• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman; nej, nej, nej!!! Skickar många många kramar!!

  • Villemoa

    Ninnis; det är såå mysigt att köpa de där allra första kläderna som bebisen ska åka hem i från BB

  • Villemoa

    Heloise; glada nyheter från FK säger du, hmm..nu blir jag nyfiken har funderat på vad och har ett alternativ jag tror starkt på Hur går det med Elises ätande?

  • Villemoa

    Fru E; men så UNDERBART!!! Tänk att jag har känt det här på mig ta mig tusan Det här är ju bara så underbart, GRATTIS!!!

  • Villemoa

    Bruttan; vad skönt att ni börjar friskna till där hemma! Blä för PMS och HURRA för makar som kommer till insikt! Ansiktsbehandling, fot- och helkroppsmassage låter inte helt fel det heller Fick presentkort på The Ultimate Diva Treatment i julklapp där bla lerinpackning och helkroppsmassage ingår. 2½ timmas lyx bara till lilla mig Ska jag utnyttja så fort Ellie blir lite större och äter mer fast föda.


    Daa; så mysigt det lät när Axel & Fälga slumrade till! Håller med, lite nya bilder kanske? Cool

    Heloise; underbara, fina lilla Elise!! <3 Hon är en riktig liten fighter, kan ju inte vara annat med sån fin mamma och pappa! Vad bra att hon får börja med sin tillväxthormon-behandling snart!

    Mugglan; härliga Ada & Beda som växer! Jobbigt med fogproblem, vet jag alltför väl hur det känns. Jag åt Novalucid när jag var gravid med Ellie. Gaviscon, både flytande och tablettform, är ta mig tusan det äckligaste jag vet!!

    Leksi; vilken härlig morgon med lite egentid!

    Hoppas Ninnis och Blommis har härliga tider i Göteborg resp Stockholm! Lanovia har det säkert jättebra på drömresemålet också!

  • Villemoa

    Jag fick mens igår, har trott att jag skulle få det lite senare men jag vet att det inte är helt ovanligt att få det samtidigt som man ammar. Har sen en månad tillbaka ungefär bytt ut en amning mot ersättning och så har Ellie ätit grötsmakis i någon vecka också så det kanske inte är så konstigt att mensen kommit.
    Hoppas att den håller sig någorlunda regelbunden nu så jag inte får den när vi är på Rhodos.

    Hoppas alla har haft en trevlig helg hittills!! Många och kramar!

  • Villemoa

    Heloise, vi åker i juni och det ska verkligen bli jätteskönt! Kan verkligen rekommendera Grekland! Slutet på augusti början på september är där väldigt behaglig värme. Kreta är jättefint, Halkidiki också. Mallis har jag hört ska vara jättefint! En kompis ska åka dit två veckor i början på september med sina två barn, båda lika gamla som Moa & Ellie.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård