• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Just det Hvidis; hoppas läkarbesöket går bra imorgon!

  • Villemoa

    Skitsnygg bikini Flamman!! Önskar jag hade en kropp som passar i en sådan, får väl gömma mig i vassen på Rhodos sen... Smart att ni har delad ekonomi!

  • Villemoa

    Vad glad jag blir för din skull Fru sy, att du kan sitta upp och så! Förstår att du har ont i ryggen. Snart är Orvar här!

  • Villemoa

    Heloise; klart att Elise ska ha två klänningar, även om du KAN välja har tittat på samma klänningar till Ellie

  • Villemoa

    Fru sy; mäh, det var en dum kommentar! Bra att du ringde upp och sa hur du kände! Tack för din kommentar även om jag inte känner mig så fin just nu. Förhoppningsvis kommer de promenader jag så smått börjat gå att ge resultat. Moa har två kompisar på dagis som också fått småsyskon och deras mammor och jag umgås mycket med. Vi har börjat gå till BVC när det är Babymassage, en promenad på ca 35 min. Nu när isen börjar försvinna från gatorna blir det lättare att gå.

  • Villemoa

    Hvidis; vi åker till Rhodos den 12-19 juni. Vi ska bo på Fritidsresors nybyggda Blue Village och vi har bokat All Inclusive. Det ska bli sååå skönt att få åka iväg!! Lagom varmt med två kottar och Ellie lär ju heller inte kunna krypa då, hon kommer vara exakt 7 månader när vi åker.

  • Villemoa

    Hvidis igen; jag fyller också snart och har inte den blekaste aning om vad jag önskar mig! Ev att få göra naglar så man är lite fin till semestern skulle iofs också vilja åka iväg en helg och bo på hotell. Vi behöver komma bort lite och bara vara tillsammans. Maken har haft mycket med jobbet sen Ellie föddes i princip. Så det skulle jag kunna önska mig

  • Villemoa

    Flamman; tack för orden! Hoppas också på att va en hottie till juni Hoppas du får lite extra klirr i kassan på nåt sätt så du kan komma iväg med flickorna! Det är fasligt vad otur du haft med bilen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård