• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa skrev 2011-10-14 13:21:19 följande:

    Men nu måste jag faktiskt glida vidare, för vi ska till bvc för vägning och mätning av parvlar.


     


    Kram och


     


    Hoppas att ni får en fin fredag.


    Kram och puss till dig också, om än i efterskott!
  • Soldemor
    Fru E skrev 2011-10-14 21:40:06 följande:

    En totalt OT fråga men vilket avtal har ni på ert elpris


    Kanske för sent svar, men vi har God El och har fått ner elpriset verkligen jättemycket! De hittar visst alltid bäst elpris och ev överskott varje år skänks till någon välgörenhetsorganisation, typ stadmsissionen el så, man får välja mellan olika. Hoppas inte detta uppfattas som reklam nu!
  • Soldemor
    start september skrev 2011-10-15 15:21:02 följande:

    Knack, knack. Nu kommer jag och knackar på mer på riktigt tror jag. Hoppas det går bra

    Kanske en mer ordnad presentation kan vara bra: 35-årig Stockholmstjej med  make två tjejer (stora drygt tre år och lilla 1 månad), hus under renovering och stort intressse för människor, mat, resor och det mesta som är spännande. Hundälskare, men med full kalender och allergier i familjen är det inte riiktigt på kartan just nu dessvärre.  Jobbar som mellanchef och projektledare kan man säga. Gillar mitt jobb och pusslar därför ständigt med alla prioriteringar för att få jobba, lite ska det vara även nu under föräldraledigheten ockå.  Tiden är den begränsande faktorn nuförtiden dock. Jag har hängt länge i granntråden som nu verkar ha somnat i sin gamla form.

    Resan till barn de sista fem åren har varit kantad av ett lite for stort gäng missfall och lite sånt, en del mediciner och så blev det innnan framför allt lilla ville komma. Just nu är tillvaron mycket trots från stora, mys med lilla och projektledning av allt möjligt både på jobbet och privat. Målet är att kommer ner i vikt hyfsat fort (ammar dock), första tiden har dock varit för mycket fika och för lite promenader de dagar vädret inte varit med oss, så bättring ska ske. Lilla är än så länge en sovare (storan var tvärtom) så jag är ganska pigg. Magont har hon dock, hoppas det snart kan vända.  Maken reser en del så jag är ensam med barnen en del så jag tackar min lyckliga stjärna för att sömnen varit så god hittills, kommer att ändras med säkerhet när hon blir lite mer vaken.

    Jag har ju läst er tråd som smygis årminstone i ett år så jag tycker att jag har lite koll på er iallafall. och PB, Muggles och Fru E har jag ju ganska bra koll på.  Men hojta till om ni undrar något! Jag har hela tiden på BT valt att vara anonym och jag har valt bort FB och IRL-träffar, så jag svarar kanske lite kryptiskt på vissa frågor, inte av ovilja, utan för att jag känner mig mycket friare på det viset. Hoppas det är ok!

    Kram till alla!


    Hej September!

    Kul att du vill hänga här! Har läst lite av dig i tivoli-tråden, men den verkar ha stannat av nu, skulle visst bli sluten?
    Lite sen med att säga välkommen, men var bortrest i helgen, utan internet!
  • Soldemor

    Nej, nu skall jag bege mig till mina skojter, så de får lite Gud och fred och så, denna FN-dag. Sedan hem och betala räkningar och läsa fyra kapitel i Gardells bok om Jesus, vi skall på vår läsecirkel i morgon kväll.

    Ha en fortsatt god afton, Lajdis and ev gentlemän!

    Prrr!  (citat av vad Soldan brukar säga när hon myser)

  • Soldemor
    GråterKlockarbol: Vet precis hur du har det och hur det känns, har varit där själv i samband med mitt första s k äktenskap. Inte roligt alls, nej!
  • Soldemor

    I morse började jag dagen med att åka med Amaretto till djursjukhuset, och nu är han inlagd. Istället för den glada och kelsjuka killen som varje morgon gör ett  helikopterhopp med landning på mitt bröst kl 05.00 så hittade jag en randig trasa som låg på sin dyna och inte ville något alls. Fast det började nog igår,när vi kom hem på kvällen var det sjöar av kräks överallt (ja, jag överdriver kanske lite, men det var flera stora pölar med matkräks), fast han var pigg då. Ev att det är något som sitter fast i magen/tarmarna (hårboll?). Jag är såå orolig, det är ju inte han som brukar vara dålig, det är ju Soldes grej. Men de var fanstastiska på djursjukhuset.
    Skall åka på läger med ungdomsgruppen om två timmar, är ju verkligen en toppendag för det, inte.

    Gråter

  • Soldemor

    ...och naturligtvis ber jag massor av förböner för Humle och Dumle !      Gravid för sådär tycker jag att fru E skall se ut om ett tag!

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-10-28 15:14:17 följande:
    Usch vad jobbigt Soldemor! Hoppas han piggar på sig snabbt.
    ja, det är det enda jag hoppas på och att han slipper operation.
  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-01 09:11:53 följande:
    Kommer det goa BT-tjejer på fm så svänger jag ihop ngn lunch till oss alla o så fikar vi vid 14 tiden.

    Hur låter den planen?
    Kan jag fortfarande komma vid 16 el så? Har mina kyrkor som det skall social.iseras i denna dag?
  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-01 12:24:20 följande:
    Solde: Det blir nog i senaste laget känner jag, vill gärna träffa dig men vi kanske kan ta det en annan dag? Har du ngn vardag som du är ledig på så kan vi kanske ta en fika på stan?
    Förstår att det blir sent, men vad sägs om en fika på stan den 11:e? Jag är ledig då?

    Nissemannen kom hem i tisdags, och är pigg och nyfiken, buffar och går an som vanligt. Nästa vecka skall han på "rehab" hos Isoldes extrapappor, för de har tid att hjälpa honom med maten. Han äter typ 3-4 torrisar i taget, kommer tillbaks efter en stund och äter 3-4 till. Det blir lite svårt när vi båda jobbar hela dagar och eftersom hans mat inte kan stå framme för Soldes skull. Gubbarna kan sitta med honom och ge han en torris i taget, då kan det bli jättemånga han får i sig. Och eftersom han väger ca 2 kg för lite just nu, så är det bra om han kan få lite stöd i maten och kunna gå ut med dem i deras inhägnade trädgård, kliniskt befriad från hundar!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård