Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi skrev 2011-09-20 13:23:58 följande:
    *hojtar* Jag kan inte se dina fina rabatter
    Fixat! Nu ska du kunna se!
  • ingenjörsbruden

    Usch för sjukdom när det är dopdags! Håller tumme för att det inte sprider sig!

    Blommis: Hur har det gått med villavagnen? *kikar oroligt på mina fingrar o tår som hålls allt vad det kan men som börjar flamma lite mot lila*

    Ninnis: Härligt med besök!

    Hvidis: Hur går det med era dopplaner? Härligt med mys med mormor o kantarell-letning!

    Leksi: Fyyyyy för krupp! H oppas medicinen gör nytta o ni får sova bättre inatt!

    Lanovia: Jisses va ni sliter! Var rädd om dig bara!

    Solde: Cyklar chefen din? Ska jag lufta däcken till henne? *moahahahaa* Vågar inte använda hela mitt register då både du o chefen jobbar "närmre" The Big Boss! Igår höll o klappade jag grannens skogis........längtade massor efter min hårboll o tänkte på dina hårbollar! Hoppas allt är bra med dem! Spännande med danmark o chans på 3e titeln! Jag lovar hålla tummarna, fast de lär nog inte behövas så mkt.....

    Fru E: Hur har det gått på dagis för vilddjuret? Hur är det med dina knä? Eller var det rygg? *snurrig*

    Villemoa: *smyger in o norpar en rejäl bit kladdkaka*

    Dfk: Tackar för grattning! Hur är det med dig?

    Syrinx: hmmm det var ngt jag skulle skriva till dig.....hmmmm....tappat det helt.... Du får en MEGAKRAM istället!

  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2011-09-22 10:49:05 följande:

    *skyndar in*


    Hinner inte kommentera, såg att Ada och Beda ska döpas på söndag: Hoppas att alla tjejerna är friska på söndag.


    Vi hade "vid din sida" på parvlarnas dop. Jättefin och enkel att göra om till att handla om fler än ett barn. Den är inte särskilt svår, så en duktig musiker kan lätt lära sig den om ni har noterna.


     


    Förresten: jag har lyckats sova middag en gång. Utan sömntabletter. Det låter fånigt, men det är ett jätteframsteg.


     


    Nu ska jag fixa mat åt hungriga (och lite förkylda :-/) parvlar.


    Ohhh va härligt! Vilket framsteg! Hoppas det håller i sig! KRAM
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-09-22 10:50:43 följande:
    Gah vad långsamt Internet/BT går idag.

    Idag är det vila som står på mitt schema. Har så förbenat ont i magen när jag försöker gå, var ingen skön hundpromenad idag. Har fixat så E får vara en timme längre på förskolan för att verkligen ta vara på tiden. Imorgon skall hon vara hemma hela dagen så tänkte att då behöver jag nog en timme extra idag. Skulle egentligen varit till ett köpcentrum med en kompis idag men nu kommer hon hit istället, blir ju bra mycket lugnare.
    Kroppen är verkligen duktig på att säga ifrån när den behöver lite rast. Fast jag kanske är för duktigt på att pusha den till gränsen också... Men är så svårt att låta bli när det finns massor att göra.
    Sirap i ledningarna.....

    Var rädd om dig! Skönt att ni har så "lite" kvar. Men jag undrar om ni kan ta det lugnt sen
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-09-22 10:54:24 följande:
    Har förresten fått sms från Fru Bygg idag, de är hemma nu och storasyster är mycket stolt. Hon skall försöka logga in snart o uppdatera lite. Hoppas det blir väldigt snart för oss nyfikna, men antar att de har fullt upp hemma.
    Ohh va härligt!
  • ingenjörsbruden

    Idag är jag en synnerligen stolt mamma.

    Busan har börjat sitta på pottan på morgonen o på kvällen. O nu 3 dagar i rad så har hon gjort både nr 1 o 2 där. Gäller att man har en bra bok så hon gärna sitter en liten stund.

  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-09-22 13:01:11 följande:
    Maken och E körde sen hem och jag och bebisen stannade en natt på BB. Allt var toppen med oss, men jag hade riktigt mkt ont av eftervärkar och fick en hel del smärtlindring. Igår lämnade maken E på dagis och kom sedan till BB för bebisens läkarkontroll. Vi hade även utskrivningssamtal eftersom vi ville åka hem. Jag mådde mkt bättre och vid tiotiden så åkte vi hem. Där tog vi det lite lugnt innan det blev en del besök. E fortsatte vara så gullig mot sin lillasyster och vi är så stolta över våra två underbara och fina döttrar. Sammanfattningsvis så känns förlossningen ändå perfekt, för E sov och fick inte se mig ha ont ( hon brukar alltid bli ledsen om hon ser mig ha det minsta ont). Svärmor kom snabbt och jag var riktigt trygg med det. Vi hann in till förlossningen och både jag och bebisen mår toppen. All personal var underbar och just nu så känns det knappt att jag fött barn. Hoppas detta håller i sig och att man kan fortsätta må bra. Vi är trötta och visst är det full fart med två små barn. Men nu är ju maken hemma en tid och E får vara på dagis och få lite egentid där medan vi får chansen att lära känna bebisen. Och fundera på namn, för det är inte det lättaste!
    Åhhh vilken fantastisk berättelse! TACK, Fru Bygg för att du ville dela med dig! Va skönt att du inte behövde sys o att ni alla mår bra! KRAM!
  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2011-09-23 09:48:14 följande:
    men hörrni, idag är det freeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaag!
    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYY!

    O det är GÖÖÖÖÖTT!
  • ingenjörsbruden

    Flamman: Alltså....jag ska inte skriva alla elakheter jag tänkte tortera ditt ex-as med, förutom att strö glaskross marinerat i sambal olek  innanför hans ögonlock och förhud, istället fokusera på så glad jag blir när jag läser om mys med musikern! Ohh så ljuvligt! DET är du väl värd! :-P

    Heloise: Va roligt att läkaren tyckte att Snäckans gom såg normal ut.
    Ang mat o sovtider....öööhh ja...hrmmmm...hur var det nu..... loppan vaknade vid 6........åt gröt vid 6.30.....sov en timme till vid 9......bus o lek 10-12....lunch.....lek o bus...sen sov hon 1-1,5 h mellan 14-16.....middag vid 18 o sen välling vid 20...rätt tajt mellan middag o kvällsmål....men hon åt o sov sen hela natten med bara någon drickapaus emellan....(vatten i nappflaska)....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård