• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman; låter som en underbar helg!

    Vi får se om vi får njuta av det fina vädret ute eller inne i helgen. Moa har troligtvis öroninflammation Hon vaknade gråtandes igår kväll och klagade på ont i örat och så hade hon 38,8 i feber. Hon och maken har precis åkt iväg till vårdcentralen för att kolla upp ordentligt. Stackaren, inte nog med av att hon lider av pollenallergin, så ska hon få öroniflammation också!

  • Villemoa

    Fru E;    Alla ord känns så futtiga i sammanhanget...försiktiga kramar till dig!

  • Villemoa
    Leksi skrev 2011-04-15 22:55:24 följande:
    Åh vad jobbigt med öroninflammation för M, Villemoa! Gick det bra hos doktorn?

    Tänk att du hittade mig på FB....
    Det gick bra hos doktorn, det var inte öroninflammation som tur var! Hon har däremot mycket vax i öronen och det kan framkalla lite öronont. Inget vi kan göra åt vaxet tydligen, hon sa att det inte går att ta bort på barn utan man får hoppas att det åker ut lite vid dusch/bad. Så vi blev ordinerade att ge henne Ipren tre ggr/dag i tre dagar mot smärtan. Nåja, hon har idag varit pigg så då är det väl ingen fara å färde.

    Apropå att jag hittade dig på FB; har ju ditt mobilnummer sen vadslagningen om när Ellie skulle födas och då fick jag ju även veta ditt förnamn. Efternamnet fick jag reda på iom omröstningen av A som omslagsbarn Sen var det ju a piece of cake att hitta dig på FB
  • Villemoa
    lanovia 08 skrev 2011-04-15 23:09:28 följande:
    Villemoa om du hittat Leksi bland BTflickorna måste du också se till så hon kommer med bland BT-flickorna.
    Fixat!
  • Villemoa

    Det är trådbebis på gång!! 03.40 fick jag ett mess från Fru sy som åkt in med värkar och öppen 3 cm!!! Snart är Orvar alltså här!!! Stort lycka till till Herr och Fru sy!!

  • Villemoa

    Inget nytt, det är så spännande! Hoppas att allt går bra med tanke på vilken graviditet hon haft!

  • Villemoa

    Nu ska ni få höra; jag messade med Fru sy imorse och hon hade skickat ett sms igår eftermiddag som inte gått fram till mig! Förvånad

    Så här löd hennes mess;

    "Allt gick jättebra! Han föddes 11.07 igår fm. Väger 2584g och är 46cm, och så klart helt otroligt söt!"

    HURRA och välkommen till världen lille Orvar!! STORT grattis till Herr och Fru sy! Baby Baby {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower}

    Ser fram emot att få höra hur allt gick sen när du orkar. Njut nu av din lille filur! Glad Kyss

  • Villemoa
    Hvidbrud skrev 2011-04-17 19:13:40 följande:
    Muggles: hon måste vara i v. 40! 39+1 tror jag. Hon är två veckor före mig! Tänk att Orvar stannade till fullgångeb ha ofoget! Heja fru sy, hon har varit så himla duktig! Mugglan, du är i v. 34, eller hur var det nu?
    V.40 stämmer nog bra, hon var beräknad nu den 23:e

    Tänk Hvidis att du har lite drygt tre veckor kvar, han kan ju komma när som lille Elvis! Förvånad
  • Villemoa

    Hvidis; 4:e är ett bra datum, då fyller en av mina bästa kompisar och min svägerska. Jag tror också han kommer tidigare fast jag tippar tidigare än dig Valborg tror jag han kommer, då är det vår 7-åriga förlovningsdag.


    Karlskrona är en jättefin och mysig stad! Var på bröllop där för några år sen så vi passade på att göra en långweekend av det hela och det jag sett tyckte jag var mysigt. Sen vet jag ju förstås inte hur stort det är och så.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård