Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Bruttan, vi har suttit och gogglat lite på floaties nu. Vart har du köpt din/dina? vi hittar något som verkar vara det du menar för typ 200kr. Är det typ vad man får räkna med att det kostar eller?

  • lanovia 08

    Klockarbol tack för en trevlig presentation. Mindre kul att höra att ditt liv kollapsat? Är det maken det blivit problem med? (och detta behöver du inte alls svara på om du inte vill).

  • lanovia 08

    F-N vad jag är less på denna sidan. Den beter sig ju precis som den själv vill. Skrev just ett inlägg som bara försvann ut i cyberrymden.

  • lanovia 08

    Hvidis surt att läkartiden blev uppskjuten. Mycket som händer 2/2 i år.
    Spännande med RUL Ninnis. Finns det någon ny magbild att få se?
    2a feb fyller E redan 1 år, fattar inte hur fort tiden går. Tänk att det snart är 1 år sedan vi fick se världens finaste lilla människa för första gången.

  • lanovia 08
    Soldemor skrev 2011-01-20 10:19:25 följande:
    Teknikens makt över den lilla människan...
    mmm... och den gör mig GALEN
  • lanovia 08

    Meningen är att jag skall gå och simma nu. Maken har tagit med E på pappis och jag skall gå och träna innan dem kommer hem igen. Men jag kommer inte iväg. Började gråta när de gick iväg. Just nu tycker jag det hela är lite jobbigt. Det är ju verkligen inte jag som är mammaledig längre. Min tid är slut och nu är det makens tur.
    Jag kan inte säga att jag skulle vilja ändra på det. Men jag tycker att det är lite jobbigt mellan varven.

  • lanovia 08

    Fru Bygg vad kul att eran E trivs så bra på dagis. Jag får väl fråga när ni har haft henne där lite längre om ni märker av deras pedagogik något.
    vi har satt henne på Montesorikö, men här får de inte börja på det förrän de är 3 år, men de skall ändra på det, fråganär bara när...

    Tycker det här med dagis är svinsvårt. Det dagis vi fastnat mest för har blandade åldrar 1-5, men vi gillade deras sätt att jobba på bättre och gillade verkligen hon som visade runt oss. Andra dagiset har uppdelat 1-2 och 3-5. Vilket vi kan se fördelar med men vi blev inte lika imponerade av deras sätt att jobba Sedan blev vi lite fundersamma över personalen, majoriteten icke-svenskar. Vilket ABSOLUT INTE för något om  de pratar bra svenska. Men hon vi pratade med var ingen höjdare på språket... hur påverkar de barnen när de skall lära sig prata???

    Ett annat vi ringde till kunde inte förstå varför vi undrade hur mycket de var ute. Jo därför att vi tycker att det är viktigt att barn kommer ut. Jaha men är det ett ur och skur dagis ni söker? Nej bara ett där barnen kommer ut lite på dagarna. Ja men annars finns det ett ur och skur dagis en bit bort... Nej vi är inte intresserade att köra iväg henne med bil när vi har dagis inom gång avstånd.
    Det dagis kommer inte högst på våran rangordning.

  • lanovia 08

    Nej nu skall ajg sluta tycka synd om mig själv. Dags att gå och röra på sig.

  • lanovia 08

    Hejhej
    Någon som kommer ihåg mig?
    Jag försöker läsa här och hänga med men det går hopplöst dåligt just nu. Tänker på er. Tänker mycket på Flamman? Hur går det för dig?

    Heloise klart du blir bitter och ledsen mellan varven. Alla vill ju sitt barn det bästa här i världen. *kramar*

  • lanovia 08

    Jag började jobba igår. Känns bättre än vad det gjorde när jag tänte på det förra veckan. Går helt ok att åka iväg på morgonen och sedan slutar jag jobba runt 15 så jag får ju en lång eftermiddag hemma med familjen. Tror nog det här skall vara ok februari ut.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård