont i halsen och ingen röst. Även Orvar är lite förkyld, sov som en kratta hela natten, skulle ligga mot mig för att komma till ro. Jag hade massa roligt inbokat denna veckan, men har fått boka av första halvans planer iaf. Tur i oturen att vi inte stannade och hälsade på hos en av trådtjejerna förra helgen, ahde ju inte varit kul att smitta ner er.

    I fredags var vi på babysim första gången, Orvar tyckte det var superkul och sprattlade som bara dem.. ska bli mysigt att gå på det 10 veckor framåt nu. Hoppas Orvar fortsätter gilla det.

    Förresten får jag tänka efter hela tiden nu vad jag skall kalla sonen, konstigt med han känns inte som Orvar längre

    Nej nu är det sängen som gäller, hoppas jag kan titta in till er i morgon. Saknar er!
    Krya på er!!! Trist med avbokade planer. O jaaaaa babysim är SÅÅÅÅÅ härligt! Han kommer att tycka det är toppen är jag rätt säker på!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-09-12 10:22:51 följande:
    Hoppas ni får skön vila idag, Leksi och Lanivia.

    Fru Bygg, hur är det med dig?

    Jag lade ner Mini i korgen för en stund sedan (klarvaken men trött) och tänkte se om han kunde somna på egen hand. Jag stålsatte mig och har hört honom gurgla, "prata" och vara på gränsen till att börja gråta en bra stund nu, men nyss blev det tyst. Jag gick ut för att titta, och han har somnat! *high-fivear mig själv* 
    Yey!

    Var rädd om dina handleder!

    Lanovia: Var rädd om dig o försök vila om du kan. Bra vänner finns alltid kvar!
  • ingenjörsbruden

    Heloise: UUUUUUnderbart att få läsa ditt egoinlägg! Vilken lycka! Blir så glad!

    Lanovia: Tänder gör skitont....stackars liten!

    Villemoa: Grattis till en 3,5 åring o en 10 månaders! Så stora de har blivit! Duktiga M som vågar själv!

    Leksi: så skönt att förkylningen börjar ge med sig!

    *tar dfk i handen o knökar ner oss i resväskorna....yes långresa*

    Tack för alla grattningar! Ni är gulliga!

    Här är det fullt ös......som vanligt!

    Hur är det med fru Bygg?

  • ingenjörsbruden

    Syrix: just det, skulle ju kommentera astma-diagnosen på kissekotten. Skönt att det "bara" var astma. Hoppas hon mår bättre nu.

  • ingenjörsbruden

    Jag borde veeeeerkligen INTE vara här.....men jag viiiiiiiiiill inte jobba..... .......har tråkprotokoll att skriva o gud som jag kan dra på det.... Bara att ta tag´it!

    Nu har jag släppt bomben med långfärd till Blommis för maken......han blev allt annat än glad....riktigt förbannad faktiskt.....pucko! Han fattar inte hur viktigt detta är för mig. Plus att jag faktiskt vill kunna vara liiiiite mobil fastän vi har barn. *surar lite* Men jag SKA iväg! Så är det med det!
    Brukar ta en tur till Norrköping/Linköping varje sommar o hälsa på mina gamla universitetskompisar, brukar bli härlig semester, flyttar runt bland kompisarna o blir duktigt ompyssslad!
    O den resan blev ju inte av i somras pga bilen o turbon, så jag anser att jag har en resa innest´ående eller hur?!

  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-09-13 13:02:22 följande:
    Jo, det kan man verkligen tycka. Jag har visserligen en vecka kvar till BF, men har gått och väntat på denna lilla prinsessa nu i ett par veckor. Har ju inte mått så bra, så det hade varit underbart om hon ville titta ut snart (typ nu!)

    Synd att man inte kan påverka det själv ngt!
    Den som väntar på ngt gott.....
  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-09-13 13:05:07 följande:
    Här är det status quo vad gäller febern. Känner mig ganska risig, men muntrar upp mig så gott det går med kaffe och kanelbulle från bageriet runt hörnet. Det fungerar riktigt bra, åtminstone så länge kanelbullen fanns kvar...

    Det gick så bra igår hos veterinären! Hon tyckte att vi inte behövde ta röntgenbilder denna vecka (vilket lillmisen hade varit väldigt glad över om hon vetat att det ingick i planerna från början), eftersom det både lät och kändes bra med lungor och lymfkörtlar och allt. Så nu är det nedtrappning av kortisonet ytterligare en vecka, och sedan provar vi utan medicin och hoppas att astman håller sig borta nu när hon inte utsätts för röklukten. Vi hade ju en inneboende (parasit!) i en vecka, som rökte som en skorsten - utomhus förstås, men röklukten sitter ju kvar i andedräkt, kläder och hår. Han åt massor av vår mat och drack upp nästan en hel box vin själv (alltså, vår vinbox!) under denna veckan, och krävde att få stanna kvar extra länge för att tvätta i vår tvättstuga. Men då passade inte morgontiden 8-12, eftersom det var aaaaalldeles för tidigt, så fästmannen fick väcka honom kvart i tolv eftersom han fortfarande inte var uppe och den tvättid han tiggt sig till skulle börja kl 12 - plus att fästmannen fick gå och handla tvättmedel! Inte ens en liten blomma eller en flaska vin som tack för att han fått bo hos, totalinvadera halva lägenheten, sova till ett varje dag, äta vår mat och dricka upp vårt vin och vår öl, utan bara ett "tack för gästfriheten"! Skrikandes Dessutom så snål att han tyckte att 1 kr för ett sms var för dyrt, så JAG behövde svara  en gemensam vän som smsade HONOM! Åh jag blir fortfarande så arg när jag tänker på det!!! Det var ett par dagar efter att han flyttat in som katten började hosta. Egentligen skulle jag skicka räkningarna från djursjukhuset till honom! Demon

    Oj, förlåt för den långa svadan. Det är ju egentligen inget allvarligt alls, men jag blir fortfarande så arg när jag tänker på det. 
    Ahhh men vilket riktigt ARSLE! Han hade inte fått hälsa på fler gånger hos mig iallafall! *svingar lite med knölpåken*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård