Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    E tackar för alla grattis.
    Jag är fruktansvärt nostalgisk idag. tänk att det redan gått ett år. Hon föddes 10.26 så nu höll vi henne alldeles nyfödd i famnen. De två lyckkligaste människorna med den finaste lilla bebisen i famnen. Som vi hade längtat. Och vilket underbart år det har varit. Visst mycket jobbigt med depression, renovering etc. Fast desto mer utav glädje och kärlek.

  • lanovia 08

    Fru Bygg, innebär det att du är någonstans vid v 9 nu??
    Någon anledning till att ni gjorde VUL eller bara rutin? Här tror jag man bara gör det när man är förstföderska om det inte är något särskilt, men det är ju olika överallt.

    Ditt tillkännagivande har fått mig att inse ännu mer att jag vill verkligen nu! och vettni jag tror jag omedvetet ljög väldigt effektivt för er igår. För jag sa ju att jag lugnt räknar med att det kommer ta ett år igen. Haha kan jag ju försöka inbilla den som vill tro på det. Visst är jag livrädd för det men lugnt räknar med det? Nja...

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-02-02 12:30:33 följande:
    Någon som har lust på en trådfika på lördag?
    Jag.

    Jag kommer kanske befinna mig i era trakter 14-15 maj.
  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-02-02 12:05:40 följande:
    Intyg från läkaren med 100% sjukskrivning. Check! Nästa: försäkringskassan... Hur går man nu till väga?
    Något annat var väl knappt möjligt. Nu håller jag tummarna för att FK fattar läget. Där verkar ju däremot allt vara möjligt.
  • lanovia 08

    Vet ni idag känner jag en viss förtvivlan. Jag tycker att det är helt underbart att vi kan dela tunga saker här. Att Flamman skriver av sig, Blommis har det jobbig, det är underbart att ni delar med er. Och jag hoppas verkligen att alla skriver allt tungt som behövs.
    MEN jag blir så ledsen när andra (gäller mig också) inte skriver det som de behöver för att det inte är för stort. Vad är mitt problem jämfört med andras? Ja så tänker jag ofta och håller tyst, eller skriver och känner att jag drar upp värsta i-landsproblemet. Vi finns ju här för varandra, för ALLA. Jag tror att det är viktigt att vi tar upp "små"problemen också annars blir det en väldigt tung tråd.

    Jag blir ledsen när jag tänker på att Fru Bygg behövde ventilera tankar i höstas men inte kunde med att ta upp ett sådan "litet" problem. Vet inte vart jag vill komma med detta. Inte mer än att jag tycker att vi skall sluta se våra problem som små och betydelselösa.

  • lanovia 08

    Hoppas jag får fram det jag vill, inte smart att skriva när hjärnan är degig efter alla dagens formuleringar i jobbet.

  • lanovia 08

    Idag är jag bitterfittan nummer ett. Fula ord vill hagla ur min mun och helst skulle jag vilja lägga mig i ett hört och gråta, men det sista har jag bestämt mig för att vore alldeles för barnsligt.
    Vi har sparat, vi har på en lön minus denna månad kämpat och knegat för att klara oss på så lite utav våra sparpengar det bara går, allt för att kunna ta övriga sparpengar och betala Egyptenresan. Vi har med hjälp av presentkort vid födelsedagar och jul lyckats. Vi har längtat och trånat. Vi var ju tvugna att ställa in Greklandssemestern i hösta så nu ville vi verkligen komma iväg.
    Hur det gått kan ni nog räkna ut själv. Alla plan till Egypten är inställda
    Det suger så jävla fett!!!!! (väldigt moget uttryck)

    Nej Kanarieöarna är inget allternaiv, kostar lika mycket om inte mer men sämre hotell och erbjudande om plats. KapVerde skulle vara underbart, men då måste vi punga ut typ 6000 kr till.

  • lanovia 08

    Ninnis, en liten kille. Så underbart. Det är bra med fler killar i tråden. Blompojken räcker ju inte långt, bigami är ju förbjudet i Sverige. Vi får ju inte glömma att det finns en B till och en A. Men 3 pojkar till alla dessa tjejer.

    Vad gäller liggdelar. Tja, nu har ju inte jag aktivit valt vad vi skulle ha för liggdel eftersom vi ärvde våran vagn. Men vi har mjuklift i våran och det tycker jag har varit suveränt. vi har vagnen stående ute i förrådet och när E var liten var det så smidigt att ta på henne allt inne, lägga henne i liggdelen medans jag själv klädde på mig. Jag vet inte hur liggkorgen är i vikt och lätthet att bära med sig, men mjuklift har varit jättelätt och smidigt att flytta mellan hus och vagn.

  • lanovia 08

    Fru sy jag sällar mig till skaran som är imponerade över hur bra du klarar av rollen som levande. Man klarar ju det man måste klara, men ändå... i am impressed.

  • lanovia 08

    Tidigt du var vaken imorse. Skönt att ha mamma på besök kan jag tänka mig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård