• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi, Dalarna är jättefint sommartid! Vi var i Tällberg en långweekend i somras och bodde på Dalecarlia hotell. Vi strosade runt i byn, åkte in till Leksands camping en kväll och åt pizza. Det var så mysigt så

  • Villemoa

    Undrar hur det går för Andbeyond? Tänkte tippa att bebisen kommer på min födelsedag den 29:e men jag tror hon kommer tidigare Orvar tror jag är en liten filur så han håller sig nog i magen till april, tidig april

  • Villemoa

    Det är rätt bra här Fru sy tackar som frågar! Vi börjar märka av pollensäsongen här. Värst är det för maken som är superduperallergisk Moa har också känt av det, hon är lite tröttare och det kliar i ögonen på henne så hon får droppar morgon och kväll.

  • Villemoa

    Ninnis; tror att det är att man får nåt, typ epidural eller liknande, för att kunna få sova. Är det nån som vet mer exakt?

  • Villemoa

    Ninnis, lite grann. Mest jobbigt för mig är hassel och al, som ju börjat blomma nu. Kliar i ögonen på kvällen och så har jag dov huvudvärk under dagen. Clarityn och liknande får jag inte äta eftersom jag ammar. Ska till BVC med båda flickorna imorgon så då ska jag fråga om det finns nåt man får ta när man ammar. Moa har ju uppenbarligen ärvt pappas allergi. Han syskon har också stora besvär, hoppas Ellie slipper!

  • Villemoa

    Maken har det som allra mest jobbigt när gräs och gråbo blommar. Han har varit allergisk sen han var tre stackaren. Jag tror du bör kunna ta ögondroppar Fru sy.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård