Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2011-08-22 11:26:14 följande:
    Ja det gör hon. Första dagen trodde jag ALDRIG att hon skulle kunna somna där. Jag försökte få henne att lugna sig på madrassen men det var upp o ner och fram o tillbaka. Andra dagen kom maken glatt hem o talade om att hon minsann somnat efter 15 min. Och sen dess har hon sovit alla dagar. *peppar peppar*
    Duktig tjej!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2011-08-22 11:05:59 följande:
    Daa
    Helvetes jävla skit!

    Flamman
    Härligt med rolig helg! Det är du och flickorna SÅ värda!

    Ingis - härligt att se dig här igen!! Låter som du har fullt upp som vanligt. Grattis till lyckad löneförhandling och ny rabatt! Men vad är det med maken?
    Ja jag undrar osså vad det är med honom......suger att inte kunna prata som vuxna om saker o ting.....känns som han sticker huvudet i sanden o hoppas på att allt ska bli superbra av sig själv igen......blir nog först när han får ett trollspö uppkört ngnstans där solen inte lyser......
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-08-25 12:05:09 följande:
    Kom igen tråden!

    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag är med!!!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-08-25 11:51:10 följande:
    Jag har precis brytit ihop och storgråtit efter att inte ha kunnat reda ut en hängande mobil som trasslat sig. Och maken åker till Tyskland om en liten stund. Mini skriker så fort man inte går runt med honom i famnen. Snälla säg att det är helt normalt?
    Helt normalt! Mini känner av att du är stressad/känner av att maken ska iväg. Han vill vara nära för det känns tryggt! Ta´t lugnt. Det kommer att gå bra!
  • ingenjörsbruden

    Flamman: trist att du inte tyckte dejten var lika bra som brandmannen, men kul att du längtade till ngt annat!
    Mindre kul med härjandet.....ashoooole!

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: De där leendena är helt obeskrivliga! Som man kan smälta!


    Daa: Håller tummarna för att sömnen fortsätter på rätt spår! Ballans dagiskompis på 2 år har fått syskon, 3 veckor gamla tvillingar. Träffade dem på lekplatsen, de såg rätt slitna ut men väldigt lyckliga! Tänkte på dina numera stora parvlar o allt dubbelmatning o dubbeltröstning o ja....tack för att jag/vi fått följa med o dela o uppleva er vardag!


    Heloise: Välkomna hem!


    Blommis: Håller helt o fullt med dig i det du skrev till Flamman i förra inlägget. Har tänkt så också både en o mååååånga gånger!
    Jag kommer aldrig att kunna sluta med BT, behöver läsa dina kloka ord, helst dagligen!


    Fru Bygg: Hoppas pluppen kommer snart så du får gosa o mysa!


     

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-09-06 07:44:01 följande:
    Vad härligt Ninnis! Hoppas att ni fick sova gott i natt också. Bra dagssömn ger god nattsömn har jag hört. Min lille store J sov fem timmar i sträck inatt! Hurra! Jag han nog med ett par drömcykler för jäklar i min låda vilka äventyr jag har varit på i drömmarnas rike inatt. Ja, utan drömmar blir man lätt tosig. Och på tal om det så är det ju underbara nyheter från Dig Daa! Hoppas att det håller i sig! Och skönt att få vända allt med en kurator. Heja dig!
    YEY för 5 h nattsömn!
  • ingenjörsbruden

    Här är det bra, riktigt på tiptop faktiskt för en gångs skull!


    Maken o jag lyckades kommunicera till slut, herre min gud va det kan vara svårt. Kom fram till, som vanligt, att vi båda två har förbättringsmöjligheter på vissa plan!


    Ballabus fyller år på lördag o blir TVÅÅÅÅÅÅÅÅ år! Jisses vilken tjej! Har humör för flera o trotsåldern är def här med besked. Jisses amalia! Tur att jag fått höra att man ska försöka vara glad när ens barn tar ut sina aggressioner o ilska på en. Det betyder att de känner sig trygga o litar på den personen. Men det är inte lätt att rabbla det mantrat!

    Trivs otroligt bra på jobbet o har rätt mkt att göra så jag hinner dåligt in här o skriva. Men läser så fort jag kan! Måste ju läsa alla kloka saker som sägs här.

    Är grymt sugen på att följa tåget mot casa Blommis.....hur har Blommis med sovmöjligheter?....o hur har ni tänkt ta er dit?


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård