Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-05-03 14:19:08 följande:
    Nä, ninnis, han håller inte tidsplanen! Men aj vad det gör ont i ryggen- blir helt kallsvettig! Jag lagar lasange, och maken vill ju inte missa el clasico... Han får helt enkelt vänta till i morgon, som vi alla sagt hela tiden!
    Låter som mina förvärkar...... gissar också på i natt....testa vetekudden o försök o få massage, o du....slappna av....DET är du säkert MASSVIS bättre än jag på!
  • ingenjörsbruden

    Fru Bygg: fy för lite sömn! Hoppas makens jobb blir bra! Spanade du in trädgården när du körde förbi?
    Det är inte bissingar på gång?

    Flamman: SPA!!! DET är du så väl värd! Hoppas du får riktigt rolig! o vilken gullig familj du har som passar tjejerna! SPAa lite för mig med!

  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2011-05-03 15:34:34 följande:
    Förra veckan sa jag att jag skulle storstäda hela huset denna veckan för att få igång det (maken har skött det mesta av hemarbetet så länge jag varit sjukskriven). Men oj vad jag känner mig sugen på att städa - not.
    Städa är överreklamerat...

    Ninnis: :-´) va härligt att allt såg bra ut på ul! O va skönt det lät med lite träning o sen grillrester...mums!

    Hvidis: Vilken bra idé med en docka! Attans, ingen Elvis. Du kanske behöver rita en karta till honom?
    Hmmmm var har jag hört ngt om att man ska spela musik för bebben så att den söker sig neråt......alla sätt är bra eller?
    Jag gillar osså den barnaffären på triangeln! Den ligger på ovanvåningen och deras sortiment är speciellt, inga farliga färger osv....

    Fru sy: Usch ja...fy för lite nattsömn....o man ligger verkligen o lyssnar på bebisen....nu är ju orvar pytteliten.... .....men jag tyckte verkligen det var skönt när busan fick eget rum.....sov MKT bättre när jag inte hörde henne drömma o rumsterera om i sömnen. Kan ni inte turas om att sova i ett sep. rum? Iallafall någon natt....så du får ladda batteriet lite?
    Var rädd om dig o pussa på orvar!

    Här är det en blåslampa som jagar en....men jag känner mig asbestklädd.....inget biter på mig idag!
  • ingenjörsbruden

    Blommis: Underbart o härligt inlägg! Får en sådan energi o glädjeboost av att läsa det du skriver! O smultronställets glass är i en klass för sig....så svårt att välja bara!

    Heloise: RIKTIG skitdag ni haft! Bläää!
    Men vilken kommentar fr sköterskan!

    Ninnis: Jag tyckte väl att ul skulle vara längre fram! Virrpannan jag!

    Villemoa: hahahha vilken tjej! Henne får ni nog se upp med!

    Ett STOOOOOORT GRATTIS till dagens 1-åring!! Baby{#emotions_dlg.flower}Hjärta

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Lycka till på kursen!

    Hvidis: *komsikomsikomsi, Elvis*

    Villemoa: Jaaa gryn är så söta! Klart hon ska bissingar tidigt så hon kan bita ifrån!

    Solde: Vilka gulliga konfirmander!

    Lanovia: usch ja va jobbigt det är när hörntänderna kommer...säger det igen....alvedon! VAr rädd om dig!

    Fru E: *KRAMAR OM* Du....du är ABSOLUT ingen gammal skiva med hack i.....vi är här för varandra så bara bring it on o ööööööööös på oss!

    Blommis: Så gööött ni haft det! Skönt att allt gått bra och ni är hemma igen hela o fina. Har läkarna någon förklaring till varför dina värden har dippat? Fy fasen vilket migränanfall du fick....tur det gick över med mörkläggning o vila ett par timmar.

    Flamman: Låter som du haft en rätt härlig konferans! Synd på daten bara....

    Leksi: Jag skulle nog garnerat tårtan med lite passionsfrukts-innanmäte och kanske stående chokladflarn.....o så klart ljus att blåsa ut!

  • ingenjörsbruden

    Idag ska vi ha kalas....fullt ös....o så klart är busan inte riktigt på humör....allt ska gnällas o skrikas över....herrejisses...lite tidigt trots?.....eller så känner hon av att vi stressar lite.....

    Massa till er alla godingar

  • ingenjörsbruden

    Förlåt helt ego....varing för fulla ord...jag bara måste vräka av mig lite....

    Fyyy faaaaan va jag är LESS!
    Less på att alltid vara den som ska komma dagend middag, komma ihåg att handla, ombesörja tvätt och disk o sen på helgen.....så får jag fortsätta med samma sak....FÖR MAKEN BYGGER JU FRIGGEBOD.....o HAN är så HIMLA jättetrött....ja men faaaaan det var ju DU som absolut jättejättejättegärna bara måste göra det i i år o så skulle det ju aaaaaaabsoluuuuuuut inte gå ut över semestern......han skulle ta ut komp i jobba på den i 2 veckor......eller hur.....nä men varenda förbannade helg har han jobbat på den nu OCH dessutom jobbat skitmkt på jobbet....vilket jag osså har gjort vad jag kunnat.....men jag har tagit 95% av VAB OCKSÅ o därav hamnat hopplöst back.......Jag hämtar o lämnar busan varje dag UTOM när hans underbara föräldrar ställer upp o hämtar henne (en dag i veckan)....då jobbar jag alltid över o är alltid djupt tacksam för att jag kunnat försöka komma lite på rätt köl med jobblastet.....
    Jag fixar hela morgonbestyret med loppan och HELA kvällsbestyret med henne osså.....han FATTAR inte hur jävla bra han har det ( o dum jag är/varit). Dessutom så tar jag henne osså på nätterna....men hon sover i o för sig nästan alltid hela natten....men hallå.....är inte DET lyx för honom?

    Idag tänkte jag....Sibylla....DET får vi unna (?) oss idag....jag pallar inte stå i köket idag igen (kalas igår)...o så har jag HELT missat att de stängde 18.00....snopen?...Förbannad?...LESS!!!! Bara att åka till affären o handla.....hem med gravad lax o sås o upp på tallrikar o mat i mun.....roligt?! O så får man höra.....Så går det när man ska planera maten 5 ´min innan ätdax! MEN GÅ O DRA NGT GAM;MALT  ÖVER DIG!!! #%"!!!!!!!!!%¤¤¤¤ Määääääh.

    Idag skulle jag utan några som helst skrupler kunna SPARKA maken  enkel resa till sydpolen (längre  bort än nordpolen)....UTAN kläder!

    *är så satans jävla förbannad så det står som ett svart moln omkring mig o pyser konstant ur öronen*

    Nä...förlåt för ego- inlägg

    Hvidis: Hur mår ni idag? KRAM

  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-05-08 13:38:13 följande:
    Hvidis, läget???

    Maken har hört av sig. Kommer hem imorgon.
    Så nu håller jag på att storstäda huset.
    Medan han varit borta har jag inte lyft ett finger hemma. Bara slappat, rantat runt hos vänner eller haft vänner här, levt loppan och kopplat av. Och nu ser det ut därefter hemma Så nu är det väl bara att ta tag i skiten.... Fy fan vad jävla tråkigt det ÄR!!! Att städa alltså.

    Makens röst är kall som is (medan han pratar som vanligt och skrattar med andra) mot mig och det känns ju för jävligt måste jag säga. Precis som att han hatar mig. Att jag är pestsmittad.
    Hur ska jag orka ha det så???

    Äsch jag sörjer inte dejten, jag hade en mycket bättre istället där på konferensen Hundra gånger bättre. *hemlig*
    Det där vill jag hemskt mkt gärna höra mer om....
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2011-05-07 21:18:31 följande:
    Muggles & Hvidis - status på bebisfronten? Lugnt?

    Heeej Ingis! Låter som ni har det som oss ungefär. Kalas (fast vi har vårt imorgon), skrikig osamarbetsvillig bebis, fullt ös medvetslös. Hoppas ert kalas gick bra! Vad var det ni firade?

    Det blev en mazarin-jordgubbstårta till slut. Hittade ett enkelt recept i mitt utrivna-bra-att-ha-recept-hög. Har förberett idag, ska garnera imorgon. Hoppas den blir bra. Nu håller jag på att baka tekakor.

    Vad härligt att få åka på konferens med spa Flamman! Låter som du haft det superkul.
    Har du hört något från maken? När tänker han komma hem?

    Lanovia, du har mina djupaste sympatier! Fy sjutton vad jobbigt det är när man inte får sova!!! A sover jätteoroligt nu också så han måste vara inne i någon fas tror jag, för några tänder kommer det i alla fall inte. Hoppas E´s kommer snart så ni får bättre nattro alla tre.
    Mmmm lät som en riktigt smarrig tårta! Blev den god? *dreglar lite smådiskret*
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-05-08 21:02:32 följande:
    Jag håller på och funderar på att köpa bärsjal. Orvar börjar vara vaken lite mer och vill gärna vara nära... hade varit smidigt att ha händerna lediga så man kan greja lite samtidgt. Är det någon av er som kan ge tips på vad man skall satsa på för variant?
    Jag hade en i strechtyg...men just nu kommer jag inte på vad den hette....ligger i loppans garderob....ska försöka kika i morgon...Loomis kanske? eller? Nåja...den var suuuuperlång tyckte jag....tog ngn gng innan jag fick kläm på den....men sen tyckte jag den var superduper! Loppan gillade den osså!
    I den så kunde hon ligga som om hon låg i mina armar eller sitta upp med magen mot mig.....väldigt praktisk.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård