• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här har Moa blivit sjuk igen! Hon har 39.9 i feber så hon pinade i sig Alvedon utblandat med lite läsk nyss. Sen fick hon, till sin stora glädje, en Piggelin som belöning För två veckor sen hade hon ögoninflammation och så nu detta. Jag undrar om det finns nåt samband. Funderar på om vi inte ska ta henne till vårdcentralen sen så en läkare får titta på henne. Hon säger att hon har ont i halsen också.

  • Villemoa

    Ninnis; vad härligt att få shoppa lite i Ullared! Har aldrig varit där faktiskt men vi har pratat om en utflykt dit nån gång i år iaf Hoppas du kryar på dig snart också!

  • Villemoa

    Andbeyond; SPÄNNANDE med känningar! Det låter helt klart som att det är på gång, snart har du din dotter i din famn! Jag hoppas förlossningen blir smidig och inte alltför utdragen. Kram

  • Villemoa

    Heloise; Moa mår bra nu. Febern steg till över 40 grader under fredagskvällen och sen på lördagen var den puts väck! Känns lite mysko, att hon hade så hög feber bara i ett dygn. Den kom lika hux flux som den försvann! Vet inte om jag ska bli orolig. Ska på 3-årskontroll på BVC på fredag så jag ska fråga då. Kanske är läge för ett blodprov också.

  • Villemoa

    Apropå att hinna hemma; jag är ju en rätt vanlig morsa kan jag tycka. Flänger inte nämnvärt mycket, brukar hänga med två andra dagismammor och då är vi hemma hos varandra. Jag hinner med att göra grejer hemma och då har jag två ungar utan nåt särskilt syndrom, om inte 3-årstrots kan klassas som ett förstås Ibland VILL jag inte hinna med nåt hemma men det är ju en annan femma När Moa var bebis hann jag däremot inte så mycket, hon sov knappt om dagarna och skrek när jag la henne ifrån mig. Sen behöver man ju inte hinna med massa saker varje dag hemma heller. En lagom dos av att bara vara hemma och skrota och 'flänga' runt passar mig mest.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård