• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis Fru Bygg!

    Nu skall jag försöka läsa lite ifatt, medan jag tar en snabbfika innan jag skall ha dopsamtal.

    Har bestämt mig nu, att söka annan tjänst. Situationen här har blivit ohållbar. Jag kommer inte ihåg om jag sagt det, men jag får inte säga till andra att jag har mycket att göra, för "det har ju alla" säger chefen. Öh?

    Orkar inte mer, chefen förstår inte alls när jag påtalar det som känns fel. Så nu gäller det min hälsa och välbefinnande. Vet att det är två tjänster på G i höst.

    *vinkar lite matt till alla*

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2011-09-18 18:18:17 följande:
    Igår tog jag fem minuters promenad till fästmannens bror och hans tjej för lite tjejsnack eftersom brorsorna var borta och spelade på en vigsel. Det var så trevligt att träffa henne på tu man hand och klappa på lille knodd i hennes mage, som kommer ut om ca fyra veckor. Ska bli så spännande att bli faster och se en liten växa upp i ens absoluta närhet! <3 

    Tyvärr var inte alls min kropp med på att gå ens den korta lilla sträckan, så idag är jag totalt utslagen igen, främst av trötthet/utmattning men feberviruset ligger och spökar också, men någonstans långt borta. Så irriterande, jag var ju så pigg igår efter att ha legat på soffan i tre dagar! Då var allt bara prima, men jag får väl acceptera att kroppen säger till om mer vila - det är ju bara så tråkigt!

    Sånt här kan man hitta på BT om man har en ledig eftermiddag:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3900109-38....
    Ojoj, vad det går hett till ibland! Känner att diskussionsnerven vaknar till liv och bannar mig själv för att jag inte hängde på BT just precis dessa två veckor... Hehe... {#emotions_dlg.djavulsk}
    Undrar om inte jag var där och spökade? Har en sådan där "överlämningsmagnet" och kan sällan hålla mig ifrån att kommentera.

    Nej, nu måste jag fortsätta m betraktelsen t nästa söndag. Ledig fr o m torsdag  - måndag, så  jag har lite att göra, fast skönt att vara ledig. På söndag skall vi m lilla Loppan t Danmark, hon kan ta årets tredje titel. Fast när man ser tusslandskapet på hennes mage, som kommer på ett par timmar, så känns det en aaaaningen tveksamt.
  • Soldemor
    SkrattandeNinnnis skrev 2011-08-02 09:45:02 följande:
    Tack för mjölkfria tips! Jag har köpt Oatlys havremjölk, matlagningsgrädde och yoghurt (den heter "Havregurt" till makens stora förtjusning ) samt Carlshamns smör. Helt ok än så länge , men jag testar gärna era tips.

    Hör och häpna, men Mini hade inte magknip överhuvudtaget igår! Jag har ingen aning om det kan bero på mjölken redan eller om det är ett sammanträffande, men skönt är det iallafall! Däremot var han ganska "famnig", men det passar väl ganska bra med utvecklingsfasen vid 4-5 veckor? Och han får gärna vara i famnen, bara han inte har ont. 

    Idag ska vi åka in och göra hörseltest på Mini, eftersom de bara kom igenom på ena örat på BB. 
    Vet jag är helt sent på det, men jag bara älskar sådan där havredryck m choklad, både Oatlys (som är lite tjockar) och ICAs. Snart växer det nog havreax ur öronen på mig!
  • Soldemor

    Tittar in som hastigast för att rapportera att jag numer har en liten Internationell Premier här hemma! Hon var jätteduktig och fräste bara lite när hon blev trött på alla andra katter som var där. Lilla fröken Söt! Nu skall jag se om jag kan byta henne mot Solde en av dagarna på utställningen här i staden. Hade varit kul att ha med henne!

    Nu skall jag ut på stan och härja, samt försöka hitta lite lunch- Ledig dag? Jo, det är då man har tusentreti saker att göra! Sedan Zumba i kväll!

    Skall försöka läsa lite ikapp ikväll, känns som om jag har glapp in en del av mitt liv, typ!

    Miss you, girls!

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-09-26 12:50:45 följande:
    Grattis till titel! Duktiga sötnosen! När är det utställning här i staden? Måste passa på att gå o titta då med Busan.
    Det är den 8-9/10 på Färs och Frosta Arena.Om du har kvar mitt mobilnr så kan du ringa när du är på G, så skall jag tala om i vilken burrad vi är. Annars inboxa mig så får du mitt nr!

    Jättekul m besök på utställning!
  • Soldemor
    Daa skrev 2011-09-27 15:33:16 följande:

    Solde: kul med titeln! Grattis!


     


    Knasig dator: bäst att jag postar ifall det blir bäng.


     


     


     


     


    Ja, vi är jätteglada! Hon var verkligen duktig och har fått många pussar! (samt har massakrerat en alldeles nyinköpt dyr påfågelsfjäder)
  • Soldemor

    Tack för all gratulationer till lilla bönans titel och supertack för all omtanke om mig och min arbetssituation. Jag känner så väl i hela kroppen att det här inte är bra, men drömtjänsten kommer antagligen inte ut på ännu ett tag, kanske inte förrän t våren! Ovanpå allt ihop, kommer det troligen bli en ledig tjänst i närheten. Dilemma: skall jag söka den bara för att försöka komma härifrån, och om jag får den och sedan drömtjänsten blir ledig, vad gör jag då? Känns samtidigt som att jag missar något om jag inte söker den andra tjänsten. Tänk om jag inte får drömtjänsten (vilket är mycket möjligt då jag tror många supermeriterade kommer att söka den) och inte har sökt den andra då? Gaaah! Sliter mitt hår! Känns som att jag en dag inte går upp ur sängen utan liggern kvar och myser med snuttarna och struntar i typ allt! Och det är inte jag att tänka på det viset! (tror jag tar två-tre utropstecken till, bara för att ge det hela mer emfas!) !!!

  • Soldemor

    Trött präst med lunginflammation tittar in och vinkar innan begravning och sedan kattutställning hela helgen. Fast den är på hemmaplan, så det är skönt. Solde kan bli BIS om vi har tur! Hon är så nybadad och grann!

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2011-10-07 12:39:55 följande:
    Solde, vad spännande med ny utställning! Håller tummarna för duktiga, fina och nybadade misen - BIS skulle ju vara finfint! Krya på dig, ta det försiktigt med lunginflammationen!

    Ingis, mår du bättre nu? Vad bra att det "bara" var jobbet som gick (går?) i 190, men man kan behöva ta det lugnt ändå
    Och BIS bidde det, iaf på lördagen! Det mest fantastiska var, att hon slog den gamla kattanten, som alltid vinner för att hon är så fin för att vara 16 år. Men nu tog Solde henne, och sedan tog hon de korthåriga också! Jag grät, och Amarettos uppfödare grät (hon var där med Amarettos och Sienas pappa) och Soldan bara satt på min arm och var svart och cool.
     Nynnar:  *Det finns mirakel...*
  • Soldemor
    Syrinx skrev 2011-10-11 11:39:24 följande:
    Åh, duktiga fina misen! Hjärta Jag förstår att du grät! Var det den kattutställningen som var i Malmö nu i helgen? 
    Lund
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård